2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

amin canım inşallah allah bu sefer tamamına erdirir Darısı sizlere en yakın zamanda inşallahh
Amiiiinnn canım inşallah

Canımmm listede hamiş yapmışsın beniii nasıl bi tuhaff oldummmmm Ama benim son adetim 6 eylül yazıyo şimdi dikkat ettim ona canım 16 eylül o
Negatif ler oldugunda elim hiç gitmiyo listeye eklemeye ama pozitifler oldugunda hemen ekleyesim geliyo canım inşallaaahhh bi kaç aya böylede olursun
Adet tarihini deiştiriyim canım

aslında mantıklı değilmi yumurta çatlıycak ondan sonra transfer edecekki hem vücutta bebeği kabullenecek benimkide yumurtaları baskılasın diye lucrin verdi hepsi farklı işte
canim aslında mantıklı ama bende değil. ben pko olduğum için iyneyle fazla uyariliyorum yani cok yumurta oluyo

ALLAH razı olsun canım. Senin şuanki tedavi sürecin nasıl peki hangi aşamadasın. Evet aynı yerde yaptırdım. Benim gittiğim merkez Çağlayanda Florence Nightingale hastahanesi BÜLENT BAYSAL dr rum çok iyi bir ekip inşallah bu denemedede çok beklemeden alırım kucağıma. Aslında bahçeciye gitmek istiyorum eşim istemedi .. Bu arada aranızda bu hastahaneye ve dr ra giden varmı. Merak ettim.??

Son düzenleme:
Canım ben 2 kez aşılama 1 kez tüp bebek denedim. Negatif sonuclandı.rahmimde perde vardı amelıyat oldum. Tedavilerden önce.1. Tüp bebek denememden sonra tutmayonca deum ofis histereskopi yaptı. Yapışıklıkşar varmş onu düzeltti tekrar yapısıklık oluşmasın diye neupogen adında bi ilaçla rahım içi yıkandı. 9 ay sonra yani 19 eylülde 2. Tedavime başladm ctesi test günüm ama sonucum negatif idrarda 3 gündür negatifi görüyrm.2 tane 3. Gün embriyosı 6 hücreli transfer oldum. Şimdi ise boşlukta gibiyim mutsuzum umutların iyice azaldı

Canım idrar testlerine şimdilik takılma herkesin hormonu farklı belirti gösterir daha zamanın varmış hiç düşünme bunları hatta tedavi yaptırdığını bile düşünme yok say stres yapma inşallah bu kez hayırlı haberler alırsın canım inşallahh. Herşey TAKTİRİ İLAHİ Kün fe yekün. İnşallah ol der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…