2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Canım bana doktorum ilişki yasak dedi transferim olduktan sonra da hala yasak. Beta hcg sonrası bilgi vericem dedi.

arkadaşlar banada dondurulmuş embriyo transferi yapılacak doktor adetinin 21.günü progesterona baktır dedi sonucu bildircem lucrin vurmaya başlıycam adetin birinci günüde lucrinle beraber estrofem kullanmaya başlıycam adetin dokuzuncu günüde kontrole gidicem herkeste farklı uyguluyolar demekki

aslında mantıklı değilmi yumurta çatlıycak ondan sonra transfer edecekki hem vücutta bebeği kabullenecek benimkide yumurtaları baskılasın diye lucrin verdi hepsi farklı işte

Canım bize kesinlikle yasak dedi doktor, bence sende riske atma ya da doktorunu arayıp sor o kadar emek veriyorsun sıkıntı olmasin sonra

Aradılar şimdi hastaneden 6 yumurta toplanmış 5 yumurta kaliteliymis embriyo olmuş ama bugüne 3 tane embriyo kalmış yarın sabah 9 da transferim var Allah isteyen herkese ve bana hayırlı ve saglikli evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar az önce geldim hastahaneden. Biraz şaşkınım aslında ama kısmet belki daha iyi olucak inşallah. 8 yumurta toplanmış. Bir öncekinde 14 dü şaşkınlığım bundan bukadar az beklemiyorum ama hayırlısı olsun inşallah. Yarın sabah durumlarını bildirecekler. Yolda giderken kendime size ve tüm isteyenlere arabada dua ettim.
Çektiğim zikirlerin aklımda olanlarını yazıyorum sizlerde amin deyin.
200 ALLAH.
100 ESTAĞFİRULLAH
500 YA FETTAH
100 ES SEMİ
100 RABBİ HEBLİ MİNES'SALİHİN
100 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
200 YA ŞAFİ
100 SUBHANALLAH
100 ER RAHMAN
100 ER RAHİM
100 KÜN FE YEKÜN.

Çok geçmiş olsun canım allah kabul etsin inş.Benimde 2. Denememde yarı yarıya düştü yumurta sayısı ve bende cok üzüldüm. İnşallah seninki kaliteli olur. 2. Denemeni aynı merkezde mi yaptırsdın farklı mı acaba. Tedaviler farklı olunca yumurta gelişimide değişiyormı acaba. Benim 2 tedavi farklı merkezlerde ve farklı tedavilerle oldu

Çok sevindim maşallah Rabbim kimseye aratmasın hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde nasip etsin bizler içinde çok dua et tekrar hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…