2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Normal opudan önce ben ikizlere 9 aylık hamile gibiydim yürümek bile ağrı yapıyordu
cok korkuyorum anesteziden ilk tedavim değil ama gene de cok korkuyorum
yarin sabah ins opu
belim yanlarım kopacak sanki sancıdan rahat oturup kalkamıyorum bile cok buyuyor gozumde :KK43:

Selam kızlar, ben de yeni katılıyorum aranıza, aslında hep aranızdaydım, çoğu zaman okudum sizleri.. Ama bu sefer yazmak istedim, ne bileyim yaşayan anlar dedim, tüp bebek süreci gerçekten zor geldi bana, 2 kere başarısız denemem var. Simdi ekim ayinda tekrar tedaviye en bastan başlıyorum. Heyecanlı ve gerginim. Bahçeci Fulya da, doktorum Güvenc Karlikaya.
Sevgili cadiprensesss cadiprensesss listene beni de eklemeni rica ederim hayırlı ve uğurlu gelmesini dilerim
Listedeki bilgileri verirsen ekleyim canım

cadiprensesss cadiprensesss benim regl tarihim 9 eylül transfer tarihim 27 eylül bunları da ekleyebilirsin zamanın olursa canım.
Tmm canım eklerim ☺ inşallah pozitif olur :KK66:

Arkadaşlar Günaydın birşey sormak istiyorum Lütfen cevapsız bırakmayın tüp bebek yaptırdığınız hastanelerde embriyoların birinci ikinci üçüncü gün ultrason görüntüleri size verildi mi
canim birak ultrason görüntülerini doğru dürüst embiriyolar hakkında bilgi vermediler. merkeze gidince dosya mi isteyecegim.benim içim böyle rahat olacak herhalde

Transferimiz ayni gün olmuş Canim.cokk sevindim senin icin. İnşallah hep güzel gitsin değerlerin saglikla kucagina da al. Ben 4ekimi bekleyecegm sanrm
Bende beklemek isterdm ama adet günümdü dün o yuzden kırmızı gormeden yapıyım en iyisi dedim:) yarın tekrarlıcam inşallah güzelce ikiye katlamıstır ve inşallah sende salı günü güzel sonuclar alırsın canım

canim birak ultrason görüntülerini doğru dürüst embiriyolar hakkında bilgi vermediler. merkeze gidince dosya mi isteyecegim.benim içim böyle rahat olacak herhalde
Sorma canım öyle kötü durumdayım ki pazar günü toplamam oldu pazartesi aradılar 6 tanesi döllendi dediler salı aradılar 2 tanesi çok iyi birinci kalite diğerleri ikinci kalite çarşamba 10 da transfer var dediler çarşamba gittik odaya aldılar önlüğü giydirdiler bekliyordum geldiler transfer iptal oldu embriyolar öldü önlüğü çıkar dediler dünya başıma yıkıldı elimde hiçbirşey yok ne yapacağımı şaşırdım

Sorma canım öyle kötü durumdayım ki pazar günü toplamam oldu pazartesi aradılar 6 tanesi döllendi dediler salı aradılar 2 tanesi çok iyi birinci kalite diğerleri ikinci kalite çarşamba 10 da transfer var dediler çarşamba gittik odaya aldılar önlüğü giydirdiler bekliyordum geldiler transfer iptal oldu embriyolar öldü önlüğü çıkar dediler dünya başıma yıkıldı elimde hiçbirşey yok ne yapacağımı şaşırdım
canim senin adina cok üzüldüm bu yaptiklari çok buyuk sorumsuzluk Allah sabır versin çok zor bişey benimde 28temmuzda transferim iptal oldu. çok yumurta topladilar ama bir tanesi bile kaliteli çıkmayınca yarı yolda kaldim.şuan i gnelerimin 5.günü çok korkuyorum.tekrar böyle bişey olur diye kontrolume gidince dosya mi isteyecegim başka türlü içim rahat etmez.çünkü embirilog ve dr.konuşmaları birbirine hiç uymuyor.sende dosya ni iste hatta başka bir merkezle görüş dosya ni incelesinler başka türlü için rahat etmez

X