-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.061
İnşallah pazartesi kadar devam eder canm dualarım seninle. İptal olmaz insKızlar benim embriyoların gelişimi geçen seferkiyle aynıymış pazartesiyi bekliycez eger pazartesiye kadar devam ederse transfer olacak, geçen sefer iptal olmuştu umutlarım azalıyor artık
Üzülme inşallah seni bekleyecekler alıp geleceksinKızlar benim embriyoların gelişimi geçen seferkiyle aynıymış pazartesiyi bekliycez eger pazartesiye kadar devam ederse transfer olacak, geçen sefer iptal olmuştu umutlarım azalıyor artık
Olsun canım benim de iki tane kalmıştı tutunca tutuyor hayırlısıyla.Benim 11 in 9 unu döllemişler 7 si döllenmiş ama 3. güne sadece 2 embriyomuz kaldışu an donmuş vaziyette beni bekliyorlar. Dr riske atmayalım dedi sanırım çok yumurta geliştiği için ödem oluşmuş. Kasım başında adet olacağım. Rahmi hazırlayıp transfer edecekler. Bir an yazarken az kalmış olduğunu fark ettim hakkimizda hayırlısı olsun inşallah. Allah'ım hicbirimizi evlat hasretiyle sınamasın.
İnşallah canım yaa sonradan bölünmesi iyi devam eden varmı ki acabaİnşallah pazartesi kadar devam eder canm dualarım seninle. İptal olmaz ins
İnşallah canım bu sefer de iptal olursa tedavileri bırakmayı düşünüyorum hep transfer olmadan iptal oluyoÜzülme inşallah seni bekleyecekler alıp geleceksin
Allah büyük canım hakkımızda ne hayırlı ise o olacak. İnşallah bu sefer bebeklerini alırsın inşİnşallah canım bu sefer de iptal olursa tedavileri bırakmayı düşünüyorum hep transfer olmadan iptal oluyo
İnşallahhh canım hayırlısı bakalımAllah büyük canım hakkımızda ne hayırlı ise o olacak. İnşallah bu sefer bebeklerini alırsın inş
canım inşallah öyle olmaz ama olursa da sana önereceklerim var ; bak benim 3 yumurtam toplandı sadece.. hatta doktor çok ümitsiz konuştu.. Ama onun düşündüğü gibi olmadı 3ü de sağlıklı embriyo oluşturdu çok şükür.. Ben çok düzenli olmamakla beraber arısütü+bal+polen tükettim son 3-4 ayda.. eminim düzenli tüketsem daha faydası olurdu.. Şimdi öncelikle ümidini kaybetme 3 yumurtayla ben bu noktaya geldiysem sen neden gelmeyesin.. Olumlu düşün olumlu olsun.. Olmazsa da hayırlısı buymuş deriz önümüzdeki tedavilere daha sağlam girmeye çalışırız.. Unutma herşeyde bi hayır vardırKızlar benim embriyoların gelişimi geçen seferkiyle aynıymış pazartesiyi bekliycez eger pazartesiye kadar devam ederse transfer olacak, geçen sefer iptal olmuştu umutlarım azalıyor artık
CNM İNŞ BUNU SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALIRSIN BENİMDE DONDURULMUŞLARIM VAR ONLARI KOYACAKLAR 2 TANE İNŞ TUTUNUR BU ADETİMLE BAŞLANACAK BAKALIM BENDE ÇOK HEYACANLIYIMHayır canım malesef kaybettimBen Göğşen Beyin hastasıyım ama her ikisi de birbirinden iyiler :)
İnşallah canım.. Herşey gönlünce olsun.. Herşey yolunda gitsin inşallahCNM İNŞ BUNU SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALIRSIN BENİMDE DONDURULMUŞLARIM VAR ONLARI KOYACAKLAR 2 TANE İNŞ TUTUNUR BU ADETİMLE BAŞLANACAK BAKALIM BENDE ÇOK HEYACANLIYIM
İNŞ DEVAM EDER TATLIM ALLAHIM NASİP ETSİN İNŞKızlar benim embriyoların gelişimi geçen seferkiyle aynıymış pazartesiyi bekliycez eger pazartesiye kadar devam ederse transfer olacak, geçen sefer iptal olmuştu umutlarım azalıyor artık
Dualarım seninle canım inşallah bu defa beklerler inşallah sana hayırlı evlatlar olurlar canım benimİnşallahhh canım hayırlısı bakalım
Kizzzzzz naptın gittin mi dr a ne dedi başladınız mi ilaç ne yazdı ben daha sıra bekliyorumİnşallah canimmm hepimizde pozitif haberler veririz insallah
Esinde ve sende problem yokken 10 yumurtanın hiçbiri mi dollenmedi çok ilginç bir durum allah kolaylık versin labratuvarin kültür ortamı mi iyi değil acaba@benim bebixsim canim malesef yine olmadı.cok üzgünüm 13 tumurta toplandi.10 tane olgun çıktı.hiçbiri dollenmedi.2ayda iki opu maddi manevi cok tum elimde avucumda bişey kalmadı sadece elimde kalan hormon yüklemesi kaldi.inan ruh gibi oldum ne dusunecegimi bilmiyorum.yumurta sperm görünüşte çok kaliteli ama hiç bisekilde transfere bile geleni yorum.yaşımda 26 kizimdan tupbebek harici bütün tedavi lerden geçtim.ve sonra kizim mucize gibi oldu.ve şimdi 5yasinda ya döllenme yada kaliteli bolunme olmuyor.ne yapacağımı bilmiyorum tek bildiğim tup sayfasini kapattım.peki döllenme olmuyorsa benim kizim nasil oldu doktorlar şok bizler şok içindeyiz.acaba döllenme veya bolunme olmaması spermdenmi kaynaklanıyor? bu sefer herşeyi yaptim.bütün vitamin takviyelerini eşimle kullandık.incir kuru arisutu bal polen uyku saglikli beslenme ilk tupte hiçbirşey yapmadığım halde yine bes tane embiriyom oluşmuştu.tek tesselim kizim çok şükür o var ya o olmasaydi ben neyapardim RABBİM seninde yüzünü guldursun
Çizme işlemi bana da yapılacak cnm nasıl yapiliyor acili mi tüp öncesi yapucak bklm benim de ilki tutmayinca yapıyor inşallah bu sefer olur hayırlısıylaMerhaba bayanlar. Ben 1 sene sonra yine buralarda 5. Tedavim icin geldim. 18 ekimde adetle tedaviye baslayacagiz. 3 gun once adetimin 21. Gununde rahim yaralamasi (çizme ) yapildi. 4. Tedavim mükemmelken tutunmadigi icin doktorum bu işlemi yapti. Antalya gelecek tüp bebek merkeze Batu Aydunuraz' a başlayacağım. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah kavuşuruz kuzucuklara.. bu arada 28 yaşındayım sıkıntım rezerv azligi. Fshim yüksek amh degerimi bilmiyorum ama 7 yıldır 5 tedavimdr de 5 yumurta göründü bu tedavide de 5 dedi doktorum bakalim nasil ilerleyecek
Benim 11 in 9 unu döllemişler 7 si döllenmiş ama 3. güne sadece 2 embriyomuz kaldışu an donmuş vaziyette beni bekliyorlar. Dr riske atmayalım dedi sanırım çok yumurta geliştiği için ödem oluşmuş. Kasım başında adet olacağım. Rahmi hazırlayıp transfer edecekler. Bir an yazarken az kalmış olduğunu fark ettim hakkimizda hayırlısı olsun inşallah. Allah'ım hicbirimizi evlat hasretiyle sınamasın.
sağol canim evet gerçekten çoook ilginç bir okadar şok bir durum içindeyiz evet spermdende yumurtadanda sorun kesinlikle gözükmüyor.ilkinde döllenme oldu ama embiriyolarin kaliteleri iyi değildi.bu sefer hic dollenmede olmadı bu son tedavide laborovatuarda kalsiyum bile kullanılmış. herkesin ki dolleniyorda benim niye dollenmesin üstelik doğal yoldan bir çocuğum bile var.bence herşey nasipEsinde ve sende problem yokken 10 yumurtanın hiçbiri mi dollenmedi çok ilginç bir durum allah kolaylık versin labratuvarin kültür ortamı mi iyi değil acaba
Canim şokun en buyugunu ben yasadimmmCanım senin süreç farklıymış. Off moralim çok bozuk ya umudum azaldı artk zaten 8 yumurta toplandı diye bi şok yaşadım şimdidaradım 3 olgunmuş ve işlem görmüş. Yarın birdaha aricam son durum için. Ya inan moralimçok bozuldu ne diycmi bilmiyorum dr ru arıyorum açmıyor bir açıklama bekliyorum. Her seferinde çok iyi çok iyi deyipte neden böyle oldu. Bende hiçbir sağlık problemi yok bu arada i. Kısmet.
Canım benim 4 yumurta toplandı 4 ü de döllendi, 4 tane yumurtada duruyormuş ama bölünmeleri yavaşlamış 2 tane solüsyon almıştım embriyogen ve blastgen adında, toplanınca embriyogenin içine konuldu yarında blastgenin içine konulacak eger blastgenin içine konulunca bölünmeleri devam ederse transfer yaparız dedi devam etmezse de iptal olacak, inşallah iptal olmazcanım inşallah öyle olmaz ama olursa da sana önereceklerim var ; bak benim 3 yumurtam toplandı sadece.. hatta doktor çok ümitsiz konuştu.. Ama onun düşündüğü gibi olmadı 3ü de sağlıklı embriyo oluşturdu çok şükür.. Ben çok düzenli olmamakla beraber arısütü+bal+polen tükettim son 3-4 ayda.. eminim düzenli tüketsem daha faydası olurdu.. Şimdi öncelikle ümidini kaybetme 3 yumurtayla ben bu noktaya geldiysem sen neden gelmeyesin.. Olumlu düşün olumlu olsun.. Olmazsa da hayırlısı buymuş deriz önümüzdeki tedavilere daha sağlam girmeye çalışırız.. Unutma herşeyde bi hayır vardır