2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Ben gördüm canm. Normal gebelik testiydi. Transfer gününü sayarsak 7 saymazsak 6 oluyordu. Bugün 10.günüm test günümdü. Değerim 488 çıktı. Doktor tek çift bişey demedi.
çok teşekkür ederim canım yazdığın için ben de sabah test yaptım ama tek çizgiydi sonra acaba erken mi oldu idrarda çokmaz mı acaba diye merak ettim. sanırım yine tutmadı
bu arada hayırlı olsun canım Allah sağlıklı sıhhatli vir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ya öyle düşünme nolur. Erkendir. Ben ilk denememde 9.gün görmüştüm idrarda. Senin 3.gün embriyosu mu 5.gün mü. Bıda etkiler benim 5.gün embriyosu 2 tane konmuştu. Belki benimkide ikiz ondan yüksek ve o yüzden erken gördüm. Bilemeyiz nolur ümitsiz olma.

5. gün embriyosu canım. Evet senin de ikiz olabilir kan değerin baya bi yüksek. Aslında bana da 2 tane kondu 1 tanesi 1. kalite 1 tanesi 2. kalite en azından şuan ikiz olmaığı kesin :) ikiz olsaydı kesin idrar testinde hafif silik çizgi çıkardı.
İnşallah dediğin gibidir daha erkendir ve hala orda duruyordur :) senin ilk denemende bebiş oldu mu yoksa sonlandı mı hamilelik?

Canım bu kalite olayı bölünmesiylemi ilgili?

Ben transfer sonrası 6. gün sabah evde yaptım tek çizgi çıktı öğlen kan verdim 9,4 çıktı. Yedi sekiz ve bugün dokuzuncu gün idrarda çoook silik çıktı. Şimdi tahlil sonucumu aldım 41,17 çıktı.

Canim şokun en buyugunu ben yasadimmm

Canım ya valla ben kendimden sonra senin yazını okudum çok zor ya her aşama farklı beklenti merak heyecan kafada binbirtürlü soru. Ama hala yanıtlanmıyor. Madem sorun yok madem en kötüsünde bile 100de 55 şans var ee o zaman sorun olmadığı halde niye sonuç böyle düşük. Anlamıyorum birtürlü hayırlısı olsun canm ne diyelim her şeye söylecek bir cvpları var bişey diyemiyorsunki.

Insqllah canim Rabbim nasip eder ve son tedavimiz olur.

canım valla bu yazdıklarınız beni umutlandırıyor inşallah benim de idrarda çıkmamıştır eken olduğu için ve diğer günlerde silik de olsa çizgi çıkar en son kan testi ile bu olayı pozitif olarka bitiririz inşallah :)

Canım umut olmaz olurmu 9 gün için gayet normal bir değer. Hayırlı olsun inşallah herşey güzel geçer.

Son düzenleme:
Canım bu kalite olayı bölünmesiylemi ilgili?
olabilir canım tam bilmiyorum. Benim 12 tane pgt ye gitti 6 tane normal kromozomlu geldi onlardan da 1 tanesi öldü 1 tanesi 1. kalite 1 tane 2. kalite dedi doktor. kalan 3 taneyi donduracaklardı onun için 6. günü beklediler ama gelişmedi embriyolar. Gelişimleri durmuş. zaten doktorum 5. gün transfer ederken dondurmayı düşündüğü 3 tane için gelişimleri iyi değil bekleyeceğiz eğer gelişirlerse donduracağız demişti ama gelişmemişler

Kizzzzzz naptın gittin mi dr a ne dedi başladınız mi ilaç ne yazdı ben daha sıra bekliyorum
Canm ilaçlarımı aldm 4 kutu GonalF 450. 7 kutu luveris 75. 3 kutu Cetrotide 0.25 yazdı ama Cetrotide yokmuş onun yerine orgalutran verdi eczane. Bu aksam başlıyorum ignelere anlattı hemşire. Heyecanlıyım 7de yapcam gonalf ile luveris i

Buarada bu ilaçlar 7 günlük haftaya cuma kontrole gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…