2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Teşekkür ederim cevap için. doktora sorucam mutlaka. cok değişik geldi, bunca yıl hiç duymamıştım
Canım ben de histeroskopi ile polip aldırdım. Spinal anestezi ile alttan yapıldı. Bu esnada Dr.um rahim duvarına çizikler atmıştı. Sonra aşılama deneyecektik ve arkadaşların da dediği gibi rahim kendini yenilediği için tutunma daha kolay oluyormuş. Ben de ayrıca hidrosalpenks olduğu için pozitif sonuçlanmadı ama olasılığı arttırdığı söyleniyor.

Bunlar iyi haberler inşallah sonu da iyi olur. Ben 33 yaşındayım. 3 senelik evliyiz. 3 defa aşılama denedik,olmadı. Kist sebebiyle 1 laparoskopi, polip sebebiyle 1 histeroskopi, hidrosalpenks sebebiyle 1 laparoskopi var. En sonuncuda sol tüp bağlandı. Bunların hepsi 10 ay içinde oldu. Dr rezervimin iyi olduğunu, eşimin de problemi olmadığını söylüyor. Sonuç beklediğimiz gibi olmayınca fazlaca sarsıldım sanırım.

Nihayet bende tedavime basladım..agustosta gelmesi gereken adetim de sarkma olunca ekim ayını bulduk.. bundada vardır bir hayır deyip çıktık yola.. çarşamba kontrolüm var.. rahim kalınlığı ölçülcek ve uygunsa transfer günü belirlenecek.. bu sefer dondurulmuş embriyo transferi olacak.. rahim kalınlığının kaç mm olması gerekiyor arkadaşlar??

Kizlar bgun kontrolm vardi 5 - 6 tane yumurta cikicak gibi gozukuyo dedi doktrmuz cok az degilmi 8 demisti buyumems bazilri ama ilaclarin dozunu falan arttrmadi aynen dewam dedi sizlerden fazla sayi duyunca cok tedirgn oluyorum : (

Merhaba Ben de cok merak ediyorum Rahim kalinligi kac mm olunca transfer yapilabilecegini. Bana da dondurulmus transferi yapilacak kasimin ilk haftaSini bulacak dedi doktorum. Siz in daha once olucak sanirim. Hayirli olsun insallah guzel haberler alirsiniz. Bir an once kavusursunuz bebeginize.Size bir sey sorabilirmiyim. Ben suan dogum kontrol hapi ve coraspin kullaniyorum. Bugun de kontrolum vardi gonapeptyl igne eklendi. Siz neler kullandiniz acaba? Sonra da estrofem kullanamaya basliycam. Ana adetimin ucuncu gununu beklemem gerekiyormus. Sonrasinda baska neler kullanilicak diye merak ediyorum.

Canım ben sadece progynova ( doğum kontrol hapı) ve folik asit kullanıyorum bunun dışında başka ilacım yok.. benimde kafam karışıyor kimileri bir sürü ilaç kullanırken kimileri 1-2 ilaç kullanıyor..hayırlısı hepimizin yüzü güler İnşaAllah.. rahim kalınlığıda muamma çok farklı şeyler yazıyor sitede.. hayırlısı bakalım

Evet Ben de hep Boyle kafamda sorularla cikiyorum maalesef doktorun yanindan. Cunku asama asama soyleniyor Hersey.benim kullandigim dogum kontrol hapi da microygnon mesela. Toplamadan 45 gun suruyormus bu hazirlik hemen hemen dogum kontrol hapini kullanmaya basladigin gunden itibaren sayiliyormus en azindan onu ogrendim bugun. Bakalim artik umarim sonuna kadar Hersey iyi gider. Hepimizin yuzu Gulesun dediginiz gibi insallah. Benim de ilk transferin olucak bu heyecanliyim o yuzden. Hic bir fikrim de Yok nasil olcagina dair

kızlar merhaba bende 2 yıllık evlıyım bır yıldır bebek düşünüyoruz yarın başlayacagız inşallah cok heyecanlıyım ilk denemem bende cikolata kisti var 7 cm esımdede sperm hareketsiliği o yuzden son care tüp bebek yapmak kaldı ınsallahh guzel sonuclar alırızzz hepımızz Rabbimmm kimsenin kucagını bos koymasın coook zor bıseyy Allah hepimizin yardımcısı olsun

hayırlı olsun canim. neler kullaniyirsun hangi ikackaru?

Benim de çok moralim bozuk kızlar 12 embriyom pgt'ye gitti sadece 6 tanesi normal kromozomlu gelmiş çok moralim bozuldu. ben de genetik taramada mozaik turner çıkmıştı ama %93 normal çıktı kromozomların %7 si turlerlı çıktı ona rağmen nasıl 12 embriyodan 6 tanesinin kromozomu bozuk çıkıyor anlayamadım çok canım sıkıldı. onlara da yarın bakacaklar iyi durumda olanlardan transfer yapacaklar başka iyi durumda olan varsa donduracaklar. Hiç iyi durumda olan yoksa ozamna sil baştan tüp bebek tedavisi olacağım ve ben bu çileyi 2 kere çektim tekrar tekrar çekmek istemiyorum. Çok moralim bozuldu

Moralini bozma canım. İnşallah o 6 tanesi sapasağlam olacak ve transferin de pozitif sonuçlanacak. Şu an buna inanıp dua etmekten başka çaremiz yok. Burada ezan okunuyor şimdi ve ben senin için dua ediyorum...

Canım benimki 11 ml di ve doktorum iyi kalınlıkta demişti. Belki fikir verir. Bazı sitelerde 8-15 arası normal kabul ediliyor gebelik icin.

Nasip kader iş allah ol derse olacak zamanı var herşeyin. Niyetine güzel şeyler al inşallah şyi sonuclarla sana transfer edilecek embriyoların olacak bol bol dua et. Zamanı geldiyse olacak

Kızlar opu dan kaç gün sonra adet oldunuz? Benim 15 ekimde olmam gerekiyordu ama opunun 5. günü bugün ve sanırım adet oldum

Hanimlarr ben de anadolu saglikta oluyorum tup bebek.. sali gunu opu var!!! Cok heyecanliyimmmm... bir de ben vajinismustum artik degilim cooook rahat muayene oluyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…