2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Merhaba Arkadaşlar benimde yarın yumurta toplama olacak. Çok heycanlıyım. bu grupta mustafa Acet Hocaya giden var mı?
Bende varım canlar bizim tahliller yeni bitti ama napcaz nasıl yap az hiç bi bilgimiz yok biraz bilgi verirmisiniz neler yapıyolar

aynen canim. eğer özel hastanede yapturiyirsan 1 saatte işin bitiyo geri isede donebilirsin. esinide sadece yumurta toplama ve transfer günü istiyorlar. diğer günler sen kendin halledebilirsin. tekrar hayırlı olsun.
özel canım. bursa acıbademde yaptırmayı düşünüyoruz. iyi bari yoksa valla bebiko olmadan annesi işşiz kalacak

Kızlar karnım ve göğüslerim müthiş derecede şiş ve göğüslerim acıyor adet öncesindeki gibi. Yarın opu var. Heyecandan ölüyorum. Şişlikler normal mi?

Bende bugun 6.gun iğnelerimi yaptım..neler bekliyor beni bilmiyorum düşünmekte istemiyorum,düşününce korkuyorum..yumurta toplanmasına az kaldı

merhaba cnm bnm tsh da 5.26 cikti,hemen duser ins.
kac mm lik kullandin ilacini ve hangi ilacti,eutrox mu levotiron mu?

cadiprensesss canim benim bugün ignelerimin 7.günü gonalf 150 ünite ile başladım.merional cetrotide kullaniyorum.bende hepsini vuruyorum bu sefer hic mi hiç umursamiyorum.eşim hatırlatmasa ignelerin saatini bile hatırlamam.kesinlikle ilk tup tedavi tedavisinde da kan tahlili vs...vs yapilmadi.dr.niye yapmıyorsunuz dediğimde bunlar eski de kalmiş. yumurtasi az olan hastalara yapılıyor dedi.salı günü muane var.tahminen cuma opu olur. INŞALLAH bu sefer emeklerimiz boşa gitmez

İğneler acıtmıyor hic..sinek ısırması gibi bişey hemen geçiyor.. opu gününü bilmiyorum daha..salı günü kontrolüm var o gün söyleyecekler galiba .ilk denemem hic bişey bilmeden başladık şimdiye kadar herşey normal gitti fakat esas bundan sonrası sıkıntılı ve sürprizlerle dolu bir süreç .

Canım sen nerde yaptırıyorsun tedaviyi

İlk ve son askıya aldım dondurulmuş 9 embriyo daha var doktor biraz dinlen aralıkta gel dedi ama gitmeyi düşünmüyorum vazgeçtim anlayacağın...
Canım benim o kadar kolay mı vazgececeksin yılma canım daha ilk denemeden hem bak ne güzel dondurulmuşta var keşke benim bi kere bile dondurulmuş olsaydı biz her defasında sil baştan başlıyoruz ama yine pes etmiyorum tamam bikaç ay ara ver kafanı dinle ama sonra silkelen ve kendine gel o bebiş o göbüşe gelecek hem bak vazgeçtim falan dersen allahın zoruna gider

merhaba cnm bnm tsh da 5.26 cikti,hemen duser ins.
kac mm lik kullandin ilacini ve hangi ilacti,eutrox mu levotiron mu?
levotiron cnm başta 50mg idi son gittiğimde ekim adetine yetişmesini istiyorum dedim günde bir buçuk tane iç dedi ama çarpıntı yaparsa düşür 1 e dedi. istediğim sonuca geldim ben ctesi özelde baktrdm. 1.26 olmuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…