- 1 Şubat 2015
- 451
- 283
- 41
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.881
Canlarım 4 tane yumurta toplandı şimdi dinleniyorum
Hadi bakalım inşallah iyi sonuçlar alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlarım 4 tane yumurta toplandı şimdi dinleniyorum
kızlar bugün adetimin 2.günü gonf mua ne o iğnelere de başladık artık sabah lucrin akşam gonf yapıcam ama extra birşey vermedi corasprin folik asit ve 2 iğneyi kullanıyorum sizlere extra bir ilaç yada eşinize herhangi birşey verdimi?
Hadi inşallah en güzel kalitede embriyolar oluşur canım Hayırlı olsunCanlarım 4 tane yumurta toplandı şimdi dinleniyorum
Saol canım inşallah yarın bi olsaydıHadi inşallah en güzel kalitede embriyolar oluşur canım Hayırlı olsun
İnşallah canım hayırlısı bakalım :)Hadi bakalım inşallah iyi sonuçlar alırsın
Olur olur hiç merak etme ben öyle diye diye 15 günü geçirdimSaol canım inşallah yarın bi olsaydı
İnşallah :) senin kaç tane toplandı cnmOlur olur hiç merak etme ben öyle diye diye 15 günü geçirdim
3 tane toplandı canım.. 3 ü de 3. güne 8 hücreli 1. kalite olarak geldi.. 2 tane transferim yapıldı.. o yüzden sayıya hiç takılmaİnşallah :) senin kaç tane toplandı cnm
inşallah 4 üde çok kaliteli olur canmCanlarım 4 tane yumurta toplandı şimdi dinleniyorum
Teşekkür ederim cnm saol hepimizinkini inşallah.ne bilim bazılarına extra ilaç falan veriliyormuş aklım karıştı.Canım tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın gonalf yumurtalarını fazlalaştırmak için verilir. Lucrin de yumurtalarını baskılanmak için. Yani beynin ile yumurtaların arasındaki bağı koparıyor böylece yumurtaların kendi kendine çatlamıyor doktorun yönetiyor herşeyi. Bana ve eşime antibiyotik vermişti adını hatırlamıyorum 1 kutuda 2 tane hap vardı. 1 kutudaki 2 ilacı aynı anda ben içmiştim diğer kutudakinide eşim.
Canim tsk ederim.. annem hep yer gök duayla der.. rabbim hepimizin yüzünü güldürsünkızlar bu duayı almak için 2 gündür kadına dil döküyorum.Çok kıymetli ilk alimlerin elinden çıkmış alimin kızı için yazdığı ve hiç çocugu olmayan kadınların yapıcağı bir dua inş herkese nasip olur zavendikli mustafa hoca yazan kişinin adı araştırıp yapabilirsiniz arkadaşlar http://www.hakikatiara.com/?Syf=26&Syz=179981
rica ederim cnm inş budur bizim vesilemiz Herşey Allah'tanCanim tsk ederim.. annem hep yer gök duayla der.. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Peki arapça yazılı bu dua bunun türkçe okunuşu yok mu ben arapcadan okuyamiyorum. Sanırım bu namazı kılıp duayı edip esinle ilişkiye giriyorsun yanlış anlamamisim dimi birde sayılar net değil 11 gece 1001 defa mi tam okunmuyorrica ederim cnm inş budur bizim vesilemiz Herşey Allah'tan
Birde bu ismi şerifi de arapça onun türkçe okunuşu nedir aydinlstirsan sevinirim çok teşekkür ederim paylaştığın içinkızlar bu duayı almak için 2 gündür kadına dil döküyorum.Çok kıymetli ilk alimlerin elinden çıkmış alimin kızı için yazdığı ve hiç çocugu olmayan kadınların yapıcağı bir dua inş herkese nasip olur zavendikli mustafa hoca yazan kişinin adı araştırıp yapabilirsiniz arkadaşlar http://www.hakikatiara.com/?Syf=26&Syz=179981
Ahh ahh aynı benim duygularımı yazmşsın ama vardır bi zamanı canım ya allahım sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasıp etain tez zamandaİnşallah valla işten izin alması bi dert sık sık o kadar yol çile katlan sonra da elin boş dönmek çok zor oluyor ya
Hayırlı olsunnn bebiş orda :)))Ay pardon kizlar ben c.tesinin restini
Ay pardon yaa ben c.tesinin testini yuklemisim bugunku buydu gerci ayni gibi ama olsun :)
Eki Görüntüle 1896554
Amin cnm inşallahh bugün değeri 364 çıktı çok şükür 11. Günüm Cnm 4. Gece ve 5. Gün sabahh çok ams çok silik çıkmıştı oda erken gebelik testiydiŞu an değerin çok iyi canım inşallah daha da iyi olacak , benim 3.gun embriyosu, 4. Günde mi çıktı hemen testte ne kadarerken , bizde görürüz inşallah ppzitifleri
yaa inşallah canımm inşallah öyledirHayırlı olsunnn bebiş orda :)))