2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Canım ole düşünme belki budefa olucak 1. Ve 2. Olmadı ama umutsuz olma heyecanını hiç eksik etme direksiyon sınavını gelecek aya bırak oluyosa kursla gorusupp bebek daha önemli :KK49:
Belki öncekiler negatif oldu diye şimdi böyleyim ama toparlamam lazım kendimi canımkursla görüştüm 2ay ertelenebilir rapor alınırsa ama eşim şimdi hersey sıcağı sıcağına diyor şimdi kendisi icin keçi boynuzu kürü uyguluyorum dr ilac verdi hem diyor gelecek ay kaliteleri belki düzelir çünkü az biraz çıkışımiz var ama kalitesiz muhtemelen tese gerekecek canım sen yarın kaçta gideceksin ben 10 20 gibi gidecem inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize :KK50:

İnşallah canm hakkında hayrlisi saat 8:30 gibi hastanede olucam tatlım bakalmm. Bende heyecan dorukta. İnşallah güzel sonuçlar alicaz hepimizzz

Kızlar bir sorum var bilgisi olan varmı. Dr rum bana 1 ci doz iğne sonrası muayne ettiği sırada sayılarını sordum ama çook çok dedi hatta buraya yazmıştım. Mlm hesaplarken duydum ama sayısını sorunca çok dedi sadece. Ee bugün 8 yumoşum toplandı buda kafamı karıştırıyor haliyle. İşlem sonrası baygın olduğum için dr rumla görüşemedim oda başka işleme girdi zatn. Yarın arayıp sormayı düşünüyorum ama sizce nedendir. ??

İnşallah canm hakkında hayrlisi saat 8:30 gibi hastanede olucam tatlım bakalmm. Bende heyecan dorukta. İnşallah güzel sonuçlar alicaz hepimizzz
Canım sen kaç yıllık evlisin yaş kaç benim yaş 25 6.sene bitti

Kızlar bir sorum var bilgisi olan varmı. Dr rum bana 1 ci doz iğne sonrası muayne ettiği sırada sayılarını sordum ama çook çok dedi hatta buraya yazmıştım. Mlm hesaplarken duydum ama sayısını sorunca çok dedi sadece. Ee bugün 8 yumoşum toplandı buda kafamı karıştırıyor haliyle. İşlem sonrası baygın olduğum için dr rumla görüşemedim oda başka işleme girdi zatn. Yarın arayıp sormayı düşünüyorum ama sizce nedendir. ??
Bana da ilk başlarda cok diyordu doktorum net sayı vermiyordu.. ama 10tane toplandı 6si döllendi .demekki sayıları cok ama yeterince olgunlasmamislar..

B benim bebixsim canim malesef yine olmadı.cok üzgünüm 13 tumurta toplandi.10 tane olgun çıktı.hiçbiri dollenmedi.2ayda iki opu maddi manevi cok tum elimde avucumda bişey kalmadı sadece elimde kalan hormon yüklemesi kaldi.inan ruh gibi oldum ne dusunecegimi bilmiyorum.yumurta sperm görünüşte çok kaliteli ama hiç bisekilde transfere bile geleni yorum.yaşımda 26 kizimdan tupbebek harici bütün tedavi lerden geçtim.ve sonra kizim mucize gibi oldu.ve şimdi 5yasinda ya döllenme yada kaliteli bolunme olmuyor.ne yapacağımı bilmiyorum tek bildiğim tup sayfasini kapattım.peki döllenme olmuyorsa benim kizim nasil oldu doktorlar şok bizler şok içindeyiz.acaba döllenme veya bolunme olmaması spermdenmi kaynaklanıyor? bu sefer herşeyi yaptim.bütün vitamin takviyelerini eşimle kullandık.incir kuru arisutu bal polen uyku saglikli beslenme ilk tupte hiçbirşey yapmadığım halde yine bes tane embiriyom oluşmuştu.tek tesselim kizim çok şükür o var ya o olmasaydi ben neyapardim RABBİM seninde yüzünü guldursun

Benimde işk gün minik minik çok saydı ama olgunlasan 5 taneydı hepsi olgunlaşmıypr canm galiba

B benim bebixsim canim malesef yine olmadı.cok üzgünüm 13 tumurta toplandi.10 tane olgun çıktı.hiçbiri dollenmedi.2ayda iki opu maddi manevi cok tum elimde avucumda bişey kalmadı sadece elimde kalan hormon yüklemesi kaldi.inan ruh gibi oldum ne dusunecegimi bilmiyorum.yumurta sperm görünüşte çok kaliteli ama hiç bisekilde transfere bile geleni yorum.yaşımda 26 kizimdan tupbebek harici bütün tedavi lerden geçtim.ve sonra kizim mucize gibi oldu.ve şimdi 5yasinda ya döllenme yada kaliteli bolunme olmuyor.ne yapacağımı bilmiyorum tek bildiğim tup sayfasini kapattım.peki döllenme olmuyorsa benim kizim nasil oldu doktorlar şok bizler şok içindeyiz.acaba döllenme veya bolunme olmaması spermdenmi kaynaklanıyor? bu sefer herşeyi yaptim.bütün vitamin takviyelerini eşimle kullandık.incir kuru arisutu bal polen uyku saglikli beslenme ilk tupte hiçbirşey yapmadığım halde yine bes tane embiriyom oluşmuştu.tek tesselim kizim çok şükür o var ya o olmasaydi ben neyapardim RABBİM seninde yüzünü guldursun
canim çok uzuldum. bende çok şaşırdım yaaa. keske esini ikna etme imkanın olsaydı hastaneyi degusturebikseydin ve ordada aynisi olsaydı ozaman bende diyecektim ki evet sperm yada yunurtada sorun var baskada açıklaması olamaz. ama 2 sude aynı merkezde olunca benim kafam bulandı arkadasim. ama olan sana oldu tabii. maddi manevi yikim gerçekten. peki transfer olmadığı için bi miktar geri ödeme yaptılar mu?

aynı merkezde olunca benim kafam bulandı arkadasim. ama olan sana oldu tabii. maddi manevi yikim gerçekten. peki transfer olmadığı için bi miktar geri ödeme yaptılar mu?[/QUOTE]evet canim dedigin gibi sadece bir miktar iade ettiler.inan 2aydir sadece vitamin takviyelerine ve dogal kurlere 3bin verdik.sanki onlari kullandim daha kotu oldu.bize zorla transfer ilaclarini aldirtti dr.dedimki daha belli degil almayalim.ama sozumun ne hukmu var.onlarda elimde kaldi.esimde hayrina irenbeye verdi.sanki bana iyi bisey yapmislar gibi))yakında inşallah abimin düğününe ıstanbul gidecegim.belki bahceci gurubuyla gorusurum.ama artık yapacak ne gucum nede umudum var.sende canini sıkma belki hayırlısı budur inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın..beni düşünüp sordu gun içinde çok teşekkür ederim

aynı merkezde olunca benim kafam bulandı arkadasim. ama olan sana oldu tabii. maddi manevi yikim gerçekten. peki transfer olmadığı için bi miktar geri ödeme yaptılar mu?
evet canim dedigin gibi sadece bir miktar iade ettiler.inan 2aydir sadece vitamin takviyelerine ve dogal kurlere 3bin verdik.sanki onlari kullandim daha kotu oldu.bize zorla transfer ilaclarini aldirtti dr.dedimki daha belli degil almayalim.ama sozumun ne hukmu var.onlarda elimde kaldi.esimde hayrina irenbeye verdi.sanki bana iyi bisey yapmislar gibi))yakında inşallah abimin düğününe ıstanbul gidecegim.belki bahceci gurubuyla gorusurum.ama artık yapacak ne gucum nede umudum var.sende canini sıkma belki hayırlısı budur inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın..beni düşünüp sordu gun içinde çok teşekkür ederim[/QUOTE]
haklısın canim çok zor gerçekten. keske vermeseydi ilaclaruda burdan ihtiyaci olam birine verirdin onlara vercegine. neyse canim hakkında hayırlısı olsun belki biraz zaman geçince maddi olarakta hazır olunca tekrar baslarsin. sormasi ayıp olmasın nekadar geri ödediler? eğer ilerde denemeye karar verirsen bu sefer medical git canim bi başka gerçekten farkı gireceksin. alkah kızına sağlıklı ömür versin ins. allah o muhteşem duyguyu bizede yasatsin ins. kac gündür aklimdasin girmedim merak ettim seni. burda sadece yazisarak biliyiruz ama hep aklımızda oluyorsunuz. çünkü aynı sureclerden geciyoruz.

Merhaba bayanlar. Ben 1 sene sonra yine buralarda 5. Tedavim icin geldim. 18 ekimde adetle tedaviye baslayacagiz. 3 gun once adetimin 21. Gununde rahim yaralamasi (çizme ) yapildi. 4. Tedavim mükemmelken tutunmadigi icin doktorum bu işlemi yapti. Antalya gelecek tüp bebek merkeze Batu Aydunuraz' a başlayacağım. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah kavuşuruz kuzucuklara.. bu arada 28 yaşındayım sıkıntım rezerv azligi. Fshim yüksek amh degerimi bilmiyorum ama 7 yıldır 5 tedavimdr de 5 yumurta göründü bu tedavide de 5 dedi doktorum bakalim nasil ilerleyecek

Benim de öyleydi canım. 30 civarı yumurtam vardı 11 tanesi toplandı. Pko olunca çok ama kalitesiz yumurtalar da oluyor. Önemli olan sayısı değil kalitesi. Az olsun kanlı canlı kaliteli olsun :KK39:

X