2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

bu konuyu konusmamisiz galiba arkadasim. genetige nasıl gidiyor? benimki patolojiye gitti. tamamına yakın bebek diye sonuç geldi. ondan veya bundan diyemeyiz dedi doktirum çünkü çok küçük dedi.

canım cok saol amin inş. benim prolaktın sorunum var o yuzden ıncır de prolaktını tetıkledıgı ıcın tuketmıyorum korkumdan.

eşim ise bitkisel bi macun kullanıyo aktardan ozel yaptırmıstık. içinde bi çok sey var.

Arkadaşlar söyle bir sorum var size benm tsh yüksekti düştü ilaçla fln düşünce sonucu tüp bebeğe götürdüm ama sonrasndadoktora bir türlü gidemedm ama ilacı devam etmem gerektiğini düşünerek devam ettim bugün ilaçlara başlıcam ama troid ilacimi da yine sabahları aç karnına iceyimmi ptesi gitcem bunun için doktora kismetse

tabiki ic canim. kesinlikle bırakma en yakin zamanda da endokrin doktoruna görün. tsh çok onemli. kesin olmamakla birlikte benim düşük nedenim.

Kızlar
Buarada bu ilaçlar 7 günlük haftaya cuma kontrole gidicem
Canım benim tedavi gelecek aya kaldı dr sınavla transfer birbiriyle çatışacak ve sıkıntı stres yasak dedi bu aralar illaki stres yaparsın en iyisi gelecek aya kalsın daha sağlıklı dedi belki hayırlısı bu yoksa adetin erken gelmesi bile normal değil belki işarettir dedi hayırlısı bakalım bugün doğum kontrol ilacı verdi başka marka bir sonraki adette gel dedi hepimiz inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi

Canm hakkında hayrlisi.denk gelcek mi die stres yapıp durucaktn kismet boleymis bari iyi calista bir kerede geç ehliyetii

Canm hakkında hayrlisi.denk gelcek mi die stres yapıp durucaktn kismet boleymis bari iyi calista bir kerede geç ehliyetii
Aynen canım inşallah bir kerede alırım sonra da bebişimi alırım

Canım dr banada troid için ilaç verdi bu ilaçlar azaltarak dr kontrolümde bırakılıyormş bildiğim kadarıyla bende kullanıyrm hala

İnşallah canım bebeklerin olur da Çifter Çifter alırsın bunlardan
Ayyy inşallah canım inşallah yarın senden de güzel kaliteli yumoşlar toplanır sağlıklı embriyo olup sana hayırlı evlatlar olurlar

kızlarrr pozitifi görenler yazsın bana bekliyorum. 6. gününde idrar testi yapıp pozitif gören var mı? A Aybens gördü sanırım ama onunki de ikiz diye hatılıyorum.
Yok kız ikiz değil diye düşünüyorum çünkü tek embiryo:)) ama allahmı söyletti :))) ben 4. Gece ve 5. Gün çok silik görüp 7. Gece belirgin olarak görmüştüm ve değerim ogün 77 çıktı cnm hayırlısıyla güzel sonuç alırsın inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…