2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Sağolasın canım Allah sizlere de nasip etsin inşallah İlk denememdi canım 2 tane 3. gün embriyosu konulmuştu..
canım üniversite hastanesinde yaptırmışsın tüp bebeğide sana sorum yaşın kaç 2 tane embriyo transfer edilmişte ondan soruyorum. bide üniversite hastanesindeki sürecinden biraz bahsedermisin bende üni.hastanesinde yarın başlicamda tedavime ondan soruyorum benm seninkiyle aynı değil ege üni ama olsun

Cnm
3. Gün 6 hücreli az değil mi 8 olması gerekir hücre sayısı belki embriyo kalitesine bağlı tutmamıştır rahim değil de şen encir kuru falan yap bence esinde sorun varmiydi peki

yaşım 35 canım daha önce hiç aşılama ya da başka tedavi görmedim ama bana çok çabuk rapor çıktı çünkü amh değerim 0,87 ydi canım, 1,5 yıllık evliyim ve geçen yıl da bir normal gebeliğim vardı ona rağmen hemen çıktı çünkü rezervim çok düşüktü

anladm canm Allah sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnn... özellikle beslenmende vs dikkat ettiğin birşey oldumu canm :)

Kizlar size bir sorum var. Transfer sonrasi surec nasil oluyor? Cok mu dikkat etmek gerek... nelere dikkat ettiniz ya da?

anladm canm Allah sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnn... özellikle beslenmende vs dikkat ettiğin birşey oldumu canm :)
Amin canım inşallah ilk günler ananas yedim doktorumun önerisiyle ve 1 öğün protein ağırlıklı yedim sadece canım, yatmadım ama dinlendim.. fazla da bişeye dikkat etmedim.. Allah senin de gönlüne göre versin inşallah

kızlar aranızda medistate kavacık hastanesinde tüp bebek yaptıran var mı merak ettim ben o hastanede çalışıyorum kenan sofuoğluna yaptırıyorum tedavimi

Cnm

3. Gün 6 hücreli az değil mi 8 olması gerekir hücre sayısı belki embriyo kalitesine bağlı tutmamıştır rahim değil de şen encir kuru falan yap bence esinde sorun varmiydi peki
Dr öylendedi canım kalitesi iyi fakat bölünmesi yavaş ben zaten onu duydugum an ümidim bitti zaten eşimde sıkıntı yok şimdilik bir ara ileri hızlı sprem yoktu düZeldi çok şükür artık kürleri denemeyi düşünüyorum. Tabsiye edecegınız kür vitamn ne varsa acığım arkadaslar

Canım çok sevindim Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun. Benimde cumartesi opu olacak 7 yumurta var bakalım ne olacak heyecan artıyo
Amin canim insallah Allah yardimcin olsun guzel saglikli embriyolar olussun sana da sımsıkı tutunsunn.. dualarim hepinizle

Gözün aydin olsun... yarin bebislerine kavusuyorsun.. rabbim yardimcin olsun

Canım sen özeldemi yaptırdın benim doktorum haziran ayındaki tedavide 3. Gün 6 hücreli vardı 5. Güne gitsin dedi eger giderse transfer edelim dedi gitmedigi için iptal etti transferi aslında sanada transfer etmeyip bekleselerdi hem maddi hem manevi bu kadar yıpranmazdın umut baglamazdın

Özelde yaptırdım canm malesef cok üzüldüm cok hemde. Dediğin gibi maddi olarakta zor manevide . Ben forumda okudukca keske bekletseydı 5. Güne olmayacaksa zaten olmazdı birde bu sefer ailelerimz arkadalarmz herkes biliyordu bşrde o yük oldu bana. Bi kaç ay sonra maddi manevi toparlanıp tekrarlamayo düşünüyrm ama aynı merkeze mi gitsem yoksa başka bir yere mi karar veremedm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…