2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Kızlar kafayı yemek üzereyim 30 yumurta oluşuyor, bunun 11 i toplanıyor, 7 si dölleniyor, 2 si dondurmaya uygun bulunuyor. Bu kadar kayıp vermemiz normal mi? Moralim sıfır. . .
Canım önemli olan zaten sayı değil kalite,iki kötü değil benim 9 yumurtanın hepsi dollendi 3. Güne sadece iki tane kaldı yani önemli olan kaliteleri moralini bozma şimdi önemli olan rahiminin durumu cnm kalinlik vs iyi olsun da tutsun çizik falan attir inşallah olur cnm hayırlısıyla hiç üzülme

Cok heyecanlı geçiyor benim süreç..hergün yeni bir atraksiyon heyecan:)) sonucu güzel olursa harika olur merkezde böyle üzgün suratlar görüyorum cok üzülüyorum..

Gerçekten çöktüm hayırlısı demekten başka çare yok sanırım. Desteğiniz için çok teşekkürler. tubatesbih ilaçla ilgili araştırma yaptım ve gerçekten de çatlatma özelliğinden hiç bahsedilmemiş. Gerçi doktorlardan iyi bilecek değiliz ama. Allah'ım hepimize dayanma gücü ver...

tüh ya daha 2 gün önce geri verdim. Bilseydim geri veremzdim daha ucuz veren eczane illaki vardır tek yere fiyat sorma. Sen hangi şehirdesin canım?

damara denk gelmiştir kızlar. Yapmadan önce biraz geri şekin kan gelirse çıkarın başka yere yapın. Bende de oldu. çok morarıyor 1 haftada geçti ancak.

Tamam canım teşekkür ederim:) şişlik indi şimdi. Enjeksiyon yerinin hemen üstü şişmişti. Daha önceki tedavilerimde hiç olmamıştı bir anda panik yaptım:)
damara denk gelmiştir. benimde oldu çok şişti ve morardı 1 haftaya ancak geçti morluk. batırdıktan sonra biraz geri çek kan gelirse çıkar başka yere yap.

Ankara canım normal fiyatı 360 falan bize 300 e verdi sen ne kadara almıştın ki
benim raporlu onun için ben 105 tl verdim. Daha doğrusu benim doktorum önce eczaneden ödünç aldırıyor ilaçları sonra reçete ediyorki açıkta bişey kalmasın. Medicana'nın yanındaki hastane baya ucuza veriyor diye hatırlıyorum canım 240 gibi bişeydi sanırım raporsuz fiyatı. Bi orayal konuşşana. Ayrıca istanbulda satan varsa ordan kargolat

Canım seninki iyiymiş keşke vermeseydin senden kargoyla alırdım

Canım seninki iyiymiş keşke vermeseydin senden kargoyla alırdım
bak ilaç alım satımda yazan ve elinde ilaç olan arkadaşların listesini 1 ay geriye doğru çıkar ve onlara özelden mesaj at. Ben geçen öyle bulabildim dene mutlaka yoksa orya yazmakla kimse sana elimde ilaç var diye geri dönmiyor senin çabalaman gerek.

Istanbulda olanlar icin sisli memorial yanindaki idil eczanesinde fiyat 240 tl bilginiz olsun. Diger ilaclar da daha uygun

Slm kızlar herkese uzun bir aradan sonra anca gelebildim.. bu ay adetimle beraber transfer olmayı beklerken safra kesesi ameliyatı olmak zorunda kaldım.. dr arayıp konuyla alakalı bilgi verince önce ameliyatı ol dedi.. 2 kez narkoz aldım 1. safra taşlarından bir kaçı kanala düştüğü için endoskopi yöntemiyle kanalı temizlediler 3 gün sonra da safra ameliyatı için.. anlıcanız benim transfer ekim ayındaki adetime kaldı

çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. transfer olur merak etme bebişler kaçmıyor

Çoook geçmiş olsun canım geç olsun da güç olasın sen sahlıgına kavuş önce gelecek su yapılır transferin...

Bende yıllardır mide hastası biri olarak seni çok iyi anlıyorum safra kesesi de mahveder yedirmez icirmez sağ salim kurtulmussun ya onunla geçmiş olsun hayırlısı ışte bak bide transferden hemen sonra rahatsizlansan daha kötüydü tüm emekler boşa. Geç olsun senin olsun

Kızlar kafayı yemek üzereyim 30 yumurta oluşuyor, bunun 11 i toplanıyor, 7 si dölleniyor, 2 si dondurmaya uygun bulunuyor. Bu kadar kayıp vermemiz normal mi? Moralim sıfır. . .
günaydın,
benim 17 yumurtam toplandı, 13'ü döllendi, bunlardan 7 embriyo 3.günü dondurdular, transferden 2 gün önce çözdürdüler, 5.güne ulaştığında içlerinde iyi kalitede olan 2 tanesi transfer edildi, geri kalan 5 embriyoyu donduracaktık, bize 6.güne kadar yaşarlarsa donduracağız dediler fakat hiçbiri 6.güne ulaşmamış,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…