-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.481
Canım önemli olan zaten sayı değil kalite,iki kötü değil benim 9 yumurtanın hepsi dollendi 3. Güne sadece iki tane kaldı yani önemli olan kaliteleri moralini bozma şimdi önemli olan rahiminin durumu cnm kalinlik vs iyi olsun da tutsun çizik falan attir inşallah olur cnm hayırlısıyla hiç üzülmeKızlar kafayı yemek üzereyim30 yumurta oluşuyor, bunun 11 i toplanıyor, 7 si dölleniyor, 2 si dondurmaya uygun bulunuyor. Bu kadar kayıp vermemiz normal mi? Moralim sıfır. . .
tüh ya daha 2 gün önce geri verdim. Bilseydim geri veremzdimCanım oraya da yazdım ama bulamadım eczaneden dün 1 kutu aldım ücretli 300 liraya oda 2 gün yetmiyo 375 doz kullanıyorum günlük 225 kalıyo şişede acil raporlu fiyattan bulmam lazım çünkü yumurtalarım gelişmiyor ve kaç kutu kullancam daha bilmiyorum
Ankara canım normal fiyatı 360 falan bize 300 e verdi sen ne kadara almıştın kitüh ya daha 2 gün önce geri verdim. Bilseydim geri veremzdimdaha ucuz veren eczane illaki vardır tek yere fiyat sorma. Sen hangi şehirdesin canım?
damara denk gelmiştir kızlar. Yapmadan önce biraz geri şekin kan gelirse çıkarın başka yere yapın. Bende de oldu. çok morarıyor 1 haftada geçti ancak.Yok canm havadan olmaz o havaları ilac firmaları bilerek koyuyor ilacin tamamı gitsin ,iğne ucunda kalmasın diye. Nereye yaparsan yap ilaç emilir bi şekilde endise etme. Sis olan yere yavaş yavaş masaj yap dağılır..eğer şişlik ödem ise kolonyalı pamuk koy enjeksiyon yerine..
damara denk gelmiştir. benimde oldu çok şişti ve morardı 1 haftaya ancak geçti morluk. batırdıktan sonra biraz geri çek kan gelirse çıkar başka yere yap.Tamam canım teşekkür ederim:) şişlik indi şimdi. Enjeksiyon yerinin hemen üstü şişmişti. Daha önceki tedavilerimde hiç olmamıştı bir anda panik yaptım:)
damara denk gelmiştir. benimde oldu çok şişti ve morardı 1 haftaya ancak geçti morluk. batırdıktan sonra biraz geri çek kan gelirse çıkar başka yere yap.
benim raporlu onun için ben 105 tl verdim. Daha doğrusu benim doktorum önce eczaneden ödünç aldırıyor ilaçları sonra reçete ediyorki açıkta bişey kalmasın. Medicana'nın yanındaki hastane baya ucuza veriyor diye hatırlıyorum canım 240 gibi bişeydi sanırım raporsuz fiyatı. Bi orayal konuşşana. Ayrıca istanbulda satan varsa ordan kargolatAnkara canım normal fiyatı 360 falan bize 300 e verdi sen ne kadara almıştın ki
Canım seninki iyiymiş keşke vermeseydin senden kargoyla alırdımbenim raporlu onun için ben 105 tl verdim. Daha doğrusu benim doktorum önce eczaneden ödünç aldırıyor ilaçları sonra reçete ediyorki açıkta bişey kalmasın. Medicana'nın yanındaki hastane baya ucuza veriyor diye hatırlıyorum canım 240 gibi bişeydi sanırım raporsuz fiyatı. Bi orayal konuşşana. Ayrıca istanbulda satan varsa ordan kargolat
Ben de Anlaradayım elden veriridim sana ama boşuna 105 tl vermemek için geri verdim. Eğer raporlu fiyatına bulamazsan dediğim eczaneye bak mutlaka.Canım seninki iyiymiş keşke vermeseydin senden kargoyla alırdım
bak ilaç alım satımda yazan ve elinde ilaç olan arkadaşların listesini 1 ay geriye doğru çıkar ve onlara özelden mesaj at. Ben geçen öyle bulabildim dene mutlaka yoksa orya yazmakla kimse sana elimde ilaç var diye geri dönmiyor senin çabalaman gerek.Canım seninki iyiymiş keşke vermeseydin senden kargoyla alırdım
Aynen canım yazanlara özelden msj atıyorum hepbak ilaç alım satımda yazan ve elinde ilaç olan arkadaşların listesini 1 ay geriye doğru çıkar ve onlara özelden mesaj at. Ben geçen öyle bulabildim dene mutlaka yoksa orya yazmakla kimse sana elimde ilaç var diye geri dönmiyor senin çabalaman gerek.
çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. transfer olur merak etme bebişler kaçmıyorSlm kızlar herkese uzun bir aradan sonra anca gelebildim.. bu ay adetimle beraber transfer olmayı beklerken safra kesesi ameliyatı olmak zorunda kaldım.. dr arayıp konuyla alakalı bilgi verince önce ameliyatı ol dedi.. 2 kez narkoz aldım 1. safra taşlarından bir kaçı kanala düştüğü için endoskopi yöntemiyle kanalı temizlediler 3 gün sonra da safra ameliyatı için.. anlıcanız benim transfer ekim ayındaki adetime kaldı
Çoook geçmiş olsun canım geç olsun da güç olasın sen sahlıgına kavuş önce gelecek su yapılır transferin...Slm kızlar herkese uzun bir aradan sonra anca gelebildim.. bu ay adetimle beraber transfer olmayı beklerken safra kesesi ameliyatı olmak zorunda kaldım.. dr arayıp konuyla alakalı bilgi verince önce ameliyatı ol dedi.. 2 kez narkoz aldım 1. safra taşlarından bir kaçı kanala düştüğü için endoskopi yöntemiyle kanalı temizlediler 3 gün sonra da safra ameliyatı için.. anlıcanız benim transfer ekim ayındaki adetime kaldı
Bende yıllardır mide hastası biri olarak seni çok iyi anlıyorum safra kesesi de mahveder yedirmez icirmez sağ salim kurtulmussun ya onunla geçmiş olsun hayırlısı ışte bak bide transferden hemen sonra rahatsizlansan daha kötüydü tüm emekler boşa. Geç olsun senin olsunSlm kızlar herkese uzun bir aradan sonra anca gelebildim.. bu ay adetimle beraber transfer olmayı beklerken safra kesesi ameliyatı olmak zorunda kaldım.. dr arayıp konuyla alakalı bilgi verince önce ameliyatı ol dedi.. 2 kez narkoz aldım 1. safra taşlarından bir kaçı kanala düştüğü için endoskopi yöntemiyle kanalı temizlediler 3 gün sonra da safra ameliyatı için.. anlıcanız benim transfer ekim ayındaki adetime kaldı
günaydın,Kızlar kafayı yemek üzereyim30 yumurta oluşuyor, bunun 11 i toplanıyor, 7 si dölleniyor, 2 si dondurmaya uygun bulunuyor. Bu kadar kayıp vermemiz normal mi? Moralim sıfır. . .
canim günaydın, dr.kontrolün nasil geç güzel haberlerini bekliyoruzÇoook geçmiş olsun canım geç olsun da güç olasın sen sahlıgına kavuş önce gelecek su yapılır transferin...