2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Mustafa acet te oldunuz değilmi peki şimdi durumunuz nedir bundan sonraki sürecinin nedir
Canım bana mı yazdın bilmiyorum ama ben mustafa acette olmadım tüp bebek dr um yaptı şu an doğum kontrol ilacı içiyorum bitince adetim gelcek tedaviye başliycaz inşallah

Amin canım çok sağolasın. 2 tane 3. Gün embriyosu canım. İkiz olabilir mi acaba?

14 gün olduğu için yüksek değerde katlanarak normal olabilir ama ikiz olma olasılığıda bu değer için söylenebilir Hayırlısı neyse o olsun inşallah canım. Bence ikiside tutmuş gibi görünüyor. Benim iki emriyo dememde 9 günlük değerim 364 çokmıştı. Ama kısmet olmadı çok sorunlu ve üzüntülü günlerime denk geldi o sevinci yaşayamadım sakın ne olursa olsun moralini hiç kimse için bozma bak keyfine uzan dinlen 3 ay boyunca dikkat et. İnşallah ikizdir inşallah Nasip olucak.

Bugun opu oldu. 23 tane toplandi. Ayrintili bilgi yarin... progestan hap verdi ama vajinal uygulanacakmis... baya zorlandim. Igneler bitti bir cok ilac verildi... insallah emeklerimizin karsiligini aliriz...

Çok yakınız seninle canım benimde kısmetse perşembe sabah 8 de işlemim var bakalım kaç tane yumoş toplanılcak ve kaç tanesi işlem görücek. Benimde iğnelerim akşam bitti opuyu bekliyorum. Hangi ilaçlara başladın şimdi.

Inşallah nasip olsun canım bu sefer tutunsunlar kucağıma sağlıkla alacağım gün olsun inşallah. hayırlısıyla demek gerek. sağolasın canım.
senin noldu sonradan canım değerin de çok yüksekmiş dokuzuncu güne?

ovulasyonu bırakalı baya oldu ya :)) 2 aşılama yaptırdım. morfoloji problemi varmış. işte şimdi tüp bebeğe geçtik.
hayırlısı olsun. iyi düşünelim iyi olsun

Kizlar yarin test gunum, en son hcg ignesini gecen sali oldum, c.tesi, p.tesi, ve bu sabah 5 gibi son idrar testimi yaptim.. test p.tesi den koyu c.tesiyle ayni cikti ama hala cok silik.. bi yorum alabilirmiyim sizden??

Ay pardon kizlar ben c.tesinin restini
Ay pardon yaa ben c.tesinin testini yuklemisim bugunku buydu gerci ayni gibi ama olsun :)

Ama cok silik degil mi son gune gore ? 2 tane embriyo transfer edilmisti bana.. bi de karnimda korkunc bi regl agrisi var malesef
Kaçıncı günündesin canm benim önceki denememde hcg iğneden sonra kan değerim 2 cıkmştı senin iğneden olsa bı kadar cıkmaz ama umutlandırmayımda seni. Birde benim 9. Günüm şimdi negatif cıkıyor idrar testlerim ve akıntı haricinde hiçbir ağrım sızım yok

11. Gun bugun canim yarin test gunum hcg ignesini gecen hafta sali yapmistim en son c.tesi gunki testim ilk yukledigim testti bugunkiyle nerdeyse ayni sonra p.tesi yaptim fotoda cikmayacak kadar belirsiz cikmisti bugun de boyle cikti

Bbenmde 9. Gün hiç çıkmadı diğerlerinde sıvı alımın az yada coksa o yüzden de farklı cıkabilir sonuclar. İnşallah pozitiftir ben öyle süşünüyorum

Ama cok silik degil mi son gune gore ? 2 tane embriyo transfer edilmisti bana.. bi de karnimda korkunc bi regl agrisi var malesef
Silik çizgi var işte orda ben kızıma hamile olduğumu öğrenince idrar testi yapmıştım kanda 300 küsür cıkmıstı idrar da silikti. Ağrı çok normal belirtiler aynı zaten, ben hatta kanamalı hamilelik geçirmiştim. Kanda çıkar diye düşünüyorum. Hayırlı olur inşallah.

Bbenmde 9. Gün hiç çıkmadı diğerlerinde sıvı alımın az yada coksa o yüzden de farklı cıkabilir sonuclar. İnşallah pozitiftir ben öyle süşünüyorum
Canım sen idrar testinde mi negatif gördün ?? ben de test günün geldi kan verdin sanmıştım dün idrarda çıkmayabiliyo tabiki canım çıkanlar da iğnelerden dolayı yanılabiliyo çok kesin düşünmemek lazım İnşallah senin de vardır daha günün gelmemiş hadi hayırlısı

Sağol canım moral verdim Ben de geçen seneki normal kaldığım hamileliğimde 355 gibi bi sonuçla aynı gün silik çizgi görmüştüm aslında ama ben şimdi bu hcg iğnelerinden şüpheleniyorum çoğu kişiyi yanıltmış çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…