- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- Konu Sahibi cadiprensesss
Aynen canım inşallah zeytinyağında beklemiş incir yiyorum hergün 1 tane sağlıklı da beslenmeye çalisiyorum bakalım bu sefer ne olacak, eylül inşallah uğurlu gelir hepimize
Bende eylul ekim gibi baslicagim endometriozis hastslik erken menopoz dedi dr um yumurta rezervim az.2015'11 'ci ayda dr gittim tup bebek icin dr bakti yumurta yok dedi acil tupbebek ,yaptirdik ilacla zor ggüç uc yumurta buldular kalitesiz embriyo bir tane koydular sonuc negatif. Ikinciyide 2016-2'ci ayda yaptirdim buzamana kadar bos durmadim polen getittirdim hayit tohumla beraber kullandim ve dr gittim 6 yumurta bulundu 4tanesini dollenmis iki gayet kaliteli embriyo idi transfer oldu bunda cok umitliydim cunku hersey yolunda ve kaliteli ydi sekreterde sonuc aldim aglaya aglaya bir oldun dr gordu noldu böyle böyle dr sok hocam didim neden olmadi ..hanim kilo verin dedi belkim ondan didi ben rahime cizik atiliyormus histerekobi yapalim dedi o deyis dr odasinda ayrildim cunku maddi olarak ve ben kilo vermis olarak tedaviye baslamam gerekir.kizlar hayirlisiyla bi 10kilo verip tedaviye baslicam iki tup bebrktr 7 kilo aldim cok zorrr verimm 6 kilo gitti 10 kilo kaldi...
Dicegim polen ve hayit otunu kesinlikle tavsiye ederim yumurts kalitesi icinn...
Sindi ben şeker hapi kullaniyom hem kalite yonden hem kilo yonden bi kutu bitiriyim polene baslicam hayitada...