- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.201
arkadaslar kullanılan iğneler kilo yapıo muu??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. Günü basladm canm.canm adetinn kaçıncı günü ilaçlara başlamış oluosun?
Ben tedaviye başladığım günden beri kullanıyorum Canım. Genetik testlerinde 2 değerim heterozigot çıktığı için doktor verdiBir sorum daha olacak , transferden sonra kan sulandırıcı iğne kullanan oldu mu ?? Doktor bana hibor adında bi iğne verdi , günde bi kere göbekten yapıyorum , araştırdım kan sulandırıcı iğneymiş , kafam karıştı biraz
İçini ferah tut bol bol dua et canım inşallah transferin olur. Benim testim yine tek çizgi çıktı yarın tekrar yapacağım. Yarın 8. Gün büyük ihtimal tutmadıCanım bugün aramadım pazartesiye kadar haber veremeyiz dediler pazartesi belli olacak inşallah duruyorlardır çok stresliyim bişey olacak diye
Aynen canım sabretmekten başka yapacak bişey yok şu pazartesi bi gelseydi pazartesiye kadar uyumak istiyorumanliyorum seni cok zor bidurum ama lütfen rahat olmaya çalış çünkü neyarsan yap olacağın önüne gecemezsin.o yüzden kendini boşu boşuna yıpratma bol bol dua et.sabretmekten başka yapacak bişey yok.
Canım testte hemen belli olmayabilir, benim eger pazartesi transfer yapılırsa 9 gün sonra kan testi yaptırın yazıyo kagıtta bence sen bi kan testi yaptır canım inşallah pozitif dir seninki kaçıncı gün transferiydi 5. Gün mü?İçini ferah tut bol bol dua et canım inşallah transferin olur. Benim testim yine tek çizgi çıktı yarın tekrar yapacağım. Yarın 8. Gün büyük ihtimal tutmadı
İlkinde bende senin gibiydim her gün tedtvhstta bazen günde iki test o bekleme süresini kendine zehir etmiştim tutmadı orası başka ama der oldu ikincide test almicam eve hiç olmayacaksa da kan testinde ogreneyimİçini ferah tut bol bol dua et canım inşallah transferin olur. Benim testim yine tek çizgi çıktı yarın tekrar yapacağım. Yarın 8. Gün büyük ihtimal tutmadı
Evet Canım 5. Gün embriyosu. İdrar testinde silik de olsa görünüyor bende bildiğin kabak gibi tek çizgi çıkıyor. İnşallah kan testinde durum farklı çıkarCanım testte hemen belli olmayabilir, benim eger pazartesi transfer yapılırsa 9 gün sonra kan testi yaptırın yazıyo kagıtta bence sen bi kan testi yaptır canım inşallah pozitif dir seninki kaçıncı gün transferiydi 5. Gün mü?
Çok mantıklı ben test aldığıma pişman oldum gerçektenİlkinde bende senin gibiydim her gün tedtvhstta bazen günde iki test o bekleme süresini kendine zehir etmiştim tutmadı orası başka ama der oldu ikincide test almicam eve hiç olmayacaksa da kan testinde ogreneyim
Haklısın baştan yapmayacaktım testi ama yaptım. Elindeki son test artık yarın sabah onu da yapacağım pazartesi de kan vereceğimbencede arkadaşlar kendinize zehir etmeyin en azından 10. güne kadar sabredip test yapmayın tadını cıkarın bari o sürenin olsun dayanmak zor biliyorum ama böylesi daha kötü
Ben gibi iğne fobisi olan birisi bile yağabiliyorsa herkes yapar
Kızlar 7. Gün idrar testi yine tek çizgi sanırım tutmadı bugün gidip kan vereyim diyorum.
2. Günü basladm canm.
ben tüp bebek tedavisi sırasında 4 kilo aldım iştahım feci açıldı.arkadaslar kullanılan iğneler kilo yapıo muu??
ben clexan kullanıyorum ben de pıhtılaşma var ama bildiğim doktorlar önlem olarak veriyorlar zaten. çünkü bir kaç kayıp olmadan pıhtılaşma var mı yok mu bakılmıyor ve kadınlarda %30-40 gibi oranda pıhtılaşma varmış.Bir sorum daha olacak , transferden sonra kan sulandırıcı iğne kullanan oldu mu ?? Doktor bana hibor adında bi iğne verdi , günde bi kere göbekten yapıyorum , araştırdım kan sulandırıcı iğneymiş , kafam karıştı biraz
Tesekkur ederim canim deniyecegim insallahçocuk için canım yaşlı ağzı dualı bir yakınımdan aldım okuyupta fayda görmeyen yok çok eski alim hocalardan biri kendi kzıı için yazmış yer gök dua ile faydası olur zararı olmaz deneyin