- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.901
Ayyy ne güzel umut var o zaman canım yarın olsada belli olsaydı bende çok merak ediyorum :)3 tane toplandı canım.. 3 ü de 3. güne 8 hücreli 1. kalite olarak geldi.. 2 tane transferim yapıldı.. o yüzden sayıya hiç takılma
İnşallah canım benim :)inşallah 4 üde çok kaliteli olur canm
Allah sabır versin bır daha yaşatmasın
AY CANIM İNŞ HEPSİ DÖLLENİR RABBİM NASİP ETSİN BEKLEYEN HERKESECanlarım 4 tane yumurta toplandı şimdi dinleniyorum
Canım kaç tane embriyo konuldu??Amin cnm inşallahh bugün değeri 364 çıktı çok şükür 11. Günüm Cnm 4. Gece ve 5. Gün sabahh çok ams çok silik çıkmıştı oda erken gebelik testiydi
ohhh maşallah sona gelmissin. ben hala iyne kullaniyorum yarin tekrar kontrolum var artık belli olur diye düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı artık. bu arada hangi ilaclari kullanıyorsun?B benim bebisim ne yaptin tedavinde var mi bi gelisme.. benim rahim kalinligi 8,8 mm pzt transfer olacak, 31.10 da kan tahlili günüm..transferden sonra 14. gün kan tahlili.. Rabbim Insaallah tamamina erdirir bu sefer..
Tek embiryo cnm 5. Gün embiryosuCanım kaç tane embriyo konuldu??
Canim ben adetimin ilk günü progynova dogum kontrol ilacani kullanmaya baslamistim ve gebelik testine kadar devam dedi dr um. 18 mm sol tarafta yumurtam olusmus onun icin bir tane igne verdi bu aksam 20:00 de vurcam.. 2 gün sonra ultragest fitil kullanmaya baslicam günde 3 kere 2 tane.. pazartesi transfer, transferden 3 gün sonra yine bi tane igne yapcam.. darisi en kisa zamanda senin basina canim.. insaaAllah tamamina erdiririz ikimiz ve diger isteyen tüm arkadaslarohhh maşallah sona gelmissin. ben hala iyne kullaniyorum yarin tekrar kontrolum var artık belli olur diye düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı artık. bu arada hangi ilaclari kullanıyorsun?
Benimki dondurulmus embrio transferi olacak canim.. ben adetimin ilk günü dogum kontrol ilaci kullanmaya basladim günlük 1 le basladim suan günde 4 tane iciyorum. Ve gebelik testine kadar kullancakmisim..Adetimin 13. günü rahim kalinligina bakildi. cuma günü ultragest fitil baslicam günde 3 kere.. pzt ye de transfer icin randevu verildi.. transferden 3 gün sonrada tek kullanimlik bir tane igne yapicam..benim dondurulmuslarda sürec blyle isliyor..Kızlar dondurulmuş embriyo transferindeki süreç hakkında bilgisi olan var mı? Dr kasımdaki adetinin 2. günü gel rahim transfere hazırlanacak dedi. Bu hazırlık sürecinde ilaç mı kullanacağım ve ne kadar sürecek?
canim dogum kontrol hapi dediğin ilac yarısı beyaz, yarısı pembe olan mi? bugünde catlatma iyneni vurucan sanırım. seninde ozaman dogol siklusta transfer olucak benim gibi. ben şimdilik sadece yumurta buyutucu pregon kullaniyorum. eger yarin tamam derse bende catlatma iynesi yapicam ve transfer tarihim belli olucak. senin transfer adetin kaçıncı gününe denk geliyor. hayırlısı allahtan ins bu sefer kucagimiza alacagimuz yavrularimuza kavusuruz.Canim ben adetimin ilk günü progynova dogum kontrol ilacani kullanmaya baslamistim ve gebelik testine kadar devam dedi dr um. 18 mm sol tarafta yumurtam olusmus onun icin bir tane igne verdi bu aksam 20:00 de vurcam.. 2 gün sonra ultragest fitil kullanmaya baslicam günde 3 kere 2 tane.. pazartesi transfer, transferden 3 gün sonra yine bi tane igne yapcam.. darisi en kisa zamanda senin basina canim.. insaaAllah tamamina erdiririz ikimiz ve diger isteyen tüm arkadaslar
Cevap yazmadın ama duanin okunusunu yengeme sordum yazdım ama emin olamadı gönderiyorum doğru mu bi bakar midikızlar bu duayı almak için 2 gündür kadına dil döküyorum.Çok kıymetli ilk alimlerin elinden çıkmış alimin kızı için yazdığı ve hiç çocugu olmayan kadınların yapıcağı bir dua inş herkese nasip olur zavendikli mustafa hoca yazan kişinin adı araştırıp yapabilirsiniz arkadaşlar http://www.hakikatiara.com/?Syf=26&Syz=179981
Canim benim kullandigim dogum kontrol hapi tek renk ve haftanin günleri yaziyor..Dr da bana dondurulmus transferde vucut dinlenmis ve temiz oluyor sadece tek bir ilac kullancaksin o da yumurtalari baskilamak icin demisti.. transferimde adetimin 18. günü oluyor.. ilk transferimde adetimin 18. günü olmustu..insaaAllah yarin sende güzel haberler alirsin ve transfer tarihin belli olur.. rabbim hepimizin yardimcisi olsun..canim dogum kontrol hapi dediğin ilac yarısı beyaz, yarısı pembe olan mi? bugünde catlatma iyneni vurucan sanırım. seninde ozaman dogol siklusta transfer olucak benim gibi. ben şimdilik sadece yumurta buyutucu pregon kullaniyorum. eger yarin tamam derse bende catlatma iynesi yapicam ve transfer tarihim belli olucak. senin transfer adetin kaçıncı gününe denk geliyor. hayırlısı allahtan ins bu sefer kucagimiza alacagimuz yavrularimuza kavusuruz.
Dondurulmuş transferde niye yumurtlama baskilaniyor ki yumurtlasak nolur hem o dollenir belki hem tüp tutar mantığını anlamış değilimCanim benim kullandigim dogum kontrol hapi tek renk ve haftanin günleri yaziyor..Dr da bana dondurulmus transferde vucut dinlenmis ve temiz oluyor sadece tek bir ilac kullancaksin o da yumurtalari baskilamak icin demisti.. transferimde adetimin 18. günü oluyor.. ilk transferimde adetimin 18. günü olmustu..insaaAllah yarin sende güzel haberler alirsin ve transfer tarihin belli olur.. rabbim hepimizin yardimcisi olsun..
Canım ilaç tedavisi toplama Vs ne kadar sürüyor çünküzaman benim için çok önemli cuma günü tedaviye belki başlar dr benim direksiyon sınavı var 30 Ekim de ve ben tranfer yapıldiktan sonra sınav a girmek istemiyorum eğer transfer sınavdan önce denk gelirse gelcek aya bırakırım belki erken geldi bu ay çok zorluyor artık yaaaCanim benim kullandigim dogum kontrol hapi tek renk ve haftanin günleri yaziyor..Dr da bana dondurulmus transferde vucut dinlenmis ve temiz oluyor sadece tek bir ilac kullancaksin o da yumurtalari baskilamak icin demisti.. transferimde adetimin 18. günü oluyor.. ilk transferimde adetimin 18. günü olmustu..insaaAllah yarin sende güzel haberler alirsin ve transfer tarihin belli olur.. rabbim hepimizin yardimcisi olsun..
Canim sanirim kisiden kiseye degisiyor sürec.. benim ilacli tedavimde adetimin 12. gün yumurtalar toplandi adetimin 18. günüde 5. gün embriosu transfer edilmisti..bilmiyorum ama sanirim direksiyon sinavindan sonra gerceklesir transferin. Bence ertelemene gerek yok.. cuma gün hersey belli olur..Canım ilaç tedavisi toplama Vs ne kadar sürüyor çünküzaman benim için çok önemli cuma günü tedaviye belki başlar dr benim direksiyon sınavı var 30 Ekim de ve ben tranfer yapıldiktan sonra sınav a girmek istemiyorum eğer transfer sınavdan önce denk gelirse gelcek aya bırakırım belki erken geldi bu ay çok zorluyor artık yaaa
İnşallah dediğin gibi olur inşallah yaa artık cuma dr da soracam benim korkum embriyo 2 yada 3.gün transfer edilirse yetismez diye korkuyorum çok cevap için de teşekkürler ayrıcaCanim sanirim kisiden kiseye degisiyor sürec.. benim ilacli tedavimde adetimin 12. gün yumurtalar toplandi adetimin 18. günüde 5. gün embriosu transfer edilmisti..bilmiyorum ama sanirim direksiyon sinavindan sonra gerceklesir transferin. Bence ertelemene gerek yok.. cuma gün hersey belli olur..
Sorma canim bende anlamiyorum.. ne derlerse onu yapiyorum.. ne verirlerse onu iciyorum.. zehir bile verseler herhalde himmmm cok güzelmis bal gibi diyip yutcak moddayim.. sonumuz hayir olur InsaallahDondurulmuş transferde niye yumurtlama baskilaniyor ki yumurtlasak nolur hem o dollenir belki hem tüp tutar mantığını anlamış değilim
himmm anladim canim. her doktorunun yöntemi farklı benimkide yumurta buyutuyo. hiç aklım almayi aslinda da gorcez bakalım neler olucak.Canim benim kullandigim dogum kontrol hapi tek renk ve haftanin günleri yaziyor..Dr da bana dondurulmus transferde vucut dinlenmis ve temiz oluyor sadece tek bir ilac kullancaksin o da yumurtalari baskilamak icin demisti.. transferimde adetimin 18. günü oluyor.. ilk transferimde adetimin 18. günü olmustu..insaaAllah yarin sende güzel haberler alirsin ve transfer tarihin belli olur.. rabbim hepimizin yardimcisi olsun..