- 26 Eylül 2016
- 66
- 39
- 42
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.501
Hisira, yazdığını görünce çok saşırdım. acaba bunu ben mi yazdım da haberim yok dedimKızlar kafayı yemek üzereyim30 yumurta oluşuyor, bunun 11 i toplanıyor, 7 si dölleniyor, 2 si dondurmaya uygun bulunuyor. Bu kadar kayıp vermemiz normal mi? Moralim sıfır. . .
çizik atıırma olayını ilk kez duydum. tam olarak nedir bu, nasıl yapılır?Canım önemli olan zaten sayı değil kalite,iki kötü değil benim 9 yumurtanın hepsi dollendi 3. Güne sadece iki tane kaldı yani önemli olan kaliteleri moralini bozma şimdi önemli olan rahiminin durumu cnm kalinlik vs iyi olsun da tutsun çizik falan attir inşallah olur cnm hayırlısıyla hiç üzülme
Istanbulda olanlar icin sisli memorial yanindaki idil eczanesinde fiyat 240 tl bilginiz olsun. Diger ilaclar da daha uygun
çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. transfer olur merak etme bebişler kaçmıyor
Benim de çok moralim bozuk kızlar 12 embriyom pgt'ye gitti sadece 6 tanesi normal kromozomlu gelmiş çok moralim bozuldu. ben de genetik taramada mozaik turner çıkmıştı ama %93 normal çıktı kromozomların %7 si turlerlı çıktı ona rağmen nasıl 12 embriyodan 6 tanesinin kromozomu bozuk çıkıyor anlayamadım çok canım sıkıldı. onlara da yarın bakacaklar iyi durumda olanlardan transfer yapacaklar başka iyi durumda olan varsa donduracaklar. Hiç iyi durumda olan yoksa ozamna sil baştan tüp bebek tedavisi olacağım ve ben bu çileyi 2 kere çektim tekrar tekrar çekmek istemiyorum. Çok moralim bozulduKızlar kafayı yemek üzereyim30 yumurta oluşuyor, bunun 11 i toplanıyor, 7 si dölleniyor, 2 si dondurmaya uygun bulunuyor. Bu kadar kayıp vermemiz normal mi? Moralim sıfır. . .
Benim korkum da çözdürüldüğünde elimizdeki ikiyi de kaybetmek. Dünden beri çok kötüyüm gerçekten. Dokunsan ağlıyorum... bu arada senin sonuç ne zaman belli olacak canım? Hepinizden iyi sonuçlar duymak istiyorum. Gerçekten moral oluyor.günaydın,
benim 17 yumurtam toplandı, 13'ü döllendi, bunlardan 7 embriyo 3.günü dondurdular, transferden 2 gün önce çözdürdüler, 5.güne ulaştığında içlerinde iyi kalitede olan 2 tanesi transfer edildi, geri kalan 5 embriyoyu donduracaktık, bize 6.güne kadar yaşarlarsa donduracağız dediler fakat hiçbiri 6.güne ulaşmamış,
Canımmm içtiğim incir suyunun faydası olmuş pazartesi 120 di bugün 1080 çıktı pazartesi tekrar gitcem çarşamba toplanır gibime geliyorcanim günaydın, dr.kontrolün nasil geç güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah iptal olmaz cnm bilirim nasıl bişey oldugunu benim 3 yumurtadan hiç biri kalmadı bu tedavide ne olur bilmiyorumKızlar selam,
bende bu ay tüp bebek tedavisi görüyorum. dün opu işlemi oldu. Maalesef sadece 4 yumurta toplandı. Bugün aradılar 3 tanesine işlem yapılmış 1 tanesi döllenmiş 2 tanesi için bekliyoruz dediler. yarın tekrar bilgi verecekler. eğer bölünme devam ederse pazartesi günü transfer yapılacak olmazsa transfer iptal olacak. çok şaşkınım o kadar iğne kullandım ama sadece 4 yumurta toplanmış. Zaten ümidim yoktu bu bilgi ile tamamen umudumu yitirdimAllah hepimizin yardımcısı olsun.
Çok sağol canım. Ben de hep kendimi Allah ol dedikten sonra bir de yeter diye avutuyorum. Senin geçmişteki sonucun neydi? Belki sonuç da benzerHisira, yazdığını görünce çok saşırdım. acaba bunu ben mi yazdım da haberim yok dedim2 gün önce bende de 30 yumurta oluştu. 11'i toplandı 7'si döllendi. dün aradılar 7 taneden 5i iyi gidiyormuş. bugün henüz aramadılar. bugün kac kayıp verdik onu bilmiyorum. ama endişelenme. bence normal bişey. 7 yıl önce yaptırdığım tüp bebekte 28 yumurta toplanmış 17si döllenmiş ama 3'ü birinci kalite kalmıştı. hiç kendini üzme. olacak olan bir bebek sonuçta. sende de iki bebek var. gayet güzel.
Dr bana da bence normal ama eğer çok kafana takıyorsan gelin genetik test yapalım dedi ama gerçekten bunun için bile gücüm kalmadığını hissediyorumBenim de çok moralim bozuk kızlar 12 embriyom pgt'ye gitti sadece 6 tanesi normal kromozomlu gelmiş çok moralim bozuldu. ben de genetik taramada mozaik turner çıkmıştı ama %93 normal çıktı kromozomların %7 si turlerlı çıktı ona rağmen nasıl 12 embriyodan 6 tanesinin kromozomu bozuk çıkıyor anlayamadım çok canım sıkıldı. onlara da yarın bakacaklar iyi durumda olanlardan transfer yapacaklar başka iyi durumda olan varsa donduracaklar. Hiç iyi durumda olan yoksa ozamna sil baştan tüp bebek tedavisi olacağım ve ben bu çileyi 2 kere çektim tekrar tekrar çekmek istemiyorum. Çok moralim bozuldu
canım geçmişteki tedavimden bir oğlum oldu çok şükür :) şimdi 7 yaşında, kardeş diye tutturuyor, o yüzden ikinci tüp bebeğe geçtik. inşallah senin de sonucun benimki gibi olur. ama bu tedavide moral çok önemli. kendini üzmemeye çalışmalısın. bugün hala hastaneden aramadılar yumurtaların son durumu ile ilgili. yolunda giderse yarın ya da pzt. transfer var.Çok sağol canım. Ben de hep kendimi Allah ol dedikten sonra bir de yeter diye avutuyorum. Senin geçmişteki sonucun neydi? Belki sonuç da benzer
Slm kızlar bende bugün kontrol oldum 2 büyük 6 küçük varmış. Arkadan gelenleri bekleyeceğiz dedi Dr. Böyle birşeyle karşılaşan varmı?
çizik atıırma olayını ilk kez duydum. tam olarak nedir bu, nasıl yapılır?
Yani yetişti mi yumurtalar toplandı mı yumurtalarıncanım şimdiden hayırlı olsun. benimde kontrollerimde solda 17mm 16 mm 2 tane 10 mm vardı sağda da küçük küçük 4 tane vardı. 2 tane 10 mm için biraz beklicez dedi ama bekleme süresi 2 gün oldu.
İnşallah iptal olmaz cnm bilirim nasıl bişey oldugunu benim 3 yumurtadan hiç biri kalmadı bu tedavide ne olur bilmiyorum
Yani yetişti mi yumurtalar toplandı mı yumurtaların