-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.521
İnşallah onlarda döllenir sana bebek olarak dönerler.sağdaki yumurtalar büyümedi. sağda tembellik varmış benim 3 yıldır birsürü doktora gittim kimse böyle birşey söylememişti . tüp bebek tedavisinde öğrendim. soldakiler büyüdü. dün toplama işlemi oldu 4 yumurta toplandı ama maalesef 3 tanesine işlem yapmışlar 1 tanesi döllenmiş 2 tanesi için bekliyorlar döllenmesi. eğer o döllenen bölünmeye devam ederse pzt günü transferim yapılacak.
canim seni cok iyi anliyorum.benimde temmuz ayinda transferim iptal oldu. 20yumurta topladilar bitane bile kaliteli cikmadi.görünümde herşey cok iyiydi.ama malesef dollenmede bolunmede kotu oldu.yarin tekrar ölüm var çok üzgünüm tekrar boyle bişey olur diye moralim sıfır İNŞALLAH bu sefer kaliteli embiriyolarim olur )Rabbimin seninde yardimcin olsun.elden ne gelirKızlar selam,
bende bu ay tüp bebek tedavisi görüyorum. dün opu işlemi oldu. Maalesef sadece 4 yumurta toplandı. Bugün aradılar 3 tanesine işlem yapılmış 1 tanesi döllenmiş 2 tanesi için bekliyoruz dediler. yarın tekrar bilgi verecekler. eğer bölünme devam ederse pazartesi günü transfer yapılacak olmazsa transfer iptal olacak. çok şaşkınım o kadar iğne kullandım ama sadece 4 yumurta toplanmış. Zaten ümidim yoktu bu bilgi ile tamamen umudumu yitirdimAllah hepimizin yardımcısı olsun.
Çok şükür pozitif sonucu aldım, iki embriyo yerleştirildi, ikisi de tutmuş çok şükür, içini ferah tut, bol bol Meryem suresi oku, allahım sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallahBenim korkum da çözdürüldüğünde elimizdeki ikiyi de kaybetmek. Dünden beri çok kötüyüm gerçekten. Dokunsan ağlıyorum... bu arada senin sonuç ne zaman belli olacak canım? Hepinizden iyi sonuçlar duymak istiyorum. Gerçekten moral oluyor.
çok geçmiş olsun cnm Allah sifa versin , geç olsun güç olmasın insSlm kızlar herkese uzun bir aradan sonra anca gelebildim.. bu ay adetimle beraber transfer olmayı beklerken safra kesesi ameliyatı olmak zorunda kaldım.. dr arayıp konuyla alakalı bilgi verince önce ameliyatı ol dedi.. 2 kez narkoz aldım 1. safra taşlarından bir kaçı kanala düştüğü için endoskopi yöntemiyle kanalı temizlediler 3 gün sonra da safra ameliyatı için.. anlıcanız benim transfer ekim ayındaki adetime kaldı
Çok şükür pozitif sonucu aldım, iki embriyo yerleştirildi, ikisi de tutmuş çok şükür, içini ferah tut, bol bol Meryem suresi oku, allahım sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallaho iki embriyo seninle devam edecek, hamiş haberini alacağız
Yok canim verirler. Illa ki recete istemiyolarmemorial ile anlaşmalı mı yoksa herkese veriyorlar mı o fiyattan?
amin inşallah, allahm isteyen herkese bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin, yavrularımızı sağlıklı olarak kucağımıza alırız inşallahmasallah cnm :) darisi başımıza dua et bizler için
canim seni cok iyi anliyorum.benimde temmuz ayinda transferim iptal oldu. 20yumurta topladilar bitane bile kaliteli cikmadi.görünümde herşey cok iyiydi.ama malesef dollenmede bolunmede kotu oldu.yarin tekrar ölüm var çok üzgünüm tekrar boyle bişey olur diye moralim sıfır İNŞALLAH bu sefer kaliteli embiriyolarim olur )Rabbimin seninde yardimcin olsun.elden ne gelir
Canımmm içtiğim incir suyunun faydası olmuş pazartesi 120 di bugün 1080 çıktı pazartesi tekrar gitcem çarşamba toplanır gibime geliyor[/UOT)canim benimde yarin opum var çok korkuyorum .iki ay icinde bu ikinci opu maddi manevi yiprandik. İNŞALLAH bu sefer kaliteli embiriyolarm olur yüzüm guler.RABBİM hepimizin yüzünü guldursun
canim benim transferim 28temmuzda iptal oldu.ve yarin opum var.bu surecte dr.bize vitamin takviyesi verdi.kendimce biseyler yaptim.ama artik gucum kalmadi hem maddi hemde manevi ))arasina iki adet koy basla ama bu surede dogal kurler yap mesala incir kuru gibiinşallah canım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. ne kadar zormuş böyle bebek sahibi olmak. beni bugün aradılar ama hiç kalitedenbahsetmediler. ilk tüp bebek denemem ve çok fazla bilgim yok. hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. olmazsa eğer kaç ay beklemem lazım acaba 2. deneme için
Başladım canım iğne aşamasındayım sarım haftaya toplama olur. Benim bu sefer de iptal olursa ara vermeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun canıminşallah 3 yıldır deniyoruz o kadar çok negatif i gördüm ki şuan tüp bebek tedavisinden de ümidim yok. senin durumun nedir tedaviye başladın mı
Canım sen yinede ümidini kesme bugün hastanede haziran ayı tedavimden bi arkadaşla karşılaştım 2 tane yumurtası toplanmış sadece ve 1 tanesi kaliteli çıkmış oda pozitif ile sonuçlanmış hiç ümidim yoktu diyo ama Allah ol deyince oluyo iştesağdaki yumurtalar büyümedi. sağda tembellik varmış benim 3 yıldır birsürü doktora gittim kimse böyle birşey söylememişti . tüp bebek tedavisinde öğrendim. soldakiler büyüdü. dün toplama işlemi oldu 4 yumurta toplandı ama maalesef 3 tanesine işlem yapmışlar 1 tanesi döllenmiş 2 tanesi için bekliyorlar döllenmesi. eğer o döllenen bölünmeye devam ederse pzt günü transferim yapılacak.
Allah'ım senin ve oğlunun dualarını kabul eder inşallah. Bu mutluluğu isteyen herkese nasip et Allah'ım.canım geçmişteki tedavimden bir oğlum oldu çok şükür :) şimdi 7 yaşında, kardeş diye tutturuyor, o yüzden ikinci tüp bebeğe geçtik. inşallah senin de sonucun benimki gibi olur. ama bu tedavide moral çok önemli. kendini üzmemeye çalışmalısın. bugün hala hastaneden aramadılar yumurtaların son durumu ile ilgili. yolunda giderse yarın ya da pzt. transfer var.
İnşallah canım çok sağol. Allah'ım düşmanımı bile evlat özlemiyle sınamasın. Çok zor gerçekten. Bebeklerin hep senle olsun. Allah bu özlemi çeken herkese de nasip etsin inşallah.Çok şükür pozitif sonucu aldım, iki embriyo yerleştirildi, ikisi de tutmuş çok şükür, içini ferah tut, bol bol Meryem suresi oku, allahım sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallaho iki embriyo seninle devam edecek, hamiş haberini alacağız
Canim hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallahÇok şükür pozitif sonucu aldım, iki embriyo yerleştirildi, ikisi de tutmuş çok şükür, içini ferah tut, bol bol Meryem suresi oku, allahım sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallaho iki embriyo seninle devam edecek, hamiş haberini alacağız
Valla nasıl yapıldığını bilmiyorum int yazınca çıkıyor sanırım alttan muayne esnasında yapılıyor rahime atılan çiziklerle rahim uyarılıyor ve kendini yeniliyor embriyo daha kolay tutunuyor bana ikinci denemede yapacak bklm sende sor doktorunaçizik atıırma olayını ilk kez duydum. tam olarak nedir bu, nasıl yapılır?
yok canim herşey cok güzel gittiği halde iptal oldu. yani embirilarda döllenme ve bolunme kötü gitti@aysem147r Senin havuz mu yapılıyo yoksa iptal mi olmuştu cnm
Teşekkür ederim cevap için. doktora sorucam mutlaka. cok değişik geldi, bunca yıl hiç duymamıştımValla nasıl yapıldığını bilmiyorum int yazınca çıkıyor sanırım alttan muayne esnasında yapılıyor rahime atılan çiziklerle rahim uyarılıyor ve kendini yeniliyor embriyo daha kolay tutunuyor bana ikinci denemede yapacak bklm sende sor doktoruna
amin canım inşallah. Allah bizlere ve isteyen herkese sağlıkla cocuklar versin biran önce. biraz önce aradılar hastaneden. 5 yumurtadan ikisi çok iyiymiş 5 hücreli olmuşlar. ikisi de iyi, onlar da 4 hücreli dedi. bir tanesi tembelmiş daha iki hücreli olmuş ama direniyormuş :) doktor 5. gün transferine karar vermiş. pzt. çağırdılar. sen de bir gelişme var mı? bir de yaşını sorabilir miyim?Allah'ım senin ve oğlunun dualarını kabul eder inşallah. Bu mutluluğu isteyen herkese nasip et Allah'ım.Haberlerini bekliyorum canım. Dualarım seninle...