-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.041
evet canim dedigin gibi sadece bir miktar iade ettiler.inan 2aydir sadece vitamin takviyelerine ve dogal kurlere 3bin verdik.sanki onlari kullandim daha kotu oldu.bize zorla transfer ilaclarini aldirtti dr.dedimki daha belli degil almayalim.ama sozumun ne hukmu var.onlarda elimde kaldi.esimde hayrina irenbeye verdi.sanki bana iyi bisey yapmislar gibi))yakında inşallah abimin düğününe ıstanbul gidecegim.belki bahceci gurubuyla gorusurum.ama artık yapacak ne gucum nede umudum var.sende canini sıkma belki hayırlısı budur inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın..beni düşünüp sordu gun içinde çok teşekkür ederim[/QUOTE]aynı merkezde olunca benim kafam bulandı arkadasim. ama olan sana oldu tabii. maddi manevi yikim gerçekten. peki transfer olmadığı için bi miktar geri ödeme yaptılar mu?
Canim ben iki tarafta da tefavi olan biri olarak memorial i oneririm. Semra kahramandan bir randevu al.evet canim dedigin gibi sadece bir miktar iade ettiler.inan 2aydir sadece vitamin takviyelerine ve dogal kurlere 3bin verdik.sanki onlari kullandim daha kotu oldu.bize zorla transfer ilaclarini aldirtti dr.dedimki daha belli degil almayalim.ama sozumun ne hukmu var.onlarda elimde kaldi.esimde hayrina irenbeye verdi.sanki bana iyi bisey yapmislar gibi))yakında inşallah abimin düğününe ıstanbul gidecegim.belki bahceci gurubuyla gorusurum.ama artık yapacak ne gucum nede umudum var.sende canini sıkma belki hayırlısı budur inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın..beni düşünüp sordu gun içinde çok teşekkür ederim
canim sen nerelerde oldun tedavilerini? sonuç nasıl oldu?[/QUOTE]Canim ben iki tarafta da tefavi olan biri olarak memorial i oneririm. Semra kahramandan bir randevu al.
Unutma bu da gececek. Allah sana bi evlat vermis o uzun omjrlu saglikli olsun insallah.
Tekrar kendini topladiginda denersin tekrar
haklısın canim çok zor gerçekten. keske vermeseydi ilaclaruda burdan ihtiyaci olam birine verirdin onlara vercegine. neyse canim hakkında hayırlısı olsun belki biraz zaman geçince maddi olarakta hazır olunca tekrar baslarsin. sormasi ayıp olmasın nekadar geri ödediler? eğer ilerde denemeye karar verirsen bu sefer medical git canim bi başka gerçekten farkı gireceksin. alkah kızına sağlıklı ömür versin ins. allah o muhteşem duyguyu bizede yasatsin ins. kac gündür aklimdasin girmedim merak ettim seni. burda sadece yazisarak biliyiruz ama hep aklımızda oluyorsunuz. çünkü aynı sureclerden geciyoruz.[/QUOTE]canim ilkinde 5bin verdik.1500 geri aldık.2. 4600 verdik.700 aldık.canim zaten ilaçların herbirinde birtane kullanmıştır.kan sulandirici igne dahi vardı.haklisin keşke burdan birine verseydik.inan oan ilaclari gözümün önünde görünce resmen nefesin kesiliyordu çok kötü oldum oyuzden eşim hemen götürdü.şimdi sen söyleyince aklıma geldi.güzel dileklerin içinde Allah razi olsun bu sefer sorunsuz hamile kalıp bebeğini kucagina alirsin Allah'in izniyle inan düşük yaptığında aynen bende senin icin çok üzülmüştüm.inşa cennete sefaatcin olur.RABBİM yerini d oldursun.inan hep duamda olacaksin Allah'a emanet olevet canim dedigin gibi sadece bir miktar iade ettiler.inan 2aydir sadece vitamin takviyelerine ve dogal kurlere 3bin verdik.sanki onlari kullandim daha kotu oldu.bize zorla transfer ilaclarini aldirtti dr.dedimki daha belli degil almayalim.ama sozumun ne hukmu var.onlarda elimde kaldi.esimde hayrina irenbeye verdi.sanki bana iyi bisey yapmislar gibi))yakında inşallah abimin düğününe ıstanbul gidecegim.belki bahceci gurubuyla gorusurum.ama artık yapacak ne gucum nede umudum var.sende canini sıkma belki hayırlısı budur inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın..beni düşünüp sordu gun içinde çok teşekkür ederim
Ben ilk tedavimi bahcecide oldum ve negatif oldu. Dondurulmus embriyolarima pgt yapildi fakat memorialla gorustugumde dondurulmuslara pgt yapmanin hic tavsiye edilmedigini ogrenince sifir tedaviye karar verdim. Cunku dondur cozdur parca al tekrar dondur cok islem yapilmis ve embriyoya ne kadar fazla islem yapilirsa o kadar kotu. Su an memorialda yumurtalarim dollenme asamasinda yarin 3. gun ve arayacaklar.canim sen nerelerde oldun tedavilerini? sonuç nasıl oldu?
canim ilkinde 5bin verdik.1500 geri aldık.2. 4600 verdik.700 aldık.canim zaten ilaçların herbirinde birtane kullanmıştır.kan sulandirici igne dahi vardı.haklisin keşke burdan birine verseydik.inan oan ilaclari gözümün önünde görünce resmen nefesin kesiliyordu çok kötü oldum oyuzden eşim hemen götürdü.şimdi sen söyleyince aklıma geldi.güzel dileklerin içinde Allah razi olsun bu sefer sorunsuz hamile kalıp bebeğini kucagina alirsin Allah'in izniyle inan düşük yaptığında aynen bende senin icin çok üzülmüştüm.inşa cennete sefaatcin olur.RABBİM yerini d oldursun.inan hep duamda olacaksin Allah'a emanet ol[/QUOTE]haklısın canim çok zor gerçekten. keske vermeseydi ilaclaruda burdan ihtiyaci olam birine verirdin onlara vercegine. neyse canim hakkında hayırlısı olsun belki biraz zaman geçince maddi olarakta hazır olunca tekrar baslarsin. sormasi ayıp olmasın nekadar geri ödediler? eğer ilerde denemeye karar verirsen bu sefer medical git canim bi başka gerçekten farkı gireceksin. alkah kızına sağlıklı ömür versin ins. allah o muhteşem duyguyu bizede yasatsin ins. kac gündür aklimdasin girmedim merak ettim seni. burda sadece yazisarak biliyiruz ama hep aklımızda oluyorsunuz. çünkü aynı sureclerden geciyoruz.
Amin insallah. Zaten tedavi gordugun yerden memnunsan hic sorgulama. Bu tedavide merkeze guvenmek cok onemli. Ben merkez arayisi icerisindesin zannetmistimhakkında hayırlı olsun canim ins bebislerin hepsinde olur sağlıkla kucağına alırsın. ben izmir deyim canim tedavi asamasinsayim zaten t ransferimi bekliyorum. bende hastanede de doktirumdanda çok memnunum. hakkımızda hayurlusi
Rica ederkm ne demek. Insallah bor dahakine hersey yolunda gider ve cok guzel sonuclar alirsin@violet-79canim kusura bakma msjim yanlışlıkla sana geldi ayrıca fikir verdiğin icinde çok teşekkür ederim
Ben bu topige cok fazla yazmiyorum hanimlar o yuzden detahli hikayelerinizi de bilmiyorum kusurumabakmayin.Amin insallah. Zaten tedavi gordugun yerden memnunsan hic sorgulama. Bu tedavide merkeze guvenmek cok onemli. Ben merkez arayisi icerisindesin zannetmistim
Rica ederkm ne demek. Insallah bor dahakine hersey yolunda gider ve cok guzel sonuclar alirsin
Benim de öyleydi canım. 30 civarı yumurtam vardı 11 tanesi toplandı. Pko olunca çok ama kalitesiz yumurtalar da oluyor. Önemli olan sayısı değil kalitesi. Az olsun kanlı canlı kaliteli olsun
Merhaba bayanlar. Ben 1 sene sonra yine buralarda 5. Tedavim icin geldim. 18 ekimde adetle tedaviye baslayacagiz. 3 gun once adetimin 21. Gununde rahim yaralamasi (çizme ) yapildi. 4. Tedavim mükemmelken tutunmadigi icin doktorum bu işlemi yapti. Antalya gelecek tüp bebek merkeze Batu Aydunuraz' a başlayacağım. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah kavuşuruz kuzucuklara.. bu arada 28 yaşındayım sıkıntım rezerv azligi. Fshim yüksek amh degerimi bilmiyorum ama 7 yıldır 5 tedavimdr de 5 yumurta göründü bu tedavide de 5 dedi doktorum bakalim nasil ilerleyecek
maşallah çok iyi değerin, tebrik ederim canımKızlar değerm 244,14
İnşallah canimmm hepimizde pozitif haberler veririz insallahHadi hayırlısı olsun inşallah canım inşallah ilkinde pozitif haber verirsincanım
Cok tesekkurler canim insallah oyle drvam edermaşallah çok iyi değerin, tebrik ederim canım
Benim 11 in 9 unu döllemişler 7 si döllenmiş ama 3. güne sadece 2 embriyomuz kaldıAy inşallah canım ya sen ne durumdasın şuan.
cnm normal gebeliğim vardı demişsin kucağına alabildin mi bebeğini benimde normal yolla olan bir kızım var ve başkentte bana rapor çıkmadı da ondan soruyorum bende hulusi beye gidiyorumyaşım 35 canım daha önce hiç aşılama ya da başka tedavi görmedim ama bana çok çabuk rapor çıktı çünkü amh değerim 0,87 ydi canım, 1,5 yıllık evliyim ve geçen yıl da bir normal gebeliğim vardı ona rağmen hemen çıktı çünkü rezervim çok düşüktü
Hayır canım malesef kaybettimcnm normal gebeliğim vardı demişsin kucağına alabildin mi bebeğini benimde normal yolla olan bir kızım var ve başkentte bana rapor çıkmadı da ondan soruyorum bende hulusi beye gidiyorum