- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.941
yok canim hiç bisey demedi.canim embirilog seni aradimi aramadiysa sen ara çünkü bildiğim kadarıyla universteler aramazCanım senin doktor bu konuda bişey demişmiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canim hiç bisey demedi.canim embirilog seni aradimi aramadiysa sen ara çünkü bildiğim kadarıyla universteler aramazCanım senin doktor bu konuda bişey demişmiydi
Toplama yaptıran arkadaşlar bişey sorcam çok afedersiniz toplamadan sonra birliktelik yasakmı?
Dün toplamam oldu sadece sag tarafdan toplandı sol tarafım duruyo 3 tane yumurta, benim yumurtalık varisi oldugu için sol tarafda çok varis var damarı delmeyelim dedi hiç dokunmadı sol tarafa, bende acaba degerlendirsem mi belki kendiliginden de olabilir diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım arkadaşlar yasakmı degil mi ?
arkadaşlar banada dondurulmuş embriyo transferi yapılacak doktor adetinin 21.günü progesterona baktır dedi sonucu bildircem lucrin vurmaya başlıycam adetin birinci günüde lucrinle beraber estrofem kullanmaya başlıycam adetin dokuzuncu günüde kontrole gidicem herkeste farklı uyguluyolar demekkiBenimki dondurulmus embrio transferi olacak canim.. ben adetimin ilk günü dogum kontrol ilaci kullanmaya basladim günlük 1 le basladim suan günde 4 tane iciyorum. Ve gebelik testine kadar kullancakmisim..Adetimin 13. günü rahim kalinligina bakildi. cuma günü ultragest fitil baslicam günde 3 kere.. pzt ye de transfer icin randevu verildi.. transferden 3 gün sonrada tek kullanimlik bir tane igne yapicam..benim dondurulmuslarda sürec blyle isliyor..
aslında mantıklı değilmi yumurta çatlıycak ondan sonra transfer edecekki hem vücutta bebeği kabullenecek benimkide yumurtaları baskılasın diye lucrin verdi hepsi farklı iştecanim dogol yoldan transfer etmek istedi. ama ben pko yum yumurtlama tarihin belli olmuyor oyuzden düşük iyneyle uyaralım yeterli büyüklüğe gelince catlatalim vücut hamile moduna girsin sonra transfer yapalım ki vücut bebisi atmaya çalışmasın dedi. seninkide aynı mantıktan yuruyo sanırım sende diyorsun ya 18 mm oldu. sen düzenli yumurtluyosun ki iyne kullanmadin sende catlatma iynesi kullandin bende kulkanicam. fakat ben pko olduğum için çok yumurtluyorum nasıl transfer yapicak anlamış degilim. nasıl yer bulucakkarda tutuncaklar bilmiyorum.
Anladım canım tşk ederim o zaman hiç riske atmayım benCanım bana doktorum ilişki yasak dedi transferim olduktan sonra da hala yasak. Beta hcg sonrası bilgi vericem dedi.
Aradım bilgi aldım canım 4 tane toplanmıştı 4 ü de olgun çıkmış 4ü de döllenmiş ama yarına kadar devam edermi bilmiyoruz dedi yarın tekrar arıycam :)yok canim hiç bisey demedi.canim embirilog seni aradimi aramadiysa sen ara çünkü bildiğim kadarıyla universteler aramaz
Canım bize kesinlikle yasak dedi doktor, bence sende riske atma ya da doktorunu arayıp sor o kadar emek veriyorsun sıkıntı olmasin sonraToplama yaptıran arkadaşlar bişey sorcam çok afedersiniz toplamadan sonra birliktelik yasakmı?
Dün toplamam oldu sadece sag tarafdan toplandı sol tarafım duruyo 3 tane yumurta, benim yumurtalık varisi oldugu için sol tarafda çok varis var damarı delmeyelim dedi hiç dokunmadı sol tarafa, bende acaba degerlendirsem mi belki kendiliginden de olabilir diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım arkadaşlar yasakmı degil mi ?
Insallah opun cok guzel gecer guzel kalite yumurtalarin olur ve bebislere donusurler canim.[/QUOTE
ALLAH razı olsun canım.
Aradılar şimdi hastaneden 6 yumurta toplanmış 5 yumurta kaliteliymis embriyo olmuş ama bugüne 3 tane embriyo kalmış yarın sabah 9 da transferim var Allah isteyen herkese ve bana hayırlı ve saglikli evlatlar nasip etsin inşallahPzt toplandiysa sali günü isleme aliniyor yani bugün 2. gün telas yapmana gerek yok ,gelisimleri devam ediyordur yarin 3. gün ararlar ve bilgi verirler kaliteleri hakkinda..embriyolar da 2.,3.,4.,5. ve 6. gün transfer edilebilir.. önemli olan kaliteli olmasi ve saglikli bir sekilde bölünmeleri..
Tmm cnm ben okuttum turkcesini yolladım bi bak bakalım senin hocadan gelen ile tutacak mi artık herşeye tutynuyoruz bu yoldayani 41.gecenin sonunda 41 gün okuduğun suyu içiyorsunuz her gece o sudan içmiyceksiniz su 41 gün bekliycek cnm
Çok geçmiş olsun canım allah kabul etsin inş.Benimde 2. Denememde yarı yarıya düştü yumurta sayısı ve bende cok üzüldüm. İnşallah seninki kaliteli olur. 2. Denemeni aynı merkezde mi yaptırsdın farklı mı acaba. Tedaviler farklı olunca yumurta gelişimide değişiyormı acaba. Benim 2 tedavi farklı merkezlerde ve farklı tedavilerle olduKızlar az önce geldim hastahaneden. Biraz şaşkınım aslında ama kısmet belki daha iyi olucak inşallah. 8 yumurta toplanmış. Bir öncekinde 14 dü şaşkınlığım bundan bukadar az beklemiyorum ama hayırlısı olsun inşallah. Yarın sabah durumlarını bildirecekler. Yolda giderken kendime size ve tüm isteyenlere arabada dua ettim.
Çektiğim zikirlerin aklımda olanlarını yazıyorum sizlerde amin deyin.
200 ALLAH.
100 ESTAĞFİRULLAH
500 YA FETTAH
100 ES SEMİ
100 RABBİ HEBLİ MİNES'SALİHİN
100 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
200 YA ŞAFİ
100 SUBHANALLAH
100 ER RAHMAN
100 ER RAHİM
100 KÜN FE YEKÜN.
Kızlar değerm 244,14ben de bugün senin için heycanlıyım pozitif olsun inşallahhhhhh
Oo masallah canim darisi bizlere. Allah saglikla kucagina almani nasip etsin insallahKızlar değerm 244,14
amin canım inşallah Allah hepinize yaşatsın sonuna kadar devam ettirsin inşallahOo masallah canim darisi bizlere. Allah saglikla kucagina almani nasip etsin insallah
Haklısın canım bugün hastaneyiçin aradım eger döllenme olmadı deseydiler deniycek tmm ama şükür hepside döllenmiş :)Canım bize kesinlikle yasak dedi doktor, bence sende riske atma ya da doktorunu arayıp sor o kadar emek veriyorsun sıkıntı olmasin sonra
maşşallahhh darısı başımıza canım çok sevindimKızlar değerm 244,14
Tebrik ederimm canım çok sevindim darısı başımıza artıkKızlar değerm 244,14