2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Dondurulmuş transferde niye yumurtlama baskilaniyor ki yumurtlasak nolur hem o dollenir belki hem tüp tutar mantığını anlamış değilim
bu işlerin mantığını anlamak çok zor canim. geçen transferde yumurtaları baskiladi hiç yumurta istemiyorum dedi. simikindede yumurta olsun diye iyne kullaniyorum. yumurtalar buyuyunce transfer yapicak. inanki benimde hiç mantığım almiyo.

Pzt toplandiysa sali günü isleme aliniyor yani bugün 2. gün telas yapmana gerek yok ,gelisimleri devam ediyordur yarin 3. gün ararlar ve bilgi verirler kaliteleri hakkinda..embriyolar da 2.,3.,4.,5. ve 6. gün transfer edilebilir.. önemli olan kaliteli olmasi ve saglikli bir sekilde bölünmeleri..

Canim simdi senin yumurtalar niye büyütülüyor tekrar mi toplancak.. ayyyy insan kafayi yiyor ya tek ortak noktamiz sadece bebek sahibi olmak.. onun disinda hepimizin sürecleri farkli isliyor ne garip..

Teşekkür ederim içimi rahatlattin çok telas yapmıştım ne senaryolar kurdum bi bilsen

Canim simdi senin yumurtalar niye büyütülüyor tekrar mi toplancak.. ayyyy insan kafayi yiyor ya tek ortak noktamiz sadece bebek sahibi olmak.. onun disinda hepimizin sürecleri farkli isliyor ne garip..
canim dogol yoldan transfer etmek istedi. ama ben pko yum yumurtlama tarihin belli olmuyor oyuzden düşük iyneyle uyaralım yeterli büyüklüğe gelince catlatalim vücut hamile moduna girsin sonra transfer yapalım ki vücut bebisi atmaya çalışmasın dedi. seninkide aynı mantıktan yuruyo sanırım sende diyorsun ya 18 mm oldu. sen düzenli yumurtluyosun ki iyne kullanmadin sende catlatma iynesi kullandin bende kulkanicam. fakat ben pko olduğum için çok yumurtluyorum nasıl transfer yapicak anlamış degilim. nasıl yer bulucakkarda tutuncaklar bilmiyorum.

TOPLU DUANIN ŞİFASI DAHA BEREKETLİDİR. KIZLAR SİZDEN ALLAH RIZASI İÇİN ALLAHIN 99 İSMİNDEN YA-ŞAFİ İSMİNİ OKUMANIZI İSTİYORUM 15 50 100 HİÇ FARKETMEZ AMA NİYETİNİZDE SADECE BANA DEĞİL HEPİMİZE OKUYUN BENDE OKUYACAĞIM. SABAH SAAT 9 DA OPU'm VAR İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER ALIRIZ EMRİYOLARIM ÇOK İYİ GELİŞİR VE O MÜJDEYİ ALALIM. HEPİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM. DUA HER KAPININ ANAHTARIDIR. **UMUDA BİR ADIM DAHA YAKLAŞIYORUM.** SELAMETLE.

Insallah opun cok guzel gecer guzel kalite yumurtalarin olur ve bebislere donusurler canim.

Toplama yaptıran arkadaşlar bişey sorcam çok afedersiniz toplamadan sonra birliktelik yasakmı?
Dün toplamam oldu sadece sag tarafdan toplandı sol tarafım duruyo 3 tane yumurta, benim yumurtalık varisi oldugu için sol tarafda çok varis var damarı delmeyelim dedi hiç dokunmadı sol tarafa, bende acaba degerlendirsem mi belki kendiliginden de olabilir diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım arkadaşlar yasakmı degil mi ?

canım deneyebilirsin hiç bir mahsuru yok.sahsen bende hiç olumsuz bise olmadı.

Trransfere kadar yasak. Dondurulacaksa degil ama bana dondurulacak durhma gelmezlerse rahime koyar sansi deneriz demislerdi. Sen ne olur ne olmaz iliskiye girme

Cevap yazmadın ama duanin okunusunu yengeme sordum yazdım ama emin olamadı gönderiyorum doğru mu bi bakar midi
canım arapça bilmiyorum bende çevirmesi için hocaya gönderdim türkçesi gelince paylaşıcam sizinle aranızda arapça bilen varsa ona bir faydam dokunsun diye bu halini paylaşmak istedim.41 gece boyunca her gece 1001 defa suya diğer arapça kelimeyi söylüyorsun ve eşinle birlikte içip ilişkiye giriyorsun

Cevap yazmadın ama duanin okunusunu yengeme sordum yazdım ama emin olamadı gönderiyorum doğru mu bi bakar midi
yani 41.gecenin sonunda 41 gün okuduğun suyu içiyorsunuz her gece o sudan içmiyceksiniz su 41 gün bekliycek cnm

Büyük ihtimal direksiyon sınavında transferli olursun çünkü 16gun geçmiş oluyor.. bir sonrakine girersin sınavın..ehliyetmi önemli bebismi öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…