2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Ben 2 kere gittim hulisiye ve 2. De kovdu beni testlerin guzel sadece az vucutu dinl3ndir dedi ve 3 ay sonra eylulde gel bi kontrol edelim aralikta transferi yapariz ama simdi git dedi ins.

Gogsen hocayida cok anlattilar ama hulisi hocayi oraya giden bi arkadasim tavsiye etti bakalim kismet
Bende hulusi hocaya gidiyorum niye kovdu anlamadım negatif denemen mi var ben agustos da denedim olmadı kasımda yaparız dedi

Merhaba kızlar ben de kasımda 2.denememe başlamayı düşünüyorum topic açılmamıştı burdan dertleşiyim dedim...mayıs ayında negatif denemem oldu kendiliğinden olmasını bekledim son bir ekim ayını beklicem olmazsa başa döncem bugün doğum günüm ve sabah kırmızıları gördüm ondan beridir ağlıyorum bilmiorum tükendim biraz:KK43:((

İnşallah canım kist için doktorun doğum kontrol ilacı verdim? Bana vermişti bidahaki ay gittiğimde o kist ten hiç bişey kalmamıştı bende 30 yaşındayım bizimde ilk başta Sebepsiz di sonra rezerv azlıgı, varis vs. şeyler çıktı inşallah sende bişey çıkmaz hepimiz gelecek ay tedavimize başlayıp Pozitif haberleri veririz canım...

Ben sadece zeytin yağında 1 gün bekletip aç karına incir yiyorum, asitli içecek içmiyorum gerisi normal yediklerim canım, doktoruma sordum tedavi öncesi neler yemeliyiz ek takviye bişey almalımıyız diye sadece sigara içiyorsan sigarayı bırak dedi başka bişeye gerek yok dedi canım ama ben yinede gelecek ay da aktardan macun alıp yiycem bende yumurta kalitesizligi olduğu için bunuda hastanede bi arkadaşdan duydum
Cnm yumurta kalitesiz olduğu nasıl farkedilior ben de tüp bebek denedim 1 defa olmadı kalitesiZ

Bende hulusi hocaya gidiyorum niye kovdu anlamadım negatif denemen mi var ben agustos da denedim olmadı kasımda yaparız dedi
Ben temmuzda 3. Denemeyi yaptim negatif olunca kan tahlillerimi aldi ve hersey iyi degerlerin falan dedi sen ekimde gel vucutun dinlensin bi hemen arka arkaya yuklenmeyelim dedi cnm

Ben temmuzda 3. Denemeyi yaptim negatif olunca kan tahlillerimi aldi ve hersey iyi degerlerin falan dedi sen ekimde gel vucutun dinlensin bi hemen arka arkaya yuklenmeyelim dedi cnm
Negatif olma sebebini söylüyor mu bide 3 defa denemissin niye ısrarla oraya gidiosun degistirsene ben şimdiden bakiom labaratuvari iyi bi yer ikincide olmszsa degistirecem ben

Negatif olma sebebini söylüyor mu bide 3 defa denemissin niye ısrarla oraya gidiosun degistirsene ben şimdiden bakiom labaratuvari iyi bi yer ikincide olmszsa degistirecem ben
Cnm ben novaarttan geldim oraya 3 negatifi novaartta aldim aslinda 2 tup negatif 1 asilama negatif bir tup pozitif ama 5 haftalik dusuk oldu

Hulisi beyi bi arkadasim tavsiye etti o yuzden gittim ve o az dinlen dedi yanlis anlattim sanirim :)

Hmmmm bnm 17 ymrtam toplanmıştı 8 i döllendi ama 1 tanesi 5.gün ve cok cok kaliteli olarak sağ kalabildi ama o da tutmadı
Benim de şu anda 20 civarı yumurtam görünüyor cuma günü kontrolum var sonra yumurta toplama. Bakalım kaç tanesi kaliteli olacak. Gerçi her şey Allah'ın ol demesine bağlı...

Kızlar antibiyotik kullanırken bir anda kasintim başladı ve mantar oldum gyno lomexil fitil kullandım iki tane var içinde ilkini attım ve inanılmaz akıntı yaptı kesik süt gibi yanma da cabasi sirkeli suyla da siliyorum var mi böyle bişey yaşayan travacort krem de sürüyorum adet olunca yumurtlama dönemi çağırmıştı o zamana kadar geçer inşallah bu mantar illeti
Canım aynısı cumartesi günü bende başladı. Fitili gece yatarken attım, sabah akıntı olmuştu, demek ki enfeksiyonu dışarı attı. krem olarak da travazol kullanıyorum. Benim mantar olmamın sebebi jel şeklindeki progesteron hormonu. Onu içeri sıkacağım diye hep tahriş oldu her yerim. İkinci fitil üç gün sonra kullanılacak dedi eczacı

Cnm ben novaarttan geldim oraya 3 negatifi novaartta aldim aslinda 2 tup negatif 1 asilama negatif bir tup pozitif ama 5 haftalik dusuk oldu

Hulisi beyi bi arkadasim tavsiye etti o yuzden gittim ve o az dinlen dedi yanlis anlattim sanirim :)
Bende novaart düşünüyordum olmazsa nasıl orası labratuvari falan nasıl memnunmuydun ilgiden negatif olduğunda sebebini falan söylediler mi

X