- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.301
Anladim canim iyi arastir bari az kaldiBilmiyomki valla canimm cem atabekoglu murat sonmezer var simdide netten batuhana bakiyodum karar veremedim ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim canim iyi arastir bari az kaldiBilmiyomki valla canimm cem atabekoglu murat sonmezer var simdide netten batuhana bakiyodum karar veremedim ki
Bende varım canlar bizim tahliller yeni bitti ama napcaz nasıl yap az hiç bi bilgimiz yok biraz bilgi verirmisiniz neler yapıyolarMerhaba Arkadaşlar benimde yarın yumurta toplama olacak. Çok heycanlıyım. bu grupta mustafa Acet Hocaya giden var mı?
özel canım. bursa acıbademde yaptırmayı düşünüyoruz. iyi bari yoksa valla bebiko olmadan annesi işşiz kalacakaynen canim. eğer özel hastanede yapturiyirsan 1 saatte işin bitiyo geri isede donebilirsin. esinide sadece yumurta toplama ve transfer günü istiyorlar. diğer günler sen kendin halledebilirsin. tekrar hayırlı olsun.
ins herşey senin için güzel olur.özel canım. bursa acıbademde yaptırmayı düşünüyoruz. iyi bari yoksa valla bebiko olmadan annesi işşiz kalacak
Bende bugün 4.gün iğnelerimi yaptım, Opu hangi gün olacak bellimi canım?Bende bugun 6.gun iğnelerimi yaptım..neler bekliyor beni bilmiyorum düşünmekte istemiyorum,düşününce korkuyorum..yumurta toplanmasına az kaldı
Igne göbekten mi oluyo cnm açıyor muuuuBende bugun 6.gun iğnelerimi yaptım..neler bekliyor beni bilmiyorum düşünmekte istemiyorum,düşününce korkuyorum..yumurta toplanmasına az kaldı
merhaba cnm bnm tsh da 5.26 cikti,hemen duser ins.Arkadaşlar hatrlarsinz belki tsh im 6.69 idi ilaç kullandım 1.5 ay kadar 3.32 ye düştü bir hafta kadar ilacın dozunu artırdı doktor kullandim bugünde özel hastanede yaptırdım. 1.26 çıktı 2.5 altına düşmesi gerekiyordu sevindim ama şunu anlamadm 1 haftada 3.32 den 1.26 ya düşmesi normalmi yoksa önceki 3 testi devlette yapmstm devlette mi böyle şeylerde dostu sonuç çıkmıyo
Göbekten oluyor canım. Başlarda tedirgin oluyorsun vururken sonra alışıyorsun 11 günde 28 iğne vurmuşum alışmamak elde değilIgne göbekten mi oluyo cnm açıyor muuuu
Benim 6 günde 20 iğne oldu hepsinide kendim yaptımGöbekten oluyor canım. Başlarda tedirgin oluyorsun vururken sonra alışıyorsun 11 günde 28 iğne vurmuşum alışmamak elde değil
Canım sen nerde yaptırıyorsun tedaviyicadiprensesss canim benim bugün ignelerimin 7.günü gonalf 150 ünite ile başladım.merional cetrotide kullaniyorum.bende hepsini vuruyorum bu sefer hic mi hiç umursamiyorum.eşim hatırlatmasa ignelerin saatini bile hatırlamam.kesinlikle ilk tup tedavi tedavisinde da kan tahlili vs...vs yapilmadi.dr.niye yapmıyorsunuz dediğimde bunlar eski de kalmiş. yumurtasi az olan hastalara yapılıyor dedi.salı günü muane var.tahminen cuma opu olur. INŞALLAH bu sefer emeklerimiz boşa gitmez
İster göbek ister kol önemli olan subcutan dokuya yapılmasi gerekiyor..yumurtaliga yakın diye göbek çevresi öneriliyor..Igne göbekten mi oluyo cnm açıyor muuuu
Medical park izmir canmNereye gidiosun peki şen allah kolaylık versin
Canım benim o kadar kolay mı vazgececeksin yılma canım daha ilk denemeden hem bak ne güzel dondurulmuşta var keşke benim bi kere bile dondurulmuş olsaydı biz her defasında sil baştan başlıyoruz ama yine pes etmiyorum tamam bikaç ay ara ver kafanı dinle ama sonra silkelen ve kendine gel o bebiş o göbüşe gelecek hem bak vazgeçtim falan dersen allahın zoruna giderİlk ve son askıya aldım dondurulmuş 9 embriyo daha var doktor biraz dinlen aralıkta gel dedi ama gitmeyi düşünmüyorum vazgeçtim anlayacağın...
izmir irenbe tup merkezi dr.kaan bozkurtCanım sen nerde yaptırıyorsun tedaviyi
izmir irenbe tup merkezi dr.kaan bozkurtCanım sen nerde yaptırıyorsun tedaviyi
levotiron cnm başta 50mg idi son gittiğimde ekim adetine yetişmesini istiyorum dedim günde bir buçuk tane iç dedi ama çarpıntı yaparsa düşür 1 e dedi. istediğim sonuca geldim ben ctesi özelde baktrdm. 1.26 olmuş:)merhaba cnm bnm tsh da 5.26 cikti,hemen duser ins.
kac mm lik kullandin ilacini ve hangi ilacti,eutrox mu levotiron mu?