2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

KIzlar iyi akşamlar. Aklıma birşey takıldı. Iğneleri saat kaçta vuruyosunuz? Bende mumkun oldugunca öğle saatlerinde vurun yazıyo ama benim eşim vurucağı için akşam 6 bucuk 7 arası vurulucam. Bı sakıncası olur mu ? Hemşire daha gece bırakmamaya calış dedı sma kendımde hayatta vuramam

KIzlar iyi akşamlar. Aklıma birşey takıldı. Iğneleri saat kaçta vuruyosunuz? Bende mumkun oldugunca öğle saatlerinde vurun yazıyo ama benim eşim vurucağı için akşam 6 bucuk 7 arası vurulucam. Bı sakıncası olur mu ? Hemşire daha gece bırakmamaya calış dedı sma kendımde hayatta vuramam
Bana akşam 7 ile 7 buçuk arası yaptırdılar.

eşime yaptırcam artık. kendim yapamam ya valla çok zor benim için :KK17:

Kızlar korkmayın ya cesaret biraz. Göbeğinizi elinizle mıncıklayın ve yukarı bakın işte tam o anda tuttuğunuz derinin üzerine hızlıca iğneyi batırın inanın hiçbir şekilde hissetmiyorsunuz bile. Sonra elinizi serbest bırakın yani tuttuğunuz deriyi bırakın şırıngayı içine sıkın 5 saniye sonra iğneyi çıkartın bukadar basit ben bitmesini bile istemiyordum kısa zaman zaten onu bile eylenceye çevirin acı yok çok basit tısss olmicak :KK66: :KK66:

Kızlar korkmayın ya cesaret biraz. Göbeğinizi elinizle mıncıklayın ve yukarı bakın işte tam o anda tuttuğunuz derinin üzerine hızlıca iğneyi batırın inanın hiçbir şekilde hissetmiyorsunuz bile. Sonra elinizi serbest bırakın yani tuttuğunuz deriyi bırakın şırıngayı içine sıkın 5 saniye sonra iğneyi çıkartın bukadar basit ben bitmesini bile istemiyordum kısa zaman zaten onu bile eylenceye çevirin acı yok çok basit tısss olmicak :KK66: :KK66:
Ben gibi iğne fobisi olan birisi bile yağabiliyorsa herkes yapar

Transfer sonrası karnımda ağrı var..adet ağrısı gibi de sayılır.işleme baglimi yoksa adetmi olacam acaba. böyle bişey yaşayan varmı..

Tmm cnm ben okuttum turkcesini yolladım bi bak bakalım senin hocadan gelen ile tutacak mi artık herşeye tutynuyoruz bu yolda
çeviriler geldi

Eklentiler

• IMG_4998.JPG
    IMG_4998.JPG
    38,6 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_4999.JPG
    IMG_4999.JPG
    29,1 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba herkese,
bu hafta pko oldugumu ögrendim,adetlerimin düzenli olmasına ve yumurta durumumun iyi olmasına ragmen.morfoloji ve düsük sayi sorunumuz var.dr glifofen verdi,pko ile insülin direnci baglantisi dusundugu icin.3gündür bu ilacı içiyorum.
Adet oldugumda da ignelere başlayacagm söylendi. Kafam karıştı, pko icin önce başka bişeyler yapmak gerekmez mi ki? Hemen bu ay tüp bebege başlayabilir miyim?
Kromozom analizi istedim dr.umdan, ikimizin de sonuçlari cıkinca, tüp bebek için nova arta gtmeyi düsunuyorum. 2 hafta sonra adet gördugumde hemen novaartta tedaviye başlasam mı
Hepimizin duaları kabul olsun

Ben tam aksam 7de yaptm hemsire çalıştığın için gelince yaparsn demişti. Bende saat 7de yaparm demiştim

İlk denememiz canım ege üniversitesi tüp bebek bölümünde yaptiriyoruz dün akşam basladm ignelere. Sen nerde yaptiriosun ilk denememi sorun ney sizde?

bızım de ılk canım istanbul umut tüp bebek merkezinde yaptırıyoruz. ben de ilk iğnemi dün vuruldum. sen kendin mi vuruyosun peki?

bizde erkek infetilitesi var. sayı hiz ve morfoloji hepsi düşük. siz de sorun ne?

Günaydın hanımlar. Dün hemşire aradı biraz keyfim kaçtı. 6. gün değerim 9.4 --- 9. gün değerim 41,17
Dokuzuncu gün için değerleriniz düşük ortalama beklentimiz 60 ve üstü hcg değeri pazar günü tekrarlayın testi dedi. Değerleri düşük olup daha sonra artan var mı aranızda?

Günaydın hanımlar. Dün hemşire aradı biraz keyfim kaçtı. 6. gün değerim 9.4 --- 9. gün değerim 41,17
Dokuzuncu gün için değerleriniz düşük ortalama beklentimiz 60 ve üstü hcg değeri pazar günü tekrarlayın testi dedi. Değerleri düşük olup daha sonra artan var mı aranızda?
Canım bence değerlerin gayet güzel , en azından artış var , hemşirenin dediğini pek önemseme bence

bızım de ılk canım istanbul umut tüp bebek merkezinde yaptırıyoruz. ben de ilk iğnemi dün vuruldum. sen kendin mi vuruyosun peki?

bizde erkek infetilitesi var. sayı hiz ve morfoloji hepsi düşük. siz de sorun ne?
Kendim vuruyorum canm sende kendin yapabilirsin hiiiç korkulucak bişey değil. Bizde basta sorun yoktu hamilelikde olmuyodu ama sonra esimin sperm yollarinda tikanikliklar oldu adam azosperm oldu:KK43: tese oldu testisten doku alindi sperm arandi bulunan spermler donduruldu.

X