- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.441
Nasıl canım yaa Lucrin çatlatmazki hatta çatlamayı engeller biz gelişen yumurtalar çatlamasın diye yapıyoruz Lucrini hiç duymamıştım çatlatma için kullanıldığını başka hiç iğne kullanmadın mı canım?Canım benim opu oldu ama kafama bir şey takıldı. Lucrin i çatlatma ignesi olarak kullandık biz. Siz şimdiden kullanmaya başlamışsınız. Neden ki? Başka bir özelliği daha mı var ki?
lucrine başladım daha. bugun 2. iğnemim oldum işte. adet olunca 3. gün gidicem. 15 ekimde olmam lazım. ama iğneden dolayı değişir mi bilmiyorum .Lucrine mi başladın canım Gonalf ve merional in 7. Günü lucrinin 9. Günü canım
Canım benim de 7 tane yumurtam döllendi. Donduruldu şimdi kasımda transfer olacak inşallah. Güzel haberlerini bekliyorumHisira merhaba kusura bakma yeni gordum. Insallah hayirlisiyla cuma ogrenicem heyecan yok ama biraz korku var bende birde bugun ayiptir solemesi ishal oldum insallah sıkıntı olmaz. Sen neler yaptin ayni seyleri yasamisiz sende durum nedir
Canım tedavi esnasında Gonal-f, merional ve cetrotide kullandım. Çatlatma ignesi olarak ovitrelle aldırmıştı. Asilamalarda da onu kullanmıştım. Ama çok yumurta gelisince (benim 30 civarıydı ) o yeterli olmuyormuş onun yerine lucrin aldırdı 20ml.lik tek doz vurduk cumartesi gece 11 de pazartesi opu oldu. Bana da ilginc geldi şimdiNasıl canım yaa Lucrin çatlatmazki hatta çatlamayı engeller biz gelişen yumurtalar çatlamasın diye yapıyoruz Lucrini hiç duymamıştım çatlatma için kullanıldığını başka hiç iğne kullanmadın mı canım?
Bişey daha sorablrmym en fazla kaç kez yumrta topluyorlar ve iki tedavi arasında süre olmak zorunda mı yani peşpeşe iki ay yumrta toplama sonra ki ay transfer olablr mi?Amin cumlemize hayirla saglikla
Adet olunca 3. Gün kaç tane iğne varda hepsini yapmaya başlıycaksın canım çatlatma iğnesi hariç ben saat 18.00 de Gonalf ve merionali 18.30 da Lucrini yapıyorum sabah 6.30 da da yapıyorum Lucrini, çatlatma iğnesi yapacağın güne kadar devam ediliyor lucrine, Gonalf ve merional büyütmesi için lucrinde kendiliginden çatlamayı önlemek içinlucrine başladım daha. bugun 2. iğnemim oldum işte. adet olunca 3. gün gidicem. 15 ekimde olmam lazım. ama iğneden dolayı değişir mi bilmiyorum .
3 ü bir arada neden başladın. nasıl oluyor öyleben sormadımda. gonal f ye başlayınca bunu bırakcıam sanıyordum
Banada ilginç geldi canım normalde ovitrelle aldırması lazımdı benim öyle olmuştu 30 tanenin hepsi toplandı mı canın kaç tanesi döllendi maşallah iyi oluşmuş iğneleri kaçar doz kullandın ?Canım tedavi esnasında Gonal-f, merional ve cetrotide kullandım. Çatlatma ignesi olarak ovitrelle aldırmıştı. Asilamalarda da onu kullanmıştım. Ama çok yumurta gelisince (benim 30 civarıydı ) o yeterli olmuyormuş onun yerine lucrin aldırdı 20ml.lik tek doz vurduk cumartesi gece 11 de pazartesi opu oldu. Bana da ilginc geldi şimdi
oyy işimiz zormuş. ben hafife almışım :) hadi bakalım hayırlısı sonu güzel olsunAdet olunca 3. Gün kaç tane iğne varda hepsini yapmaya başlıycaksın canım çatlatma iğnesi hariç ben saat 18.00 de Gonalf ve merionali 18.30 da Lucrini yapıyorum sabah 6.30 da da yapıyorum Lucrini, çatlatma iğnesi yapacağın güne kadar devam ediliyor lucrine, Gonalf ve merional büyütmesi için lucrinde kendiliginden çatlamayı önlemek için
Banada ilginç geldi canım normalde ovitrelle aldırması lazımdı benim öyle olmuştu 30 tanenin hepsi toplandı mı canın kaç tanesi döllendi maşallah iyi oluşmuş iğneleri kaçar doz kullandın ?
hmm tamam canım teşekkür ederimEn başından itibaren önerilmiyor .özellikle transfere yakin günlerde ve sonrasında..
Aynen canım hayırlısı olsun inşallah sonu güzel olur hepimizin :)oyy işimiz zormuş. ben hafife almışım :) hadi bakalım hayırlısı sonu güzel olsun
Canım benim de 7 tane yumurtam döllendi. Donduruldu şimdi kasımda transfer olacak inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum
Canim o iğnenin içinde 1-2mm sıvı var.. bende ondan yapıyorum.. 1-2mm sıvının normalde sisirmemesi lazım, hemen emilip gitmesi lazım vücuda.. acaba subcutan dokuya değilde yanlışlıkla cilt altına mı yaptın ancak ozaman şişerKızlar selam.. Ben de bahçeci fulya da tedavi görüyorum. Bu gün orgalutran iğneyi yaptım, iğne yerim hafif şiştiBaşına böle bir şey gelen var mı? göbekten yaptım, doğru yapıyorum umarım
Canim o iğnenin içinde 1-2mm sıvı var.. bende ondan yapıyorum.. 1-2mm sıvının normalde sisirmemesi lazım, hemen emilip gitmesi lazım vücuda.. acaba subcutan dokuya değilde yanlışlıkla cilt altına mı yaptın ancak ozaman şişer
Canim o iğnenin içinde 1-2mm sıvı var.. bende ondan yapıyorum.. 1-2mm sıvının normalde sisirmemesi lazım, hemen emilip gitmesi lazım vücuda.. acaba subcutan dokuya değilde yanlışlıkla cilt altına mı yaptın ancak ozaman şişer
30 tanenin 11i istenen buyuklukteymis diğerleri bal peteği gibiydi dedi. Onların da 7 tanesi döllenmiş. Bugün dondurmadan önceki son durumu bildirecekler. Gonal-f 275 , merional 75 . Bana erken çatlamasın diye cetrotide kullandırdı. Sonuçlarımız aynı ve pozitif olur inşallahAdet olunca 3. Gün kaç tane iğne varda hepsini yapmaya başlıycaksın canım çatlatma iğnesi hariç ben saat 18.00 de Gonalf ve merionali 18.30 da Lucrini yapıyorum sabah 6.30 da da yapıyorum Lucrini, çatlatma iğnesi yapacağın güne kadar devam ediliyor lucrine, Gonalf ve merional büyütmesi için lucrinde kendiliginden çatlamayı önlemek için
Banada ilginç geldi canım normalde ovitrelle aldırması lazımdı benim öyle olmuştu 30 tanenin hepsi toplandı mı canın kaç tanesi döllendi maşallah iyi oluşmuş iğneleri kaçar doz kullandın ?
Çok sağol canım bugun son kontrolü yapıp donduracaklar. Allah hepimizin gönlüne göre versin kucaklarimizi çifter çifter doldursun inşallahAyy hadi bakalm insallah 7tane yumurtan cok iyi sevindim kacinci gun donduruldular. Insallah cuma gunu guzel haberler vericem umutluyum ben ruyama bile girdi:) senin icin de hayirli olsun canim kasima birsey kalmadi hayirlisiyla olsun insallah guzel haberlerle gel
Canım ben 2 gündür çok kötü olduğum için giremedim nete. Çok kötü kabız oldum onra da müde bulantısı basşaldı. dün ne yaptıysam ne içtiysem çıkamadım tuvalete akşama kadar. En son akşam çıktm. Ama dün bi de mde bulantısı basşaldı. hiçbirşey yiyemedim. Bugn mide bulantısı hapına başladım. Doktor arayıp soruyor nasılsın diye sürekli. Bugünü de atlatısam iyi olacağım inşallah. Rapor alabilridim sorn yoktu ama tüp bebek yazmasın die almadım 2 gün iznimden yedim maalesefS sentinus14 canım nasılsın? Agrilan devam ediyor mu? Benim ince ince sızı var kasıklarımda. Bir de idrarımı yaparken başta sızı oluyor sonra geciyor. Akşama embriyolar hakkında bilgi verecekler merakla bekliyorum. Bir de çalışıyor musun? Ben raporla ilgili sıkıntı yaşadım. Merkezin Sgk ile anlaşması olmadığı için rapor veremiyorlarmış. İzin yazdırmak zorunda kaldım. Ona da mırın kırın ediyorlar