-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.961
Hadi hayırlı olsun tedavin canım inşallah emeklerin boşa gitmezkızlar bende bugün adet oldum yarın hastaneye gidicem çok heyecanlı vede tedirginim nedense... sonunda bende başlicam bu sürece malum baya bekledm dosya açma eşimin tese olması vs derken.
Teşekkür ederim canımm inşallah darısı başınızaamaşşallahhh darısı başımıza canım çok sevindim
amin canım inşallah allah bu sefer tamamına erdirirHadi hayırlı olsun tedavin canım inşallah emeklerin boşa gitmez
Canımmm listede hamiş yapmışsın beniii nasıl bi tuhaff oldummmmmTebrik ederimm canım çok sevindim darısı başımıza artık
ayy canım yaa nasıl sevındım anlatamammm ..Kızlar değerm 244,14
Amiiiinnn canım inşallahamin canım inşallah allah bu sefer tamamına erdirirDarısı sizlere en yakın zamanda inşallahh
Negatif ler oldugunda elim hiç gitmiyo listeye eklemeye ama pozitifler oldugunda hemen ekleyesim geliyo canım inşallaaahhh bi kaç ayaCanımmm listede hamiş yapmışsın beniii nasıl bi tuhaff oldummmmmAma benim son adetim 6 eylül yazıyo şimdi dikkat ettim ona canım 16 eylül o
Çok sağol canım valla sevinten ağlamaktan helak oldum öğrendiğimden beriayy canım yaa nasıl sevındım anlatamammm ..
çok şükür bin şükür. Allah kucağına almayı nasip etsin
Amiiiinnn canım inşallah
Negatif ler oldugunda elim hiç gitmiyo listeye eklemeye ama pozitifler oldugunda hemen ekleyesim geliyo canım inşallaaahhh bi kaç ayaböylede olursun
Adet tarihini deiştiriyim canım
Canımmm listede hamiş yapmışsın beniii nasıl bi tuhaff oldummmmmAma benim son adetim 6 eylül yazıyo şimdi dikkat ettim ona canım 16 eylül o
Oleyyy demekki neymişşş iğne etkisi değilmişşKızlar değerm 244,14
canim aslında mantıklı ama bende değil. ben pko olduğum için iyneyle fazla uyariliyorum yani cok yumurta oluyoaslında mantıklı değilmi yumurta çatlıycak ondan sonra transfer edecekki hem vücutta bebeği kabullenecek benimkide yumurtaları baskılasın diye lucrin verdi hepsi farklı işte
Sağol canım Amincanım hayırlı olsun inş
nerede kime yaptırdın tüp bebeğini ilk deneme mi
Oleyyy demekki neymişşş iğne etkisi değilmişşçok tebrikler canım. Kucağına almak nasip olsun..
Çok geçmiş olsun canım allah kabul etsin inş.Benimde 2. Denememde yarı yarıya düştü yumurta sayısı ve bende cok üzüldüm. İnşallah seninki kaliteli olur. 2. Denemeni aynı merkezde mi yaptırsdın farklı mı acaba. Tedaviler farklı olunca yumurta gelişimide değişiyormı acaba. Benim 2 tedavi farklı merkezlerde ve farklı tedavilerle oldu
Çol sevindim tebrikler heyecanın mutluluğun şaşkınlığın hepsi yaZdıklarına yansımış darısı bizlere inş.Kızlar değerm 244,14
Canım ben 2 kez aşılama 1 kez tüp bebek denedim. Negatif sonuclandı.rahmimde perde vardı amelıyat oldum. Tedavilerden önce.1. Tüp bebek denememden sonra tutmayonca deum ofis histereskopi yaptı. Yapışıklıkşar varmş onu düzeltti tekrar yapısıklık oluşmasın diye neupogen adında bi ilaçla rahım içi yıkandı. 9 ay sonra yani 19 eylülde 2. Tedavime başladm ctesi test günüm ama sonucum negatif idrarda 3 gündür negatifi görüyrm.2 tane 3. Gün embriyosı 6 hücreli transfer oldum. Şimdi ise boşlukta gibiyim mutsuzum umutların iyice azaldıALLAH razı olsun canım. Senin şuanki tedavi sürecin nasıl peki hangi aşamadasın. Evet aynı yerde yaptırdım. Benim gittiğim merkez Çağlayanda Florence Nightingale hastahanesi BÜLENT BAYSAL dr rum çok iyi bir ekip inşallah bu denemedede çok beklemeden alırım kucağıma... bu arada aranızda bu hastahaneye ve dr ra giden varmı. Merak ettim.??
Hayırlı olsun canımmm gözün aydın. İlk denemendemi tuttu vede kaç günlüktü. Biraz bilgikendirirmisin.Kızlar değerm 244,14
Canım ben 2 kez aşılama 1 kez tüp bebek denedim. Negatif sonuclandı.rahmimde perde vardı amelıyat oldum. Tedavilerden önce.1. Tüp bebek denememden sonra tutmayonca deum ofis histereskopi yaptı. Yapışıklıkşar varmş onu düzeltti tekrar yapısıklık oluşmasın diye neupogen adında bi ilaçla rahım içi yıkandı. 9 ay sonra yani 19 eylülde 2. Tedavime başladm ctesi test günüm ama sonucum negatif idrarda 3 gündür negatifi görüyrm.2 tane 3. Gün embriyosı 6 hücreli transfer oldum. Şimdi ise boşlukta gibiyim mutsuzum umutların iyice azaldı
Sağolasın canım Allah sizlere de nasip etsin inşallahHayırlı olsun canımmm gözün aydın. İlk denemendemi tuttu vede kaç günlüktü. Biraz bilgikendirirmisin.