2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

aynen canım aksam saat 7 ile 7.30 arası birini sağdan birini soldan vuruyorum ben göbeğin 4 parmak uzağından hilal çiz dedi hemşire her iki tarafında o bölgelere yap dedi merional yakıyo ya:KK43:
Aynen canim yaptiktan sonra resmen yaniyor benim de. Hemsire mi dedi biri sagdan biri soldan diye sen mi oyle düşündün

Formu okudukca bebek sahibi olamamanin ne kadar cok sebebi var ve bi o kadarda degisik tedavi yöntemleri varmis ögreniyorum.. Bazen hayret ediyorum, bazen üzülüyorum.. Kimi haberler umut olurken, kimileri ise demoralize ediyor..ama amaç aynı..inşaallah hepimiz amaçlarımıza ulaşırız..

Arkadaşlar formdakilerin büyük bir kısmı coraspin kullanıyor.. Bunu dr ne için veriyor.. Ben ikinci görüşmeye gittigimde kanda pıhtılaşma olup olmadığına dair test yapcakmısınız dedim.. Tekrarlayan düşüklerden sonra yapılır dedi.. Ama burdaki arkadaşların pıhtılaşma sorunu olmasada aspirin kullanıyor.. Bende mi kullansam acaba?? Bi zararı olur mu? :KK57:

Hanimlar size bir sorum var okudukca kafama takildi. Vajinismusu yeni yenmis biri olarak tup bebek yaptiracagim. Transfer sırasında napcam :s

Formu okudukca bebek sahibi olamamanin ne kadar cok sebebi var ve bi o kadarda degisik tedavi yöntemleri varmis ögreniyorum.. Bazen hayret ediyorum, bazen üzülüyorum.. Kimi haberler umut olurken, kimileri ise demoralize ediyor..ama amaç aynı..inşaallah hepimiz amaçlarımıza ulaşırız..
İnşallah canm bende okadar çok şey okudum okadar çok bebek sahibi olmamaya neden olan şey duydum ki hayret ettim neler varms bilmediğimiz die hatta kendimi bebek konusunda mastır yapms gibi hissediyorum:KK48:

Arkadaşlar formdakilerin büyük bir kısmı coraspin kullanıyor.. Bunu dr ne için veriyor.. Ben ikinci görüşmeye gittigimde kanda pıhtılaşma olup olmadığına dair test yapcakmısınız dedim.. Tekrarlayan düşüklerden sonra yapılır dedi.. Ama burdaki arkadaşların pıhtılaşma sorunu olmasada aspirin kullanıyor.. Bende mi kullansam acaba?? Bi zararı olur mu? :KK57:
Canım buarada sende sorun neydi kusura bakma yazdıktan daha önce hatrlayamadm?

Benimki ilaclarla masraf 6.500 tuttu.iki tup bebek yaptirdim 13.000 gitti tek olsunda.ben 13 yil evliyim hep ozellere gittim haa durum musait degilldi fakülte de cok tedavi gordum toplam 25.000 tl gitmis.rabbim inş yuzumuze bakar artik gücüm tukeniyor sankimm
Allah en hayırlısını versin canım. Geçen gün TV'de izledim. Bir çiftin sanırım 17 yıl gibi bir süre sonra tüp bebek tedavisiyle bebekleri oluyor. Altı ay sonra kadın yine hamile kalıyor kendiliğinden. Çok sevindim izleyince. İnşalah aynı mutluluğu biz de yaşayalımm:KK200::KK200::KK200:

Benimki ilaclarla masraf 6.500 tuttu.iki tup bebek yaptirdim 13.000 gitti tek olsunda.ben 13 yil evliyim hep ozellere gittim haa durum musait degilldi fakülte de cok tedavi gordum toplam 25.000 tl gitmis.rabbim inş yuzumuze bakar artik gücüm tukeniyor sankimm
Canım sen maliyet yazınca ben de bir düşüneyim dedim. Neler çıktı yaa. Açık miyom ameliyatı oldum, eşim varikosel ameliyatı oldu, sonra ben rahim ağzı genişletme oparasyonu geçirdim. Üç klomen, 1aşılama tedavisi gördüm. Hepsi özel hastanelerde. Bu operasyonların hepsinin gün alması, kontrolü, yumurta takibi gibi ayrıntıları için 300 km yol gittik. Çünkü yaşadığımız şehirde bu tedaviler yok. Hiç böyle hesaplamamıştım. Parası bir yana dünya kadar emek harcadık. Bebişim olur da ilerde beni üzerse bu emeklerimi anlatırım artık ona

Canım fakültede tüp bebek bölümü, bayağı da hoca var. İnşallah tutar
inşallah canım ya aslında doktorlar bile bahane olucaksa oluyor.En iyi doktorda da en iyi denilen hastanede bile aksilik çıkabiliyor,işler düzgün gitmeyebiliyor.Olacaksa olacak tatlım biz kendimize bahaneler buluyoruz galiba bazen böyle düşünüyorum

inşallah canım ya aslında doktorlar bile bahane olucaksa oluyor.En iyi doktorda da en iyi denilen hastanede bile aksilik çıkabiliyor,işler düzgün gitmeyebiliyor.Olacaksa olacak tatlım biz kendimize bahaneler buluyoruz galiba bazen böyle düşünüyorum
Canım sağlık çok farklı bir alan. Fabrika gibi her şey tek tip olmuyor ki. Benim çok memnun kaldığım özel hastaneye başkası lanetler okuyor. Her ilacın bile kişiden kişiye faydası farklı seviyede oluyor. Kısmetimizde vardır inşallah da kavuşuruz bebişlerimize

Allah en hayırlısını versin canım. Geçen gün TV'de izledim. Bir çiftin sanırım 17 yıl gibi bir süre sonra tüp bebek tedavisiyle bebekleri oluyor. Altı ay sonra kadın yine hamile kalıyor kendiliğinden. Çok sevindim izleyince. İnşalah aynı mutluluğu biz de yaşayalımm:KK200::KK200::KK200:
Canım benim öyle tanıdığım 2 kişi var ilk bebekleri tüp bebekle doğum yaptıktan 3-4 ay sonra kendiliğinden hamile kaldılar hemde bi tanesini tüp bebekle ikiz doğum yaptı şimdi ikizler doğdu 7 aylık karnındaki de 4 aylık:anneadayı: kendiliğinden hemde darısı başımıza inşallah diğer tanıdığımda bebek 12 aylık geçen haftada ikinciyi doğum yaptı :KK70:

Canım sağlık çok farklı bir alan. Fabrika gibi her şey tek tip olmuyor ki. Benim çok memnun kaldığım özel hastaneye başkası lanetler okuyor. Her ilacın bile kişiden kişiye faydası farklı seviyede oluyor. Kısmetimizde vardır inşallah da kavuşuruz bebişlerimize
AMİN canım AMİİİN:KK36:(doğrusun sağlık sektörü konusunda bu arada)

kaju kaju canm buarada sen izmir medikalde yaptrdinya tüp bebegi nekadara mal oldu ahmet zeki ışık in muayene ücreti nekadar bide tüp bebek sürecinde kaç defa ona muayene ücreti ödedin bir defa mı biraz bilgi verirmisin cnm?

Canım hücre bulunup bulunmadığı daha belli değil ama ben bulunacağına inanıyorum tıkanıklık sonradan olduğu için. Ama yinede sonuç 10-15 gün sonra belli olucak
Canım neden iki hafta sonra belli olsun ki bizde tese olduktan 3 saat sonra aradılar bulundu ama kaliteli değil dediler çok şaşırdım doğrusu çünkü hemen hemen tüm arkadaşlarada gününde söyleniyor :110:neyse inşallah dediğin gibi olur bulunur canım inşallah kurtulursunuz bu azo illetinden inşallah herkeste bulunur :anne:o zaman gelsin bebişlerrrrr :dua::anne::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anne::anne::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım neden iki hafta sonra belli olsun ki bizde tese olduktan 3 saat sonra aradılar bulundu ama kaliteli değil dediler çok şaşırdım doğrusu çünkü hemen hemen tüm arkadaşlarada gününde söyleniyor :110:neyse inşallah dediğin gibi olur bulunur canım inşallah kurtulursunuz bu azo illetinden inşallah herkeste bulunur :anne:o zaman gelsin bebişlerrrrr :dua::anne::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anne::anne::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Canım eğer özel hastane olsa kesin şimdiye haberimiz olurdu ama üniversite hastanesi böyle :KK43:((

Aynen canim yaptiktan sonra resmen yaniyor benim de. Hemsire mi dedi biri sagdan biri soldan diye sen mi oyle düşündün
evet canım hemşire demişti öylesine de demiş olabilir biri sağdan biri soldan diye biz bugün burdaki üniversite hastanesine gidecez bakalım sevk istemeye çok stres oldum ya illa almam lazım mı rapor veremiyolar mı bi on gün anlayamadım haftaya seminerim de başlayacak.Ailede herkes bişey soruyo niye Ankara ya gidiyon diye aileleler söyleme falan dedi ama ne hikmetse herkes anladı sıkıştırıp duruyolar yahu yalan söylemek istemiyorum genel cevaplar veriyorum niye sıkıştırırsın ki yani sanane deyil mi çok darlandım

X