2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Canım benim opu oldu ama kafama bir şey takıldı. Lucrin i çatlatma ignesi olarak kullandık biz. Siz şimdiden kullanmaya başlamışsınız. Neden ki? Başka bir özelliği daha mı var ki?
Nasıl canım yaa Lucrin çatlatmazki hatta çatlamayı engeller biz gelişen yumurtalar çatlamasın diye yapıyoruz Lucrini hiç duymamıştım çatlatma için kullanıldığını başka hiç iğne kullanmadın mı canım?

Lucrine mi başladın canım Gonalf ve merional in 7. Günü lucrinin 9. Günü canım
lucrine başladım daha. bugun 2. iğnemim oldum işte. adet olunca 3. gün gidicem. 15 ekimde olmam lazım. ama iğneden dolayı değişir mi bilmiyorum .
3 ü bir arada neden başladın. nasıl oluyor öyle o_O ben sormadımda. gonal f ye başlayınca bunu bırakcıam sanıyordum :işsiz:

Hisira merhaba kusura bakma yeni gordum. Insallah hayirlisiyla cuma ogrenicem heyecan yok ama biraz korku var bende birde bugun ayiptir solemesi ishal oldum insallah sıkıntı olmaz. Sen neler yaptin ayni seyleri yasamisiz sende durum nedir
Canım benim de 7 tane yumurtam döllendi. Donduruldu şimdi kasımda transfer olacak inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum :anneadayı::anneadayı:

Nasıl canım yaa Lucrin çatlatmazki hatta çatlamayı engeller biz gelişen yumurtalar çatlamasın diye yapıyoruz Lucrini hiç duymamıştım çatlatma için kullanıldığını başka hiç iğne kullanmadın mı canım?
Canım tedavi esnasında Gonal-f, merional ve cetrotide kullandım. Çatlatma ignesi olarak ovitrelle aldırmıştı. Asilamalarda da onu kullanmıştım. Ama çok yumurta gelisince (benim 30 civarıydı ) o yeterli olmuyormuş onun yerine lucrin aldırdı 20ml.lik tek doz vurduk cumartesi gece 11 de pazartesi opu oldu. Bana da ilginc geldi şimdi :KK64::KK64::KK64:

lucrine başladım daha. bugun 2. iğnemim oldum işte. adet olunca 3. gün gidicem. 15 ekimde olmam lazım. ama iğneden dolayı değişir mi bilmiyorum .
3 ü bir arada neden başladın. nasıl oluyor öyle o_O ben sormadımda. gonal f ye başlayınca bunu bırakcıam sanıyordum :işsiz:
Adet olunca 3. Gün kaç tane iğne varda hepsini yapmaya başlıycaksın canım çatlatma iğnesi hariç ben saat 18.00 de Gonalf ve merionali 18.30 da Lucrini yapıyorum sabah 6.30 da da yapıyorum Lucrini, çatlatma iğnesi yapacağın güne kadar devam ediliyor lucrine, Gonalf ve merional büyütmesi için lucrinde kendiliginden çatlamayı önlemek için :KK66:

Canım tedavi esnasında Gonal-f, merional ve cetrotide kullandım. Çatlatma ignesi olarak ovitrelle aldırmıştı. Asilamalarda da onu kullanmıştım. Ama çok yumurta gelisince (benim 30 civarıydı ) o yeterli olmuyormuş onun yerine lucrin aldırdı 20ml.lik tek doz vurduk cumartesi gece 11 de pazartesi opu oldu. Bana da ilginc geldi şimdi :KK64::KK64::KK64:
Banada ilginç geldi canım normalde ovitrelle aldırması lazımdı benim öyle olmuştu 30 tanenin hepsi toplandı mı canın kaç tanesi döllendi maşallah iyi oluşmuş iğneleri kaçar doz kullandın ?

Adet olunca 3. Gün kaç tane iğne varda hepsini yapmaya başlıycaksın canım çatlatma iğnesi hariç ben saat 18.00 de Gonalf ve merionali 18.30 da Lucrini yapıyorum sabah 6.30 da da yapıyorum Lucrini, çatlatma iğnesi yapacağın güne kadar devam ediliyor lucrine, Gonalf ve merional büyütmesi için lucrinde kendiliginden çatlamayı önlemek için :KK66:

Banada ilginç geldi canım normalde ovitrelle aldırması lazımdı benim öyle olmuştu 30 tanenin hepsi toplandı mı canın kaç tanesi döllendi maşallah iyi oluşmuş iğneleri kaçar doz kullandın ?
oyy işimiz zormuş. ben hafife almışım :) hadi bakalım hayırlısı sonu güzel olsun

Merhaba hanimlar
Ben de Memorial da tedavi goruyorum.
Bugun ignelere baslamamin 6. gunu.
Gonalf kullandim, carsambadan beri luveris ve dun itibariyle cetrotide eklendi.

Benim embriyolara pgt yapilacak.
Sizden embriyolarina pgt yapilan ve sonucunu alan var mi acaba?
Pgt den saglikli cikmazsa diye cok korkuyorum

Opu günü ve transferin yapılacağı gün bacaklarınıza bikini bolgenize ve genel olarak vücudunuza krem parfüm deodorant gibi şeyler kullanmayın..embriyo lar kokudan etkileniyormus

Canım benim de 7 tane yumurtam döllendi. Donduruldu şimdi kasımda transfer olacak inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum :anneadayı::anneadayı:

Ayy hadi bakalm insallah 7tane yumurtan cok iyi sevindim kacinci gun donduruldular. Insallah cuma gunu guzel haberler vericem umutluyum ben ruyama bile girdi:) senin icin de hayirli olsun canim kasima birsey kalmadi hayirlisiyla olsun insallah guzel haberlerle gel :KK66:

Kızlar selam.. Ben de bahçeci fulya da tedavi görüyorum. Bu gün orgalutran iğneyi yaptım, iğne yerim hafif şişti:KK43: Başına böle bir şey gelen var mı? göbekten yaptım, doğru yapıyorum umarım:KK17:

Kızlar selam.. Ben de bahçeci fulya da tedavi görüyorum. Bu gün orgalutran iğneyi yaptım, iğne yerim hafif şişti:KK43: Başına böle bir şey gelen var mı? göbekten yaptım, doğru yapıyorum umarım:KK17:
Canim o iğnenin içinde 1-2mm sıvı var.. bende ondan yapıyorum.. 1-2mm sıvının normalde sisirmemesi lazım, hemen emilip gitmesi lazım vücuda.. acaba subcutan dokuya değilde yanlışlıkla cilt altına mı yaptın ancak ozaman şişer

Canim o iğnenin içinde 1-2mm sıvı var.. bende ondan yapıyorum.. 1-2mm sıvının normalde sisirmemesi lazım, hemen emilip gitmesi lazım vücuda.. acaba subcutan dokuya değilde yanlışlıkla cilt altına mı yaptın ancak ozaman şişer

İğneyi komple soktum ama yine de deri altı olmuş olabilir mi?

Bir de şimdi aklıma geldi havasını aldırmadan yaptım ondan olabilir mi?

30 tanenin 11i istenen buyuklukteymis diğerleri bal peteği gibiydi dedi. Onların da 7 tanesi döllenmiş. Bugün dondurmadan önceki son durumu bildirecekler. Gonal-f 275 , merional 75 . Bana erken çatlamasın diye cetrotide kullandırdı. Sonuçlarımız aynı ve pozitif olur inşallah :dua:

arkadaşlar bu konuda fikri olan yardımcı olabilirse çok sevirimmmm...

yasaya göre 35 yaşın altına 1. ve 2. denemede 1 embriyo 3.de 2 embriyo konuyo... 35 yaşın üstüne her 3 denemesindede 2 embriyo konulabiliyo.. ben 35 yaş altıyım ama şunu merak ediyorum acaba 35 yaş altı olanlara ilk 2 denemede de 2 embriyo konulabilmesi için isnalı durumlar varmı mesela yumurrta rezervi azalan bir bayana yada benm gibi eşi azosperm olan birine???? bir fikriniz varsa lütfen paylaşın arkadaşlar :))

Ayy hadi bakalm insallah 7tane yumurtan cok iyi sevindim kacinci gun donduruldular. Insallah cuma gunu guzel haberler vericem umutluyum ben ruyama bile girdi:) senin icin de hayirli olsun canim kasima birsey kalmadi hayirlisiyla olsun insallah guzel haberlerle gel :KK66:
Çok sağol canım bugun son kontrolü yapıp donduracaklar. Allah hepimizin gönlüne göre versin kucaklarimizi çifter çifter doldursun inşallah:dua::dua::dua:

S sentinus14 canım nasılsın? Agrilan devam ediyor mu? Benim ince ince sızı var kasıklarımda. Bir de idrarımı yaparken başta sızı oluyor sonra geciyor. Akşama embriyolar hakkında bilgi verecekler merakla bekliyorum. Bir de çalışıyor musun? Ben raporla ilgili sıkıntı yaşadım. Merkezin Sgk ile anlaşması olmadığı için rapor veremiyorlarmış. İzin yazdırmak zorunda kaldım. Ona da mırın kırın ediyorlar :sinirli::sinirli::sinirli:
Canım ben 2 gündür çok kötü olduğum için giremedim nete. Çok kötü kabız oldum onra da müde bulantısı basşaldı. dün ne yaptıysam ne içtiysem çıkamadım tuvalete akşama kadar. En son akşam çıktm. Ama dün bi de mde bulantısı basşaldı. hiçbirşey yiyemedim. Bugn mide bulantısı hapına başladım. Doktor arayıp soruyor nasılsın diye sürekli. Bugünü de atlatısam iyi olacağım inşallah. Rapor alabilridim sorn yoktu ama tüp bebek yazmasın die almadım 2 gün iznimden yedim maalesef :KK43: benim embriyolardan 1'i gitmiş 12 tqne kalmış. Bugün hepsi pgt'ye gitti bakalım ne sonuç gelecek merakla bekliyorum. İnşallah hepsi 1. kalite ve sağlıklı gelir ede bir daha bu süreçle uğraşmam. Sen nasılsın? embriyoalrın nasıllar?

X