2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Bende kullanıyorum onu bitkisel bir markanın tableti adet olunca kullanıyorum 15 gün falan yumurtam çabuk büyüyor kullanmazsam daha yavaş büyüyor faydasını gördüm tüp bebek yapacağım zaman da kullanicam

Ben ilac takviyesi falan almıyorum..körü körüne başladım bakalım)

Ben AVMlerde olan ünlü bi baharatcidan aliyorum 40gr 48 tl. 1 ay gidiyo 1 sise. Buzdolabinda saklanıyo. Kilosu 1000tl dedi. Belki %100 orijinal olmasada orijinale yakindir diye dusunuyorum. Bide ayni yerde satilan baska bi marka var ama onunki saf ari sutu degil karışımlı. Adetimi 2 gun one aldi benimde. Araliksiz 3 ay kullan dedi hamile kalan arkadasim. Ben 2 aydir kullaniyorum canim.

Son düzenleme:
Başkent te de durum farklı değil hulusi hoca çok yogun bakıyor kan istiyor sonra hemsireyle mubattap oluyorsun çok yogun ne bilim laboratuvar önemli ya memorial nasıldır ki acaba

samımıyetıme ınan hulısı hoca bana cok ıyı geldı en azından novaart kadar soru ısaretım yok hatta hıc yok dıyebılırım

Allah sabır versin canım moralini bozmamaya çalış çok zor biliyorum anlamaya çalışıyorum ama güçlü olmak zorundayız. Güzel Allah'ım hiçbir kuluna böyle zorlukları yaşatmasın. Dualarım seninle...

Tecrübeli arkadaşlarım bu yumurta toplama ortalama ne zaman olur eşimin şehir dışına gitmesi gerekecek. Cevap verirseniz sevinirim.

Dosyada da embriyo görüntüsü falan yok ki canım istesek ne olacak dediğin gibi hiçbirinin dediği birbirini tutmuyor olan bize oldu bugün aradım şikayet edeceğim sizi falan dedim alttan alıyorlar bakalım hayırlısı inşallah kimse böyle şeyler Yaşamaz senin de tedavin hayırlı olsun umutsuz olma inşallah herşey çok güzel olur

Canım Allah razı olsun inşallah hiçbirimiz bu tür şeyler yaşamadan kavuşuruz bebişlerimize üzülmeyi bırak dağıldım resmen ama en yakın zamanda toparlayacağım inşallah

Kızlar birsey merak ediyorum. Dün pozitf gordum kanda yarn tekrarlıcam bi de gercek test günüm salı 12.gün tekrarlıcam snra kese için çağrr herlde doktor. Kese ve kalp muayeneleri tedavi ücreti içnde mi oluyor yoksa ücret alınıyo mu bu 4.tedavi ama o asamaya anca geccez inşallah da merak ediyorum:))

Canım Allah razı olsun inşallah hiçbirimiz bu tür şeyler yaşamadan kavuşuruz bebişlerimize üzülmeyi bırak dağıldım resmen ama en yakın zamanda toparlayacağım inşallah
Tahmin edebiliyorum canım. Kendimi o durumda hayal bile edemiyorum
Ben de şimdi kontrolden geldim önce 20 civarı yumurta demisti Dr şimdi 30 civarı dedi. Artik oturup kalkarken bile sıkıntı yaşıyorum. Yarin son kontrolüm var sonra yumurta toplamam olacak. İnşallah senin durumunu yaşamam. Dualarınızdan beni de eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…