- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.141
bu konuyu konusmamisiz galiba arkadasim. genetige nasıl gidiyor? benimki patolojiye gitti. tamamına yakın bebek diye sonuç geldi. ondan veya bundan diyemeyiz dedi doktirum çünkü çok küçük dedi.Genetiğe gönderdik canm evet. Kromozom fazlalığı varmış bebekte. 47xx 16 geldi sonuç. Kızım olcakmış hemde ama işte nasip olmadı. Bu zaten çoğu düşüğün sebebiymiş. Kendi genetik araştırmalarımızıda yaptırdık sorun çıkmadı. Bende hep sağlıksızsa hiç tutunmasın allahım diye dua ettim artık. Ne yaşamamız gerekiyorsa onu yaşıycaz. Gerisi sabrımıza ve inancımıza kalmış.
ins saglila kucağına alırsın canim benim. evet kasıma kaldık. hayırlısı allahtan. ins mevlam tekrar nasip eder canim.Saol canm benim :) devamı gelir inşallah. Duam seninle diğer aya kalmış ama olsun vardır bir hayır. Herşey iyiyken transfer olsun ki için rahat etsin.
Kol
Kolay gelsin cnm bu yolda fazla deneyimin olmaz inşallah benim de eşim faktörlü sayı ve hareket az mirgoloji 1 hiç gebe kalmadım 2 aşılama 1 tüp tutmadı ikinci için baslicaz sana tavsiyem sperm seçiminde microchip ıste bol bol incir ye iğneleri kullanırken benim doktorum buğday ruseymi diye bişey söyledi araştırdım e vitamini çoluk asit ve çinko zengini ondan al esine de kendin de ye zaten yumurta toplama uzun sürmüyor hemen başka bunlara allah kolaylık versin cnm
canım herkes yapıyor yaparsın. hıc korkma. anlık bir şey.
en azından dene bir kere. sabah akşam sürekli hemşiremi koşturcaksın.
tabiki ic canim. kesinlikle bırakma en yakin zamanda da endokrin doktoruna görün. tsh çok onemli. kesin olmamakla birlikte benim düşük nedenim.Arkadaşlar söyle bir sorum var size benm tsh yüksekti düştü ilaçla fln düşünce sonucu tüp bebeğe götürdüm ama sonrasndadoktora bir türlü gidemedm ama ilacı devam etmem gerektiğini düşünerek devam ettim bugün ilaçlara başlıcam ama troid ilacimi da yine sabahları aç karnına iceyimmi ptesi gitcem bunun için doktora kismetse
Sağol canm ptesi gitcem inşallahtabiki ic canim. kesinlikle bırakma en yakin zamanda da endokrin doktoruna görün. tsh çok onemli. kesin olmamakla birlikte benim düşük nedenim.
Canım benim tedavi gelecek aya kaldı dr sınavla transfer birbiriyle çatışacak ve sıkıntı stres yasak dedi bu aralar illaki stres yaparsın en iyisi gelecek aya kalsın daha sağlıklı dedi belki hayırlısı bu yoksa adetin erken gelmesi bile normal değil belki işarettir dedi hayırlısı bakalım bugün doğum kontrol ilacı verdi başka marka bir sonraki adette gel dedi hepimiz inşallah sağlıkla alırız bebişlerimiziBuarada bu ilaçlar 7 günlük haftaya cuma kontrole gidicem
Canm hakkında hayrlisi.denk gelcek mi die stres yapıp durucaktn kismet boleymis bari iyi calista bir kerede geç ehliyetiiKızlar
Canım benim tedavi gelecek aya kaldı dr sınavla transfer birbiriyle çatışacak ve sıkıntı stres yasak dedi bu aralar illaki stres yaparsın en iyisi gelecek aya kalsın daha sağlıklı dedi belki hayırlısı bu yoksa adetin erken gelmesi bile normal değil belki işarettir dedi hayırlısı bakalım bugün doğum kontrol ilacı verdi başka marka bir sonraki adette gel dedi hepimiz inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi
Insallahhhhh canim inşallahhh nasip olur hayrlisiylaEki Görüntüle 1897788 kızlar totemmm yaptım bugün bebeğime aldım inşallah gerçekte giydirmek nasip olsun
Aynen canım inşallah bir kerede alırım sonra da bebişimi alırımCanm hakkında hayrlisi.denk gelcek mi die stres yapıp durucaktn kismet boleymis bari iyi calista bir kerede geç ehliyetii
İnşallah kuzummm hep dua ediyorum hepimiz için ben başlayınca inşallah sen hamiş olacaksın o zaman da sen bana dua edersinInsallahhhhh canim inşallahhh nasip olur hayrlisiyla
İnşallah canmİnşallah kuzummm hep dua ediyorum hepimiz için ben başlayınca inşallah sen hamiş olacaksın o zaman da sen bana dua edersin
İnşallah canım bebeklerin olur da Çifter Çifter alırsın bunlardanEki Görüntüle 1897788 kızlar totemmm yaptım bugün bebeğime aldım inşallah gerçekte giydirmek nasip olsun
Canım dr banada troid için ilaç verdi bu ilaçlar azaltarak dr kontrolümde bırakılıyormş bildiğim kadarıyla bende kullanıyrm halaArkadaşlar söyle bir sorum var size benm tsh yüksekti düştü ilaçla fln düşünce sonucu tüp bebeğe götürdüm ama sonrasndadoktora bir türlü gidemedm ama ilacı devam etmem gerektiğini düşünerek devam ettim bugün ilaçlara başlıcam ama troid ilacimi da yine sabahları aç karnına iceyimmi ptesi gitcem bunun için doktora kismetse
Ayyy inşallah canım inşallah yarın senden de güzel kaliteli yumoşlar toplanır sağlıklı embriyo olup sana hayırlı evlatlar olurlarİnşallah canım bebeklerin olur da Çifter Çifter alırsın bunlardan
Yok kız ikiz değil diye düşünüyorum çünkü tek embiryo:)) ama allahmı söyletti :))) ben 4. Gece ve 5. Gün çok silik görüp 7. Gece belirgin olarak görmüştüm ve değerim ogün 77 çıktı cnm hayırlısıyla güzel sonuç alırsın inşallahh