2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Bunu bende çok merak ediyorum canım :)

ilaç alım satımla ilgili bir sayfa var kk da oraya bak canım
Canım oraya da yazdım ama bulamadım eczaneden dün 1 kutu aldım ücretli 300 liraya oda 2 gün yetmiyo 375 doz kullanıyorum günlük 225 kalıyo şişede acil raporlu fiyattan bulmam lazım çünkü yumurtalarım gelişmiyor ve kaç kutu kullancam daha bilmiyorum

Çok iyi o zaman dondurulduysa canım inşallah pozitif olur darısı benim başıma

Bir de şimdi aklıma geldi havasını aldırmadan yaptım ondan olabilir mi?
Yok canm havadan olmaz o havaları ilac firmaları bilerek koyuyor ilacin tamamı gitsin ,iğne ucunda kalmasın diye. Nereye yaparsan yap ilaç emilir bi şekilde endise etme. Sis olan yere yavaş yavaş masaj yap dağılır..eğer şişlik ödem ise kolonyalı pamuk koy enjeksiyon yerine..

Özelde tek koyuyor gibi gösterip isterseniz cift koyuyorlar kızlar..tabi bunu doktorunuzla konuşmanız gerekiyor öncesinde.. cift koyma sebeplerinden biride tutma şansı artıyor ve boylece özel tüp bebek merkezlerinin de başarı orani artıyor..

Tamam canım teşekkür ederim:) şişlik indi şimdi. Enjeksiyon yerinin hemen üstü şişmişti. Daha önceki tedavilerimde hiç olmamıştı bir anda panik yaptım:)

Arkadaşlar tüp bebek ilaçlarıni raporlu aldığımızda bütün eczanelerde aynı fiyatmı yoksa fark edebiliyomu söyle diyim catlatma iğnesini bidefasinda özel olarak bi eczaneden 75 tl ye Bidefada bi tüp bebek merkezinin yanındaki eczaneden indirim yaptırıp 45 tl ye almstk aynı iğneyi hemde acaba raporlu dada faklı eczanelerden farklı fiyatlara alabilirmiyiz?

Tup bebek merkezlerinin anlasmali eczaneleri daha uygun veriyor..kar payını düşürüyorlar sanırım.. ama siradan bir eczaneye gitsen indirim yapmayabilir.

Ben rapor çıkartamadım çünkü daha 2yillik evliyiz.. şu ana kadar 2bin lirayi geçti ilaca verdiğimiz ücret.

Kızlar kafayı yemek üzereyim 30 yumurta oluşuyor, bunun 11 i toplanıyor, 7 si dölleniyor, 2 si dondurmaya uygun bulunuyor. Bu kadar kayıp vermemiz normal mi? Moralim sıfır. . .

Canım benim opu oldu ama kafama bir şey takıldı. Lucrin i çatlatma ignesi olarak kullandık biz. Siz şimdiden kullanmaya başlamışsınız. Neden ki? Başka bir özelliği daha mı var ki?
bende çatlatma iğnesi olarak kullandım cnm

Kızlar kafayı yemek üzereyim 30 yumurta oluşuyor, bunun 11 i toplanıyor, 7 si dölleniyor, 2 si dondurmaya uygun bulunuyor. Bu kadar kayıp vermemiz normal mi? Moralim sıfır. . .
bazen hic döllenme olmayadabiliyor malesef cnm hic üzme kendini 2 si tutarsa ikiz olur Allah'ın izniyle , moralini yuksek tut haklisin üzücü oluyor
neden hepsi toplanmadı onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…