-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.861
Şu an değerin çok iyi canım inşallah daha da iyi olacak , benim 3.gun embriyosu, 4. Günde mi çıktı hemen testte ne kadarerken , bizde görürüz inşallah ppzitifleriSaol cnm aminn ben işe gitmedim 2 gün evdeydim hep yatmadım ev modu yani annemde vardı ananas yedim suyunu içtim kabuz olmamak için kayısı ılık su incir sonra şurupta aldım hemşiremin önerdiği öyle yani dua et hayırlısı olsunn cnm:) zaten dayanamadım 4. Gün teste yaptımmkaçıncı gün embiryosu senin
Embriyolsr çok iyi olmasına rağmen rahim kaynaklı ufacık biseyden tutmuyor muş yumurtlama dönemi dalgalanma oluyormuş rahiminde görmemiş önceki doktorları sonuncu da rahim içine asi ve antibiyotik tedavisi olmuş 3. Gün embriyosu tutmuş rahim içi de önemli demek istiyorumMerhaba 5. Gün neden tutmuyormuş benimde 2 denemem oldu ikiside 5. Gün negatif oldu ama benim embriolog arkadaşım embrionun en son hali tutunma oranı en yüksek embrio dedi
Canım bu testin markası ne ben ilk tüp bebek denememde este lady die bi marka ile 8.bgunfen itibaren hep çift çizgi gördüm diğer markalarda çıkmıyordu ama negatif oldu sonuçta başka marka ile de dene istersenKizlar yarin test gunum, en son hcg ignesini gecen sali oldum, c.tesi, p.tesi, ve bu sabah 5 gibi son idrar testimi yaptim.. test p.tesi den koyu c.tesiyle ayni cikti ama hala cok silik.. bi yorum alabilirmiyim sizden??Eki Görüntüle 1896549
keşke dediğin gibi olsa ama hayırlısıCanım sen idrar testinde mi negatif gördün ?? ben de test günün geldi kan verdin sanmıştım dünidrarda çıkmayabiliyo tabiki canım çıkanlar da iğnelerden dolayı yanılabiliyo çok kesin düşünmemek lazım İnşallah senin de vardır daha günün gelmemiş hadi hayırlısı
laboquick diye bi marka canım internetten almıştım erken test değil normal test.. geçen seneki normal gebeliğim haricinde aylardır ilk defa pozitif gördüm.. ama iğneler beni endişelendiriyo açıkçası.. zaten yarın test günüm artık bitti yani bi daha test almaya pek gerek de kalmadı kan vericem yarın sabah :)Canım bu testin markası ne ben ilk tüp bebek denememde este lady die bi marka ile 8.bgunfen itibaren hep çift çizgi gördüm diğer markalarda çıkmıyordu ama negatif oldu sonuçta başka marka ile de dene istersen
umudunu kaybetme canım çok duydum idrarda gözüküp negatif olanı da 500-600 değerlerle idrarda çıkmayanı da içini karartmaİ
keşke dediğin gibi olsa ama hayırlısı
O marka da negstifti benim sonuçta negatif oldu o zmn cnm hayırlı olsun inşallah olmuştur artık çok zor bişey biranda herşeyin bitivermesilaboquick diye bi marka canım internetten almıştım erken test değil normal test.. geçen seneki normal gebeliğim haricinde aylardır ilk defa pozitif gördüm.. ama iğneler beni endişelendiriyo açıkçası.. zaten yarın test günüm artık bitti yani bi daha test almaya pek gerek de kalmadı kan vericem yarın sabah :)
O marka da negstifti benim sonuçta negatif oldu o zmn cnm hayırlı olsun inşallah olmuştur artık çok zor bişey biranda herşeyin bitivermesi
İnşallah valla işten izin alması bi dert sık sık o kadar yol çile katlan sonra da elin boş dönmek çok zor oluyor yaAllah bi daha o duruma düşürmesin inşallah canım seni de.. hiçbirimizi de
Ah canım zor olmaz mıİnşallah valla işten izin alması bi dert sık sık o kadar yol çile katlan sonra da elin boş dönmek çok zor oluyor ya
Inşallah nasip olsun canım bu sefer tutunsunlar kucağıma sağlıkla alacağım gün olsun inşallah. hayırlısıyla demek gerek. sağolasın canım.
senin noldu sonradan canım değerin de çok yüksekmiş dokuzuncu güne?
ve ben de adet oldumm :) Hem korkuyorum hem seviniyorum. hayırlısı bakalım. cuma günü ilk randevum.Kizlar yarin test gunum, en son hcg ignesini gecen sali oldum, c.tesi, p.tesi, ve bu sabah 5 gibi son idrar testimi yaptim.. test p.tesi den koyu c.tesiyle ayni cikti ama hala cok silik.. bi yorum alabilirmiyim sizden??Eki Görüntüle 1896549
hadi gözün aydın canım inşallah güzel devam eder tedavin herşey yolunda giderve ben de adet oldumm :) Hem korkuyorum hem seviniyorum. hayırlısı bakalım. cuma günü ilk randevum.
inşallah vardır ya . yarın olmaz şimdi sana. iğneyi kaç günde atıyor vücudun. mesala benimki 12-13 gün sürüyor. o yüzden test yapamam hiç. aşılama klomen zamanlarından biliyorum.
ama genel olarak 1 hafta da çıkıyor. bu da senin testin için umut verici. hayali bir çizgi değil resmen görünüyor
çok heyecanlı ya inşallahhadi gözün aydın canım inşallah güzel devam eder tedavin herşey yolunda giderBen ilk defa çatlatma iğnesi oldum o yüzden hiç bilmiyorum ne kadar zamanda çıkıyo vücudumdan Ama 1 haftayı geçti.. 2 gün önceki testim çok hayaliydi bugün ona göre bayaa koyu.. inşallah vardır yaa
Benimde 1. Kaliteydi iki denemede tutmadı herşey kafada bitiyor Bana dr transfer sonrası hiç düşünme yok say oyalan dedi ben netten çıkmadım sürekli bu konuya kitlendim forumlar siteler vs ağrım olsa aman tutundu kesin vs dedim 3. De telefonu kapatıcam tv karşısında örgü örücem sinemaya gidicem düşünmüycembenimde 5.gün embriyosu hem de 1.kalite ama tutmadi. doktor nasip demeye getirdi nerdeyse
Benim eşimde varikosel ve ona bağlı sperm sayısında düşüklük var bende sorun yok dedi dr benimde 1. Kalite koyuldu ama negatif hayırlısı Rabbim nasip etsin herkesebenimde 5.gün embriyosu hem de 1.kalite ama tutmadi. doktor nasip demeye getirdi nerdeyse
Allah sabır versin bır daha yaşatmasınAmin inşallah canım. Benimdediğim gibi kötü zamanlarıma denk geldi eşimle çok sorun sayadım yanımda olmadı hergün kafamı dağıtacak birşey bulsamda o oturduğu yerden bana stres yaşatıyordu var dahası buradan pek anlatmak istemiyorm sadece söyleyeceğim hiçbir şeyi kafanıza takmayın. 1 buçuk aylık ken yoğun bir k. Gördüm eşimi aradım gel dr ra götür götürmedi bana tlefonda bağırdı kendin git. Hemen taksi ayarlayıp o stres ve korkuyla dr ra gittim dr muaynesinde ikizlerininde bir sorun yok ikiside çok iyi dedi hatta bozulma bile görünmüyor dedi o zamn dedim neden bu kadar kanama var? bu bir uyarıdır dedi wc harici ayağa kalkmaman gerekiyor dedi ve düşük önleyini iğne yaptı. Dr run ihmalsizliği de var bu durumdan... Bana iğneyi vurdurduğu gibi dinlendirmeden eve yolladı. Tek başımayım yavaş yavaş adım atıyorum korkuyorm sonra taksiyle eve geldm 4 katta oturuyorm merdivenleri çıktm tam kapuçıya geldim oan hissettim gittiklerini. Dr ru aradım bişey olmaz iğnelerine devm etti 2 gün vurdm annem aradı beni aldı hemen başka dr ra gösterdi bebek yok parça kalmış tehlike olabilir kurtaj yapmamız lazm dedim ve oldum. Ve elimde sadece ikizlerimn ultrason resmi kaldı.. O günler geçti şimdi herşey çok farklı olucak inşallah. Kimsenin hikayesinden korkma sadece ders çıkart ve dikkat et kim olursa olsun canını skma...
Çok yakınız seninle canım benimde kısmetse perşembe sabah 8 de işlemim var bakalım kaç tane yumoş toplanılcak ve kaç tanesi işlem görücek. Benimde iğnelerim akşam bitti opuyu bekliyorum. Hangi ilaçlara başladın şimdi.