- 2 Aralık 2015
- 4.444
- 18.371
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.021
Canım ole düşünme belki budefa olucak 1. Ve 2. Olmadı ama umutsuz olma heyecanını hiç eksik etme direksiyon sınavını gelecek aya bırak oluyosa kursla gorusupp bebek daha önemli
Belki öncekiler negatif oldu diye şimdi böyleyim ama toparlamam lazım kendimi canımkursla görüştüm 2ay ertelenebilir rapor alınırsa ama eşim şimdi hersey sıcağı sıcağına diyor şimdi kendisi icin keçi boynuzu kürü uyguluyorum dr ilac verdi hem diyor gelecek ay kaliteleri belki düzelir çünkü az biraz çıkışımiz var ama kalitesiz muhtemelen tese gerekecek canım sen yarın kaçta gideceksin ben 10 20 gibi gidecem inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize
Ben varimArkadaşlarrr yarın adetin 2.günü tup bebek süreci başlıcak inşallah.yarın benim gibi sürece girecek olan yada bikaç güne başlıcak olan varmi.
Kacnci dene olucak cnm ilkmi? Bende korku heyecan hersey mevcutBen varim
Benimde 3. Gunum .korkuyorum simdiden.
Canım sen kaç yıllık evlisin yaş kaç benim yaş 25 6.sene bittiİnşallah canm hakkında hayrlisi saat 8:30 gibi hastanede olucam tatlım bakalmm. Bende heyecan dorukta. İnşallah güzel sonuçlar alicaz hepimizzz
Bana da ilk başlarda cok diyordu doktorum net sayı vermiyordu.. ama 10tane toplandı 6si döllendi .demekki sayıları cok ama yeterince olgunlasmamislar..Kızlar bir sorum var bilgisi olan varmı. Dr rum bana 1 ci doz iğne sonrası muayne ettiği sırada sayılarını sordum ama çook çok dedi hatta buraya yazmıştım. Mlm hesaplarken duydum ama sayısını sorunca çok dedi sadece. Ee bugün 8 yumoşum toplandı buda kafamı karıştırıyor haliyle. İşlem sonrası baygın olduğum için dr rumla görüşemedim oda başka işleme girdi zatn. Yarın arayıp sormayı düşünüyorum ama sizce nedendir. ??
Daha ilk denemem ..her gün ayrı bir heyecan yaşadım.Allah yardımcın olsun canım oyalanmaya calış belirti arama ilaçlardanda belirtiler oluyor çünkü. İnşallah güzel haberlerini alırız 12 gün sonra. Problem neydi canım kaçıncı deneme
Benim yaş 30..2.yılımız bitti canimCanım sen kaç yıllık evlisin yaş kaç benim yaş 25 6.sene bitti
Hakkında hayırlısı olsun stressli bir süreç oyanmaya calış. Güzel düşünDaha ilk denemem ..her gün ayrı bir heyecan yaşadım.
Benimde işk gün minik minik çok saydı ama olgunlasan 5 taneydı hepsi olgunlaşmıypr canm galibaKızlar bir sorum var bilgisi olan varmı. Dr rum bana 1 ci doz iğne sonrası muayne ettiği sırada sayılarını sordum ama çook çok dedi hatta buraya yazmıştım. Mlm hesaplarken duydum ama sayısını sorunca çok dedi sadece. Ee bugün 8 yumoşum toplandı buda kafamı karıştırıyor haliyle. İşlem sonrası baygın olduğum için dr rumla görüşemedim oda başka işleme girdi zatn. Yarın arayıp sormayı düşünüyorum ama sizce nedendir. ??
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım inşallah ilkinde pozitif haber verirsincanımBenim yaş 30..2.yılımız bitti canim
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberi alırsınBende bugun transferimi oldum.2tane embriyo yerlestirildi..
12günlük heyecanlı süreç başlıyor bakalım,sonunda neler olacak:)
Evet canim ilk olacak.. ayni durumdayiz valla karmakarisik tum duygular varKacnci dene olucak cnm ilkmi? Bende korku heyecan hersey mevcut
canim çok uzuldum. bende çok şaşırdım yaaa. keske esini ikna etme imkanın olsaydı hastaneyi degusturebikseydin ve ordada aynisi olsaydı ozaman bende diyecektim ki evet sperm yada yunurtada sorun var baskada açıklaması olamaz. ama 2 sude aynı merkezde olunca benim kafam bulandı arkadasim. ama olan sana oldu tabii. maddi manevi yikim gerçekten. peki transfer olmadığı için bi miktar geri ödeme yaptılar mu?B benim bebixsim canim malesef yine olmadı.cok üzgünüm 13 tumurta toplandi.10 tane olgun çıktı.hiçbiri dollenmedi.2ayda iki opu maddi manevi cok tum elimde avucumda bişey kalmadı sadece elimde kalan hormon yüklemesi kaldi.inan ruh gibi oldum ne dusunecegimi bilmiyorum.yumurta sperm görünüşte çok kaliteli ama hiç bisekilde transfere bile geleni yorum.yaşımda 26 kizimdan tupbebek harici bütün tedavi lerden geçtim.ve sonra kizim mucize gibi oldu.ve şimdi 5yasinda ya döllenme yada kaliteli bolunme olmuyor.ne yapacağımı bilmiyorum tek bildiğim tup sayfasini kapattım.peki döllenme olmuyorsa benim kizim nasil oldu doktorlar şok bizler şok içindeyiz.acaba döllenme veya bolunme olmaması spermdenmi kaynaklanıyor? bu sefer herşeyi yaptim.bütün vitamin takviyelerini eşimle kullandık.incir kuru arisutu bal polen uyku saglikli beslenme ilk tupte hiçbirşey yapmadığım halde yine bes tane embiriyom oluşmuştu.tek tesselim kizim çok şükür o var ya o olmasaydi ben neyapardim RABBİM seninde yüzünü guldursun
evet canim dedigin gibi sadece bir miktar iade ettiler.inan 2aydir sadece vitamin takviyelerine ve dogal kurlere 3bin verdik.sanki onlari kullandim daha kotu oldu.bize zorla transfer ilaclarini aldirtti dr.dedimki daha belli degil almayalim.ama sozumun ne hukmu var.onlarda elimde kaldi.esimde hayrina irenbeye verdi.sanki bana iyi bisey yapmislar gibi))yakında inşallah abimin düğününe ıstanbul gidecegim.belki bahceci gurubuyla gorusurum.ama artık yapacak ne gucum nede umudum var.sende canini sıkma belki hayırlısı budur inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın..beni düşünüp sordu gun içinde çok teşekkür ederim[/QUOTE]aynı merkezde olunca benim kafam bulandı arkadasim. ama olan sana oldu tabii. maddi manevi yikim gerçekten. peki transfer olmadığı için bi miktar geri ödeme yaptılar mu?
Benim de öyleydi canım. 30 civarı yumurtam vardı 11 tanesi toplandı. Pko olunca çok ama kalitesiz yumurtalar da oluyor. Önemli olan sayısı değil kalitesi. Az olsun kanlı canlı kaliteli olsunKızlar bir sorum var bilgisi olan varmı. Dr rum bana 1 ci doz iğne sonrası muayne ettiği sırada sayılarını sordum ama çook çok dedi hatta buraya yazmıştım. Mlm hesaplarken duydum ama sayısını sorunca çok dedi sadece. Ee bugün 8 yumoşum toplandı buda kafamı karıştırıyor haliyle. İşlem sonrası baygın olduğum için dr rumla görüşemedim oda başka işleme girdi zatn. Yarın arayıp sormayı düşünüyorum ama sizce nedendir. ??