2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Şu an değerin çok iyi canım inşallah daha da iyi olacak , benim 3.gun embriyosu, 4. Günde mi çıktı hemen testte ne kadarerken , bizde görürüz inşallah ppzitifleri

Işte
Merhaba 5. Gün neden tutmuyormuş benimde 2 denemem oldu ikiside 5. Gün negatif oldu ama benim embriolog arkadaşım embrionun en son hali tutunma oranı en yüksek embrio dedi
Embriyolsr çok iyi olmasına rağmen rahim kaynaklı ufacık biseyden tutmuyor muş yumurtlama dönemi dalgalanma oluyormuş rahiminde görmemiş önceki doktorları sonuncu da rahim içine asi ve antibiyotik tedavisi olmuş 3. Gün embriyosu tutmuş rahim içi de önemli demek istiyorum

Canım bu testin markası ne ben ilk tüp bebek denememde este lady die bi marka ile 8.bgunfen itibaren hep çift çizgi gördüm diğer markalarda çıkmıyordu ama negatif oldu sonuçta başka marka ile de dene istersen

İ
keşke dediğin gibi olsa ama hayırlısı

Canım bu testin markası ne ben ilk tüp bebek denememde este lady die bi marka ile 8.bgunfen itibaren hep çift çizgi gördüm diğer markalarda çıkmıyordu ama negatif oldu sonuçta başka marka ile de dene istersen
laboquick diye bi marka canım internetten almıştım erken test değil normal test.. geçen seneki normal gebeliğim haricinde aylardır ilk defa pozitif gördüm.. ama iğneler beni endişelendiriyo açıkçası.. zaten yarın test günüm artık bitti yani bi daha test almaya pek gerek de kalmadı kan vericem yarın sabah :)

O marka da negstifti benim sonuçta negatif oldu o zmn cnm hayırlı olsun inşallah olmuştur artık çok zor bişey biranda herşeyin bitivermesi

kızlar bugün adetimin 2.günü gonf mua ne o iğnelere de başladık artık sabah lucrin akşam gonf yapıcam ama extra birşey vermedi corasprin folik asit ve 2 iğneyi kullanıyorum sizlere extra bir ilaç yada eşinize herhangi birşey verdimi?

Amin inşallah canım. Benimdediğim gibi kötü zamanlarıma denk geldi eşimle çok sorun sayadım yanımda olmadı hergün kafamı dağıtacak birşey bulsamda o oturduğu yerden bana stres yaşatıyordu var dahası buradan pek anlatmak istemiyorm sadece söyleyeceğim hiçbir şeyi kafanıza takmayın. 1 buçuk aylık ken yoğun bir k. Gördüm eşimi aradım gel dr ra götür götürmedi bana tlefonda bağırdı kendin git. Hemen taksi ayarlayıp o stres ve korkuyla dr ra gittim dr muaynesinde ikizlerininde bir sorun yok ikiside çok iyi dedi hatta bozulma bile görünmüyor dedi o zamn dedim neden bu kadar kanama var? bu bir uyarıdır dedi wc harici ayağa kalkmaman gerekiyor dedi ve düşük önleyini iğne yaptı. Dr run ihmalsizliği de var bu durumdan... Bana iğneyi vurdurduğu gibi dinlendirmeden eve yolladı. Tek başımayım yavaş yavaş adım atıyorum korkuyorm sonra taksiyle eve geldm 4 katta oturuyorm merdivenleri çıktm tam kapuçıya geldim oan hissettim gittiklerini. Dr ru aradım bişey olmaz iğnelerine devm etti 2 gün vurdm annem aradı beni aldı hemen başka dr ra gösterdi bebek yok parça kalmış tehlike olabilir kurtaj yapmamız lazm dedim ve oldum. Ve elimde sadece ikizlerimn ultrason resmi kaldı.. O günler geçti şimdi herşey çok farklı olucak inşallah. Kimsenin hikayesinden korkma sadece ders çıkart ve dikkat et kim olursa olsun canını skma...

ve ben de adet oldumm :) Hem korkuyorum hem seviniyorum. hayırlısı bakalım. cuma günü ilk randevum.

inşallah vardır ya . yarın olmaz şimdi sana. iğneyi kaç günde atıyor vücudun. mesala benimki 12-13 gün sürüyor. o yüzden test yapamam hiç. aşılama klomen zamanlarından biliyorum.
ama genel olarak 1 hafta da çıkıyor. bu da senin testin için umut verici. hayali bir çizgi değil resmen görünüyor

hadi gözün aydın canım inşallah güzel devam eder tedavin herşey yolunda gider Ben ilk defa çatlatma iğnesi oldum o yüzden hiç bilmiyorum ne kadar zamanda çıkıyo vücudumdan Ama 1 haftayı geçti.. 2 gün önceki testim çok hayaliydi bugün ona göre bayaa koyu.. inşallah vardır yaa

çok heyecanlı ya inşallah yarın güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla

benimde 5.gün embriyosu hem de 1.kalite ama tutmadi. doktor nasip demeye getirdi nerdeyse
Benimde 1. Kaliteydi iki denemede tutmadı herşey kafada bitiyor Bana dr transfer sonrası hiç düşünme yok say oyalan dedi ben netten çıkmadım sürekli bu konuya kitlendim forumlar siteler vs ağrım olsa aman tutundu kesin vs dedim 3. De telefonu kapatıcam tv karşısında örgü örücem sinemaya gidicem düşünmüycem

benimde 5.gün embriyosu hem de 1.kalite ama tutmadi. doktor nasip demeye getirdi nerdeyse
Benim eşimde varikosel ve ona bağlı sperm sayısında düşüklük var bende sorun yok dedi dr benimde 1. Kalite koyuldu ama negatif hayırlısı Rabbim nasip etsin herkese

Allah sabır versin bır daha yaşatmasın

Progestan
Coraspin e basladim
Antibiyotik verdi koruma amacli
Estrofeme devam ediyorum bir de previt positive vitamin kullaniyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…