- 17 Haziran 2016
- 670
- 541
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.401
Mrb hoş geldin topigimize canım Allah cümlemizden razı olsun inşallah topikdeki herkes en kısa zamanda hamile kalır tedavin hayırlı olsun...
Cok iyi canim masallah diyeyim:)) benimde kasiklarim cok ağrıyor,bugün doktora sordum normal olduğunu soyledi..gelir geçer bugünler onemli olan sonucun güzel olması.şuan icin hala olayın farkında degilim benÇok iyi canım çok sevindim, benimde 14 mm olanlar vardı, artık kasıklarım da ağrı oluyor büyüdükçe artar mı acaba bu ağrılar belim de ağrıyor ..Doktor cumaya yumurtaları toplarız diye tahmin ediyorum dedi yarın tekrar kontrolüm var belli olur artık..
adet olmuş olabilirsin canım korkma, doktoruna görün derim.kızlar ben çok kotuyum saat gecenin 3 ü, karın agrisi mide bulantısıyla uyandim ve pijamam çamaşırım batmiş kandan çok korkuyorum çok çaresiz hissediyorum ciddi bisey mi adet mi buopu sonrası 5. gun olacak , adetimin 20. gunu
Her kanama adet değildir ben hamileliğimin 3 ayını kanamayla geçirdim doktora git.kızlar ben çok kotuyum saat gecenin 3 ü, karın agrisi mide bulantısıyla uyandim ve pijamam çamaşırım batmiş kandan çok korkuyorum çok çaresiz hissediyorum ciddi bisey mi adet mi buopu sonrası 5. gun olacak , adetimin 20. gunu
Canım senin yumurtaları dondurdularmı yoksa transfer mi yapılacak tı ?kızlar ben çok kotuyum saat gecenin 3 ü, karın agrisi mide bulantısıyla uyandim ve pijamam çamaşırım batmiş kandan çok korkuyorum çok çaresiz hissediyorum ciddi bisey mi adet mi buopu sonrası 5. gun olacak , adetimin 20. gunu
cnm gece dayanamadım sureyya hanımı aradım cok korkmuştuk mide bulantısı da oldu , adet olmuşsun dedı normalde adetime 1 haftadan fazla vardı hayirlsii . bu ay transferim iptal olduadet olmuş olabilirsin canım korkma, doktoruna görün derim.
yumurtaları dondurdular adetle beraber transfer olacaktı , ama iptal oldu bu ay dr izine ayrılacakmış ben erken oldum diye tarihlerimiz denk gelmediCanım senin yumurtaları dondurdularmı yoksa transfer mi yapılacak tı ?
cnm adet olmuşumHer kanama adet değildir ben hamileliğimin 3 ayını kanamayla geçirdim doktora git.
Dondurulduysa stres yapma canım gelecek ay transferin olur hem belki böylesi daha hayırlıdıryumurtaları dondurdular adetle beraber transfer olacaktı , ama iptal oldu bu ay dr izine ayrılacakmış ben erken oldum diye tarihlerimiz denk gelmedi
olsun sen iyi ol da transfer gelecek aya kalsın.cnm gece dayanamadım sureyya hanımı aradım cok korkmuştuk mide bulantısı da oldu , adet olmuşsun dedı normalde adetime 1 haftadan fazla vardı hayirlsii . bu ay transferim iptal oldu
Bende rezerv sıkıntısı var bizde embriyo biriktirmeye çalışıyoruz geçen ilaç kullanımda 3 yum gelişti 1 tane döllendi 2. gün donduruldu yaş 28 ...Merhaba arkadaslar, Ben yeni katildim araniza.Aralik 2015 ten beri tedavi goruyorum. Kisaca anlatmak istiyorum ben de durumumu. yurt disinda yasiyorum normalde. Tedavi amaciyla Turkiyedeyim.arada bir iki ay gittim haziran sonu tekrar geldim.Benim amh dusuk, rezerv azligi var. yasim 34 bu arada.ilk olarak normal ignelerle basladik cevap vermeyince ignelere Dr um tedaviyi biraktirdi. Mini tup bebek tedavisine basladim. Embryo biriktirmeye calisiyoruz. Biraz yavas ilerliyor. Aralik ayi da tekrar donmem gerekiyor. O yuzden bu ay doktorum dondurulmuslari denemek istermsin diye sordu son iki aydir yumurta toplayamadik hic. Zaman kaybi olmasin bana diye transfere karar verdik. 4 dondurulmus embriyom var. sanirim ikisini transfer edicek.heyecanlandim tabi biraz cunku daha biriktirmemiz gerektigini soyluyordu hep Dr'um. Suan dogum kontrol hapi verdi 20 gun kullanicagim.Bir de coraspin iciyorum hergun. Bu cuma kontrole gidicem bakalim ne diyecek merakla bekliyorum.
Sizlere bir sorum olucak. Aranizda Benim gibi mini tup tedavisi olan var mi? Ya da transfere hazirlik ne kadar suruyor bu sekilde dondurulmus embriyo transferi olan ya da olucak olan arkadaslar Varsa yardimci olabilirlermi merak icindeyim.kasimi bulur senin transferin dedi bana doktor.hangi ilaclarla devam ediliyor bileniniz var mi arkadaslar? Simdiden tesekkur ederim.
inan sağlık herşeyden önemli eşimle ömrümüzden omur gitti cnm aynen oyleolsun sen iyi ol da transfer gelecek aya kalsın.
o kanları görünce işleme bağlı sandim cok korktum haklisin cnmDondurulduysa stres yapma canım gelecek ay transferin olur hem belki böylesi daha hayırlıdır
merhaba canım. bende bugun kontrole gittim. kist yok olmuş. lucrine ben de başladım.Offf kızlaarr yaa sabah 6.30 da yapacağım Lucrin iğneyi uyumuş kalmışım 7.20 de yaptım bişe olurmuki acaba hemşire kaç defa saatini geçirme diye uyarmıştı ağlamak istiyorum herşey üst üste geliyo
Bu sabah çok korktum sinirden agladım hiç dakikasını aksatmazdım ama feysde tüp bebek sayfasında sordum benim gibi olan çokmuş ve hiç bişey olmamış hatta hamile olanlar vardı içim rahatladı canımmerhaba canım. bende bugun kontrole gittim. kist yok olmuş. lucrine ben de başladım.
bugun basla dedi. her sabah 7 de yapabilirim ama dedim . olsun bugun 9 da basla sonra aynı saatte yapmaya özen göster dedi. o kadar bir şey olmaz yani
Meraba arkadşlar benmde rezerv sıkıntısı var birdahaki tedavide bende yumrta biriktrme istyrm henüz doktrmla konşmadk.. Merak ettiğim maddi olarak nasıl oluyor biriktrme hersefernde normal tüp bebek ücretimi ödüyoruz.. Biraz bahsedersen sevinirmBende rezerv sıkıntısı var bizde embriyo biriktirmeye çalışıyoruz geçen ilaç kullanımda 3 yum gelişti 1 tane döllendi 2. gün donduruldu yaş 28 ...
mini tüp bebek tedavisi nedir acaba ..
benim ilaçlarım adetin 3. günü başladı 375 mcg gonal f ile
merhaba canım ,Meraba arkadşlar benmde rezerv sıkıntısı var birdahaki tedavide bende yumrta biriktrme istyrm henüz doktrmla konşmadk.. Merak ettiğim maddi olarak nasıl oluyor biriktrme hersefernde normal tüp bebek ücretimi ödüyoruz.. Biraz bahsedersen sevinirm