2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

aynı merkezde olunca benim kafam bulandı arkadasim. ama olan sana oldu tabii. maddi manevi yikim gerçekten. peki transfer olmadığı için bi miktar geri ödeme yaptılar mu?
evet canim dedigin gibi sadece bir miktar iade ettiler.inan 2aydir sadece vitamin takviyelerine ve dogal kurlere 3bin verdik.sanki onlari kullandim daha kotu oldu.bize zorla transfer ilaclarini aldirtti dr.dedimki daha belli degil almayalim.ama sozumun ne hukmu var.onlarda elimde kaldi.esimde hayrina irenbeye verdi.sanki bana iyi bisey yapmislar gibi))yakında inşallah abimin düğününe ıstanbul gidecegim.belki bahceci gurubuyla gorusurum.ama artık yapacak ne gucum nede umudum var.sende canini sıkma belki hayırlısı budur inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın..beni düşünüp sordu gun içinde çok teşekkür ederim[/QUOTE]
Canim ben iki tarafta da tefavi olan biri olarak memorial i oneririm. Semra kahramandan bir randevu al.
Unutma bu da gececek. Allah sana bi evlat vermis o uzun omjrlu saglikli olsun insallah.
Tekrar kendini topladiginda denersin tekrar

Canim ben iki tarafta da tefavi olan biri olarak memorial i oneririm. Semra kahramandan bir randevu al.
Unutma bu da gececek. Allah sana bi evlat vermis o uzun omjrlu saglikli olsun insallah.
Tekrar kendini topladiginda denersin tekrar[/QUOTE]
canim sen nerelerde oldun tedavilerini? sonuç nasıl oldu?

Tekrar kendini topladiginda denersin tekrar
canim sen nerelerde oldun tedavilerini? sonuç nasıl oldu?[/QUOTE]
Ben ilk tedavimi bahcecide oldum ve negatif oldu. Dondurulmus embriyolarima pgt yapildi fakat memorialla gorustugumde dondurulmuslara pgt yapmanin hic tavsiye edilmedigini ogrenince sifir tedaviye karar verdim. Cunku dondur cozdur parca al tekrar dondur cok islem yapilmis ve embriyoya ne kadar fazla islem yapilirsa o kadar kotu. Su an memorialda yumurtalarim dollenme asamasinda yarin 3. gun ve arayacaklar.
Ama burada negatif alsam bile devam ederim cunku iki merkez arasinda ki yaklasim farkini gordum ve guveniyorum merkeze, cok yer arastirdim cok yerle gorustum icime sadece burasi sindi. Sonucta negatif olsa da is allaha kalmis. Memorial gercekten hicbiseyi atlamadan ilerliyor. Her kontrolde kan tahlili verdim, zaten iki ay ertelediler tedavimi sirf tup bebek yapalim mantiginda degiller en optimum sartlari bekliyorlar.
Ama sen yine de arastir. Ilk muayeneni de mutlaka semra hocaya al

haklısın canim çok zor gerçekten. keske vermeseydi ilaclaruda burdan ihtiyaci olam birine verirdin onlara vercegine. neyse canim hakkında hayırlısı olsun belki biraz zaman geçince maddi olarakta hazır olunca tekrar baslarsin. sormasi ayıp olmasın nekadar geri ödediler? eğer ilerde denemeye karar verirsen bu sefer medical git canim bi başka gerçekten farkı gireceksin. alkah kızına sağlıklı ömür versin ins. allah o muhteşem duyguyu bizede yasatsin ins. kac gündür aklimdasin girmedim merak ettim seni. burda sadece yazisarak biliyiruz ama hep aklımızda oluyorsunuz. çünkü aynı sureclerden geciyoruz.[/QUOTE]canim ilkinde 5bin verdik.1500 geri aldık.2. 4600 verdik.700 aldık.canim zaten ilaçların herbirinde birtane kullanmıştır.kan sulandirici igne dahi vardı.haklisin keşke burdan birine verseydik.inan oan ilaclari gözümün önünde görünce resmen nefesin kesiliyordu çok kötü oldum oyuzden eşim hemen götürdü.şimdi sen söyleyince aklıma geldi.güzel dileklerin içinde Allah razi olsun bu sefer sorunsuz hamile kalıp bebeğini kucagina alirsin Allah'in izniyle inan düşük yaptığında aynen bende senin icin çok üzülmüştüm.inşa cennete sefaatcin olur.RABBİM yerini d oldursun.inan hep duamda olacaksin Allah'a emanet ol

canim sen nerelerde oldun tedavilerini? sonuç nasıl oldu?
Ben ilk tedavimi bahcecide oldum ve negatif oldu. Dondurulmus embriyolarima pgt yapildi fakat memorialla gorustugumde dondurulmuslara pgt yapmanin hic tavsiye edilmedigini ogrenince sifir tedaviye karar verdim. Cunku dondur cozdur parca al tekrar dondur cok islem yapilmis ve embriyoya ne kadar fazla islem yapilirsa o kadar kotu. Su an memorialda yumurtalarim dollenme asamasinda yarin 3. gun ve arayacaklar.
Ama burada negatif alsam bile devam ederim cunku iki merkez arasinda ki yaklasim farkini gordum ve guveniyorum merkeze, cok yer arastirdim cok yerle gorustum icime sadece burasi sindi. Sonucta negatif olsa da is allaha kalmis. Memorial gercekten hicbiseyi atlamadan ilerliyor. Her kontrolde kan tahlili verdim, zaten iki ay ertelediler tedavimi sirf tup bebek yapalim mantiginda degiller en optimum sartlari bekliyorlar.
Ama sen yine de arastir. Ilk muayeneni de mutlaka semra hocaya al[/QUOTE]
hakkında hayırlı olsun canim ins bebislerin hepsinde olur sağlıkla kucağına alırsın. ben izmir deyim canim tedavi asamasinsayim zaten t ransferimi bekliyorum. bende hastanede de doktirumdanda çok memnunum. hakkımızda hayurlusi

vermis o uzun omjrlu saglikli olsun insallah.
Tekrar kendini topladiginda denersin tekrar[/QUOTE]canim kusura bakma msj sana yanlışlıkla geldi.ayrıca fikirlerin içinde çok teşekkür ederim

canim ilkinde 5bin verdik.1500 geri aldık.2. 4600 verdik.700 aldık.canim zaten ilaçların herbirinde birtane kullanmıştır.kan sulandirici igne dahi vardı.haklisin keşke burdan birine verseydik.inan oan ilaclari gözümün önünde görünce resmen nefesin kesiliyordu çok kötü oldum oyuzden eşim hemen götürdü.şimdi sen söyleyince aklıma geldi.güzel dileklerin içinde Allah razi olsun bu sefer sorunsuz hamile kalıp bebeğini kucagina alirsin Allah'in izniyle inan düşük yaptığında aynen bende senin icin çok üzülmüştüm.inşa cennete sefaatcin olur.RABBİM yerini d oldursun.inan hep duamda olacaksin Allah'a emanet ol[/QUOTE]
sagol canim benim asıl ben teşekkür ederim güzel duaların için. biliyomusun bende en çok onu merak ediyorum. ahirette o bebegimi gorebilecekmiyim diye. o benim ilk göz agrimdi ilk sevincimdi gözümün önünden gitmiyo hep aklında. allahin hikmeti diyorum sabir çekiyorum. sende allaha emanet canim

Amin insallah. Zaten tedavi gordugun yerden memnunsan hic sorgulama. Bu tedavide merkeze guvenmek cok onemli. Ben merkez arayisi icerisindesin zannetmistim
@violet-79canim kusura bakma msjim yanlışlıkla sana geldi ayrıca fikir verdiğin icinde çok teşekkür ederim
Rica ederkm ne demek. Insallah bor dahakine hersey yolunda gider ve cok guzel sonuclar alirsin

Ben bu topige cok fazla yazmiyorum hanimlar o yuzden detahli hikayelerinizi de bilmiyorum kusurumabakmayin.
Her duamda kendimle birlikte tum isteyenlere diye dua ediyorum. Hayirlisini diliyorum. Inanin bizi bizden daha cok dusunen Allah var. O kadar mucizevi isler ki insallah hepimiz icin bi zamani var. Uzulmemek elde degil soylenebilecek tum laflar bos biliuorum ama bu da gececek yeni umutlarla tekrar elimizden geleni yapacagiz. Insallah hepimiz tez zamanda kucahimiza saglikli ve hayirli bir sekilde aliriz.

Canım hoşgeldin. Yazının başını okurken içime bir his doğdu inşallah bu sefer olucak. Hikayeni bilmem senide tanımam ama benim içime yazının başını okurken acayip bir his doğdu anlatamam o gün gördüm sanki. Haber vereceksn inşallah Cumanın hürmetine nasib etsin RABBİM inşallah. Moralini bozma iyi düşün iyi olsn Hadi bakalım.

Ay inşallah canım ya sen ne durumdasın şuan.
Benim 11 in 9 unu döllemişler 7 si döllenmiş ama 3. güne sadece 2 embriyomuz kaldı şu an donmuş vaziyette beni bekliyorlar. Dr riske atmayalım dedi sanırım çok yumurta geliştiği için ödem oluşmuş. Kasım başında adet olacağım. Rahmi hazırlayıp transfer edecekler. Bir an yazarken az kalmış olduğunu fark ettim hakkimizda hayırlısı olsun inşallah. Allah'ım hicbirimizi evlat hasretiyle sınamasın.

cnm normal gebeliğim vardı demişsin kucağına alabildin mi bebeğini benimde normal yolla olan bir kızım var ve başkentte bana rapor çıkmadı da ondan soruyorum bende hulusi beye gidiyorum

cnm normal gebeliğim vardı demişsin kucağına alabildin mi bebeğini benimde normal yolla olan bir kızım var ve başkentte bana rapor çıkmadı da ondan soruyorum bende hulusi beye gidiyorum
Hayır canım malesef kaybettim Ben Göğşen Beyin hastasıyım ama her ikisi de birbirinden iyiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…