2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

canım çok üzüldüm hayırlısı olsun tabi ama insan üzülmeden nasıl durabilir ki :KK43: Hakında.. hakkımızda hayırlısı olsun.. ben de belirti aramak demiyim ama o teste gitmekten öyle korkuyorumki.. içimde kötü bi his var atamıyorum :KK43: Allah hepimizin yardımıcısı olsun :KK33:
Bende korkuyordum ama ümidimde vardı aslında bi taraftanda 6 hücreli transfer oluncada kuşkuluydm. Dua et bol bol oyalanmaya calış. Mecburen yaptıracgz o testi başka caremz yok

canım hayırlı olsun. buralarda görüşmekte varmış kısmette. sen başlamışsın tedaviye inşallah olumlu olur.
Ah canım kısmet böyleymiş demekki napalım.. Ben başladım hatta bitiriyorum 13 ünde testim var 1 günüm kaldı.. umudum çok var diyemem ama yine de kısmet tabiki.. Sen ovulasyon testinden buralara ne zaman transfer oldun :)

Merhabalar. bende bu ay sonu ya da diger ay 2. denemeye baslamayi düşünüyorum. beni taniyanlar vardir ama tanimayanlar icin söyleyeyim temmuzda ilk denemeyi yaptik 2 tane 5. gün embriyosu taze transfer oldu. malesef kimyasal gebeli oldu. cikolata kisti var bende. simdiden bu topige yazip sizlerle kaynasayim dedim :) herkes pozitif sonuc alir insallah
5. Gün embriyosu 2 tane çok iyi cnm gerçekten rahim kaynaklı en ufak bişey negatife sebep oluyor benimle beraber başlayan arkadaşım da senin gibi 5. Gün emvriyolari tutmuyormus rahim içine bi kaç işlem yaptı doktor ve 3. Gün emvriyolari tuttu demek istediğim rahim çok önemli bizde sperm sorunu nu astik ama rahim fazla kalinlssmis diye tutmadı

Beni hala listeye eklemediniz yaş 35 sorun rezerv azlığı merkez nova art ilaçlar menogon gonal-f femara cetrotide opu günüm yarın belli olacak adet tarihim 28 eylül
Cnm mrb ben novaarti merak ediyorum labratuvsri iyi diolar senin yumurtalar toplandıktan sonra gelişmeleri bolunmelerini falan burdan paylaşır misin memnun musun merkezinden

5. Gün embriyosu 2 tane çok iyi cnm gerçekten rahim kaynaklı en ufak bişey negatife sebep oluyor benimle beraber başlayan arkadaşım da senin gibi 5. Gün emvriyolari tutmuyormus rahim içine bi kaç işlem yaptı doktor ve 3. Gün emvriyolari tuttu demek istediğim rahim çok önemli bizde sperm sorunu nu astik ama rahim fazla kalinlssmis diye tutmadı
bizde simdilik bi sorun bulunamadi. doktor kesin hamilesin gözüyle bakiyordu ama beta hcg düzenli artmadi :KK43: genetik testler filan yaptirdim sonucunu bekliyorum

bizde simdilik bi sorun bulunamadi. doktor kesin hamilesin gözüyle bakiyordu ama beta hcg düzenli artmadi :KK43: genetik testler filan yaptirdim sonucunu bekliyorum
Çok güzel embriyo olusumunuz var tavsiyem bi sonraki denemende rahim için destek al rahim içine çizik atma gebelik aşısı gibi cnm genetik te de bişey çıkmazsa tabi allah işini rast getirsin

Merhaba 5. Gün neden tutmuyormuş benimde 2 denemem oldu ikiside 5. Gün negatif oldu ama benim embriolog arkadaşım embrionun en son hali tutunma oranı en yüksek embrio dedi

Slm canım, değerin çok güzel maşallah Rabbim tamamına erdirsin, benim de dün transferim oldu neler yapmamı tavsiye edersin sen hep yattın mi
Saol cnm aminn ben işe gitmedim 2 gün evdeydim hep yatmadım ev modu yani annemde vardı ananas yedim suyunu içtim kabuz olmamak için kayısı ılık su incir sonra şurupta aldım hemşiremin önerdiği öyle yani dua et hayırlısı olsunn cnm:) zaten dayanamadım 4. Gün teste yaptımmkaçıncı gün embiryosu senin

Merhaba 5. Gün neden tutmuyormuş benimde 2 denemem oldu ikiside 5. Gün negatif oldu ama benim embriolog arkadaşım embrionun en son hali tutunma oranı en yüksek embrio dedi
benimde 5.gün embriyosu hem de 1.kalite ama tutmadi. doktor nasip demeye getirdi nerdeyse :KK43:

X