2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Arkadaşlar gonal f iğneyi dr ruma sormayı unuttum her gün göbekten vurulan iğne.. Her seferinde aynı yeremi yoksa sağlı sollumu vuruyorduk. Bir öncekini unuttum nasıl olduğunu 3 yılı geçtiği için.

Arkadaşlar gonal f iğneyi dr ruma sormayı unuttum her gün göbekten vurulan iğne.. Her seferinde aynı yeremi yoksa sağlı sollumu vuruyorduk. Bir öncekini unuttum nasıl olduğunu 3 yılı geçtiği için.
Canım göbeğinin herhangi bir yerine yapabilirsin.. hep ayni yere yaparsan etin sertlesir ve ilac yeterince emilmez vucutta.. dönüşümlü yaparsan sonuç daha iyi olur.. göbeği daire gibi düşün hergün farkli biyere yap.

Bende rezerv sıkıntısı var bizde embriyo biriktirmeye çalışıyoruz geçen ilaç kullanımda 3 yum gelişti 1 tane döllendi 2. gün donduruldu yaş 28 ...
mini tüp bebek tedavisi nedir acaba ..

benim ilaçlarım adetin 3. günü başladı 375 mcg gonal f ile

Sizin ignelerle yumurtalariniz gelistiriliyor. Mini tup bebeginixebebeginize tek farki yumurta gelistirme sekli. Ben iigneler yerine serophene hap kullaniyorum. Adetimin ucuncu gunu kontrole gittikten sonra dr kac gun kullanicagimi soyluyor tekrar ilac verip cagiriyor yumurtalarin gelisimine gore sonra da Adetin 13 ve ya 14 uncu gununue denk geliyor genelde.yumurta toplama oluyor.diger asamalar ayni.kisacacasi kisinin dogal siklusu takin edilerek yumurtanin gelismesi saglaniyor. sadece hap ile gelisen yumurta toplaniyor. Toplamadan iki gun once catlatma Ignesi vs ayni.Baze iki uc ya da dordu bulabiliyor. Ama Benim genelde birer birer oldu Simdiye kadar mesela.o sekilde embriyo Biriktiriyoruz.4 embriyom dondurulmus olarak bekliyorum. Allah nasil Ederse bu ayin sonunda ikisi transfer edilcek

Kizlar bugun 5 gun ignden sonra ilk kontrolum vardi 8 tne ymurta olusmus gonapepty i kesti gonalf 15o doz ve merional 75 verdi 2 gun atip kontrole gidicem normalmi sizce ymurta sayisi az gibi gldi yasima gore

Kizlar bugun 5 gun ignden sonra ilk kontrolum vardi 8 tne ymurta olusmus gonapepty i kesti gonalf 15o doz ve merional 75 verdi 2 gun atip kontrole gidicem normalmi sizce ymurta sayisi az gibi gldi yasima gore

Bence çok iyi bir sayı canm düşün bir yumurtayla emriyo oluşturup hamile kalan var sen yolun yarısındasın anladığım kadarıyla ve 8 yumurda. Toplama işlemine kadar inşallah bir okadar daha oluşur. Benimde iğnelerimin ikinci günü darısı bana inşallah. C.tesi ilk kontrolüm benmde.

Ben hemşireyim canim..takildıgın şeyleri sorabilirsin..

Şimdi daha çok sevindim konu ile alakalı bilgili kişilerden yardım almak daha çok güven veriyor... Toplama işlemine kadar bizlerin dikkat etmesi gerekenler nelerdr mesela ben pasif sigara içen biriyim yani günde 2 tane içerdim bağımlılar gibi abartmam çok şükür ama onuda kesiyorum yavaş yavaş yarından sonra hiç içmiycem. Onun haricinde beslenme vs gibi şeylere dikkat etmek gerekirmi..

Bu sabah çok korktum sinirden agladım hiç dakikasını aksatmazdım ama feysde tüp bebek sayfasında sordum benim gibi olan çokmuş ve hiç bişey olmamış hatta hamile olanlar vardı içim rahatladı canım
Kacinci ignen. Ben bugun basladim. Adetin 19.gunu. 25 28 gun arasi olurum ama. Simdi ne zaman olcam bilmiyorum. Yakin olalim korkuyom ben :KK43:

merhaba canım ,
biriktirme ücreti biraz daha farklı oluyor 2 toplama + 1 transfer yapıldığı için ... birde ücretin içinde embriyo dondurma ücreti dahil oluyor
2 tüp bebek ücretine göre 1000 -1500 arası daha ucuz oluyor ...
Anladm canm teşekkür ederim bilgilendrdiğin için.. Rabbim bebeklerine kavuşmayı nasip etsin

Şimdi daha çok sevindim konu ile alakalı bilgili kişilerden yardım almak daha çok güven veriyor... Toplama işlemine kadar bizlerin dikkat etmesi gerekenler nelerdr mesela ben pasif sigara içen biriyim yani günde 2 tane içerdim bağımlılar gibi abartmam çok şükür ama onuda kesiyorum yavaş yavaş yarından sonra hiç içmiycem. Onun haricinde beslenme vs gibi şeylere dikkat etmek gerekirmi..
Sigara kesinlikle yasak..iciyorsanda hemen bırakmalısın..alkol ve kahvede kesinlikle önerilmiyor.. çayı seven biriysen cok açık olacak sekilde içebilirsin..beslenme sekli ise bol protein ,bol sebze meyve yani sağlıklı seyler standart:KK66:)
Tedavi sürecinde cinsel ilişkide pek onerilmiyor..merkezlerde pek bilgilendiren olmuyor ama önemli bir nokta diye düşünüyorum..ilaclarin dozu ve uygulama saatlerine de uymak gerekiyor

Sigara kesinlikle yasak..iciyorsanda hemen bırakmalısın..alkol ve kahvede kesinlikle önerilmiyor.. çayı seven biriysen cok açık olacak sekilde içebilirsin..beslenme sekli ise bol protein ,bol sebze meyve yani sağlıklı seyler standart:KK66:)
Tedavi sürecinde cinsel ilişkide pek onerilmiyor..merkezlerde pek bilgilendiren olmuyor ama önemli bir nokta diye düşünüyorum..ilaclarin dozu ve uygulama saatlerine de uymak gerekiyor
Canm cinse ilişki transferden sonrami olmamalı yumurta büyüme aşamasında sorun olmaz sanırım?

Kızlar doğum kontrol hapı içiyorum 5 gündür ama bugün adet işaretlerinin hepsi var ve pembe lekelenme oldu normal mi bu bana pek normal gelmedi :KK43:

Canım benim çok saol iyiki varsın. Benim en çok kafama takılan astım hastasıyım ilaç harici birşey varmıdır rahatlatan bildiğin.

Benzer şeyler yaşamışız canım: kist, hidrosalpenks,klomen... ben henüz iğne aşamasındayım yarın kontrolüm var. İnşallah bebislerin sana sımsıkı tutunur da bizlere de umut olursunuz. Dualarım seninle..

Hisira merhaba kusura bakma yeni gordum. Insallah hayirlisiyla cuma ogrenicem heyecan yok ama biraz korku var bende birde bugun ayiptir solemesi ishal oldum insallah sıkıntı olmaz. Sen neler yaptin ayni seyleri yasamisiz sende durum nedir

X