2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Canım sen özeldemi yaptırdın benim doktorum haziran ayındaki tedavide 3. Gün 6 hücreli vardı 5. Güne gitsin dedi eger giderse transfer edelim dedi gitmedigi için iptal etti transferi aslında sanada transfer etmeyip bekleselerdi hem maddi hem manevi bu kadar yıpranmazdın umut baglamazdın :KK43:
Canım sen ocaktada mı yaptırmştn ben seni oradanda hatırlıyorum sanki. Sizdeki problem neydı sen neler yptın ekstra olarak tedavin nerde devam ediyor

aklıma gelen basima geldi canim. olmadi transfer iptal önümüzdeki aya kaldı. çok yumurta var ama iğnenin dozu az geldi buyuyemefiler. catlamaz dedi doktorum iptal etti.
Üzüldüm canim ama bundada vardir bi hayir diyelim... sonuc güzel olsunda var gec olsun..önümüzdeki ay seni bekleyen güzel bir mutluluk var belkide.. gönlüne göre olsun hersey..

Üzüldüm canim ama bundada vardir bi hayir diyelim... sonuc güzel olsunda var gec olsun..önümüzdeki ay seni bekleyen güzel bir mutluluk var belkide.. gönlüne göre olsun hersey..
bu sonucu tahmin etmeme rağmen bende uzuldum ne yalan söyleyeyim. ama nasip ten öte bisey yok. zaten 10 gun sonra adet olucam onunla baslicaz hemen. hayırlısı artik

Özelde yaptırdım canm malesef cok üzüldüm cok hemde. Dediğin gibi maddi olarakta zor manevide . Ben forumda okudukca keske bekletseydı 5. Güne olmayacaksa zaten olmazdı birde bu sefer ailelerimz arkadalarmz herkes biliyordu bşrde o yük oldu bana. Bi kaç ay sonra maddi manevi toparlanıp tekrarlamayo düşünüyrm ama aynı merkeze mi gitsem yoksa başka bir yere mi karar veremedm.
Özelde nerde yaptırdın canım aynen aile herkes bilince daha kötü oluyo herkes umutlanıyo çünkü, ben iptal olan transferin ücretini de geri aldım hiç deilse tekrar başlanıldıgında az da olsa faydası oluyo

Canım sen ocaktada mı yaptırmştn ben seni oradanda hatırlıyorum sanki. Sizdeki problem neydı sen neler yptın ekstra olarak tedavin nerde devam ediyor
Ocak ayında sadece iğne kullandım 8 gün toplama olmadan iptal oldu canım, benim yumurtalar kalitesiz di yani 3. Gün 6 hücreli kalıp devam etmemişler
Ankarada Hacettepe üniversitesinde yaptırıyorum canım

aklıma gelen basima geldi canim. olmadi transfer iptal önümüzdeki aya kaldı. çok yumurta var ama iğnenin dozu az geldi buyuyemefiler. catlamaz dedi doktorum iptal etti.
Canım tekrar iğnemi kullancak sın eger büyümüyorlar sa incir kürü yap İğnelere başlayınca ben öyle yaptım bana faydası oldu iğnelerle büyümemişti iğnenin 5. Günü yapmayabaşladım birden çok güzel büyüdüler sonra

Özelde nerde yaptırdın canım aynen aile herkes bilince daha kötü oluyo herkes umutlanıyo çünkü, ben iptal olan transferin ücretini de geri aldım hiç deilse tekrar başlanıldıgında az da olsa faydası oluyo

Ocak ayında sadece iğne kullandım 8 gün toplama olmadan iptal oldu canım, benim yumurtalar kalitesiz di yani 3. Gün 6 hücreli kalıp devam etmemişler
Ankarada Hacettepe üniversitesinde yaptırıyorum canım
Benim kalite iyi diyor de ama hücre sayısı az. İncir kürünü deneyecegm

Canım tekrar iğnemi kullancak sın eger büyümüyorlar sa incir kürü yap İğnelere başlayınca ben öyle yaptım bana faydası oldu iğnelerle büyümemişti iğnenin 5. Günü yapmayabaşladım birden çok güzel büyüdüler sonra
canim benim yumurta toplama olmuycak. embiyolarim hazır dondurulmus transferim olacaktı doktorum farklı yoldan gitmek istedi. bir iki yumurta buyutup sonra onları catlatip vucudu kandırarak transferini yapalım dedi. ama oda olmadi çok yumurta oldu iyne yi sadece 50 kullandigim için buyumediket. fazlalastirsaydi çok çok yumurta buyuyecekti oda sorun olcakti

Kalitesi hücre sayısına baglı deilmi canım ?

canim benim yumurta toplama olmuycak. embiyolarim hazır dondurulmus transferim olacaktı doktorum farklı yoldan gitmek istedi. bir iki yumurta buyutup sonra onları catlatip vucudu kandırarak transferini yapalım dedi. ama oda olmadi çok yumurta oldu iyne yi sadece 50 kullandigim için buyumediket. fazlalastirsaydi çok çok yumurta buyuyecekti oda sorun olcakti
Anladım canım hayırlısı olsun o zaman inşallah gelecek ay transferin gerçekleşir :KK66:

Büyük ihtimal direksiyon sınavında transferli olursun çünkü 16gun geçmiş oluyor.. bir sonrakine girersin sınavın..ehliyetmi önemli bebismi öyle düşün:KK66:
Hadi yaa ama ertelenirmiki sınav elbette ki dediğin gibi bebiş daha önemli ama eğer hakkım öleceksede bir ay ertelerim belki çünkü bizde evdeki hesap çarşıya uymadı ilaç kullanmama rağmen erken geldi gerçi herşeyde bir hayır vardır bakalım yarın dr ne diycek ayyyy bir yanımda ertelemek istemiyor inan bana adetim geldiği için ağladım sinirden

kızlar bende bugün adet oldum yarın hastaneye gidicem çok heyecanlı vede tedirginim nedense... sonunda bende başlicam bu sürece malum baya bekledm dosya açma eşimin tese olması vs derken. :KK33:
Kız sözde sen benden önce adet olacaktin:KK48:ben dün adet oldum yarın hastaneye gidecrm:KK66: hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Yaaa ama yarın ikimizde ignelere.esime baslicazzzz aynı günn çok heycanliyim yaa ilk seferde kavuşcam inşallah bebiskoma hehehhe:)) senin ilk denememi canim...
Yok canım 3.olacak bakalım kısmet bu tedavi de heyecan yok umut yok çok karamsarım geçen ay çok heycanlı idim ama bu hafta kötüyüm biraz bakalım yarın dr ne diycek gelecek aya mı ertelenecek yoksa başlıyacakmıyız bilmiyorum inşallah ertelemeye gerek kalmaz ama sanırım kalacak ayın 30unda sınav var ve transferli girmek istemiyorum eğer yetisemezsek gelecek aya bırakacam

Kız sözde sen benden önce adet olacaktin:KK48:ben dün adet oldum yarın hastaneye gidecrm:KK66: hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Buarada senin kullandığın ilaç vitamin vs varmi folik asit kullaniosan dur sanrm. Bide senin eşinde azosperm ya tese oldumu senin yumurtalar toplanincami olucak canm

Yok canım 3.olacak bakalım kısmet bu tedavi de heyecan yok umut yok çok karamsarım geçen ay çok heycanlı idim ama bu hafta kötüyüm biraz bakalım yarın dr ne diycek gelecek aya mı ertelenecek yoksa başlıyacakmıyız bilmiyorum inşallah ertelemeye gerek kalmaz ama sanırım kalacak ayın 30unda sınav var ve transferli girmek istemiyorum eğer yetisemezsek gelecek aya bırakacam
Canım ole düşünme belki budefa olucak 1. Ve 2. Olmadı ama umutsuz olma heyecanını hiç eksik etme direksiyon sınavını gelecek aya bırak oluyosa kursla gorusupp bebek daha önemli :KK49:

Aslında doğru olan bölünmüyorsa demekki kalitesi cok iyi değil.dr hücreyi gösterdi işte hücre çeperleri cok düZgün kalıntı yok felan dedi.ilk tedavim ankara novaart oldu onda 7 hücreli transfer olmştum ordakı drum çok iyi olmadıgını söylemişti bana..Dr da beni kandirdi galiba ayy cok sinir oldum her tedaviden sonra kullanılmş gibi hissediyrm kendimi ay ben neden bunı demedm sunu söyle deseysim diyorum off ya.neyse canım senin inş allahım sana burdakı tüm arkadaşlra tefavilerini pozitif sonuclandırır inş.

Bende bugun transferimi oldum.2tane embriyo yerlestirildi..
12günlük heyecanlı süreç başlıyor bakalım,sonunda neler olacak:)
Allah yardımcın olsun canım oyalanmaya calış belirti arama ilaçlardanda belirtiler oluyor çünkü. İnşallah güzel haberlerini alırız 12 gün sonra. Problem neydi canım kaçıncı deneme

X