2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

İnşallah canım

Döllenmede falan sorun yok ama sonra bölünme yavaşlıyo neden yavaşlar ki acaba canım bi fikrin var mı
Canım hiç bilmiyorum inanki ama laboratuar koşulları olabilir sebep.. ya da yumurta veya sperm kalitesiyle ilgili olabilir.. Sonuçta döllenme gerçekleşebilir ama önemli olan devam etmesi değil mi zaten.. Sen yine de aynı merkezdeki diğer hastalarla görüş bence bi de buranın laboratuarını iyce araştır derim..

Hamile kalan çok arkadaş var canım hatta haziran ayında 3 kişi girdik toplamaya yine transfere aynı 3 ümüz gircektik benim iptal olunca diger 2 arkadaş girdi transfer oldu ikisi de hamile kaldı sonra bi tanesi düşük yaptı ama olsun sonuçta ikisi de hamile kaldı
Bi arkadaşın da 2 tane toplandı 1 tanesi ile hamile kaldı çok kafam karışık bakalım pazartesiyi bekleyip görcez artık

Şimdi kafanı bulandırma canım zaten artık tedavin başladı sona yaklaştın inşallah olumlu olur.. Hakkında en hayırlısı neyse öyle olsun.. Dualarım seninle

Ben zaten bu tüp bebek olayında da kesinlikle nasip de olur diyorum allah ol denedikten sonra tüp de olmuyor o hayırlı zaman gelsin herkes için biran önce diye dua ediyorum yoksa merkezlerin çoğu aynı şeyi yapıyor zaten

Cnm o kadar para veriyoruz tüp bebeğe solusyonu da mi sana aldirdilar bizden hiç dışardan ilaç aldirmadilar iğneler hariç

Cnm o kadar para veriyoruz tüp bebeğe solusyonu da mi sana aldirdilar bizden hiç dışardan ilaç aldirmadilar iğneler hariç
Benimki ayrı canım özel bişey miş yurtdışından getirtildi hastane ilaçlar hariç sadece o solüsyona 1900 lira verdim 2 tane küçücük şişede tek transferim olsun pozitifi görüyüm de hiç bişey umrumda degil

Şimdi kafanı bulandırma canım zaten artık tedavin başladı sona yaklaştın inşallah olumlu olur.. Hakkında en hayırlısı neyse öyle olsun.. Dualarım seninle
Saol canım inşallah bi pazartesi olsaydı çok merak ediyorum hayırlısı bakalım

Kızlar şimdi hastaneden geldim. Transfer sonrası 9. gün hcg değerim 41.17
Memorial da Ayşe hoca yaptı transferimi. Haziranda ilk denememi de Ayşe hoca yapmıştı. Bu değerler umut veriyor mu sizce çok korkuyorum. Salı günü transfer sonrası 6. günümde 9.4 çıkmıştı üç günde 40 olmuş iyi mi

Anlıyorum cnm seni inşallah olur yüzün güler son dakikaya kadar umudunu kaybetme sen

Bence iyi cnm katlanma. Var değerinde hayırlı olsun diyebiliriz. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah

kızlarrr pozitifi görenler yazsın bana bekliyorum. 6. gününde idrar testi yapıp pozitif gören var mı? @ayci gördü sanırım ama onunki de ikiz diye hatılıyorum.

kızlarrr pozitifi görenler yazsın bana bekliyorum. 6. gününde idrar testi yapıp pozitif gören var mı? @ayci gördü sanırım ama onunki de ikiz diye hatılıyorum.
Ben gördüm canm. Normal gebelik testiydi. Transfer gününü sayarsak 7 saymazsak 6 oluyordu. Bugün 10.günüm test günümdü. Değerim 488 çıktı. Doktor tek çift bişey demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…