2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Teşekkur ederim canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin :) bu ay çok umutluyum hepimizden topiğimiz Rabbimin izniyle hamiş kaynayacak :

Günaydınlar Hakkı'mızda hayırlısı olsun hepimizin. Kısmetimizde var olan gelip bizi bulsun.
Çok sevdiğim bir temenni var
Allahım gönlümüzdekini Hakkımızda hayırlı kıl :)
Amin canımmmm :) benim son 10 gün daha çok var :) dualarına ihtiyacım var :) ihş bu ay olur

Günaydın fıstıklarrrrr

Ben transferin 2 .günü olan manyak bir anne adayayım. Evet aşağıda hamileleik takvimim var dedim ya manyakım çünkü testıme 12 gün varken moral bulmak için takvimimi yaptım. çünkü daha evvel sakındım sakaldım 2 kaybım var İnşallah bu kez son olur pozitif sonuçarı sevinçlerimizi burda 9 ay paylaşırız

Günaydın canım nasılsın ? kendini nasıl hissidiyorsun ??

üşümemem lazım canım üşüyünce fena derecede adet sancısı gibi sancım oluyor. onun dışında gaz var. türk kahvesini çok sevmeme ragmen tiksinti var düşünmek bile bulandırabiliyor. Genel olarak iyi hisediyorum canım benım

daha minnacık benim kuzum :) çok garip ya bu 2. bebeğim olacak oğlum var 22 aylık ama hiç hamile olmamışım gibi bir his var içimde. sanki herşeyi unutmuşum gibi hissediyorum

Meraba hoşgeldiniz, sizinkisi tüp bebek galiba Rabbim ihş emeklerinizin karşılığını veriri ve hamileleik takvimi sizi uğur getirsin. Benimde tahmini doğum tarihi 14.09.2016 çıkıyor. Yakınız sizinle. Ben en çok tüp bebek için uğraşanlara ve maddi ve manevi emek harcayanlara çok dua ediyorum. Rabbim ilk önce yıllarca bekleyenlere ve tüp bebek için uğraşanlara nasip etsin sonra da bize. Kaç yumurtanız olgunlaştı, transfer kaç tane oldu... Sizin için heyacanlı bir süreç... Rabbim ihş bu ay nasip eder ...

sağol cnaım benım.. 4 yıldır ugrasıyorum bu 3uncu tup bebek dıger 2sı tuttu malesef kaybettım çok zor bir imtihan bu yaşıyacagım hıc aklıma gelmezdi... Şimdi transferimin 2 günü 4 ocak test günüm ınsallah pozıtıf haberı sonra kese ve kalp atısı 9 ay sonrada koynumda olur evlatlarım bu kez 2 tane koyduk

kendine dikkat et canım havalar soğuk, grip falan olmazsın ihş :) ayaklara dikkat gerekirse iki kat çorap veya patik giyin... Bende kansızık olduğu için ayaklarım çok üşyor. Ve devamlı karnım ağrıyor. Eğer hamile olursam bende zorlanıcağım biraz... Aslında en zor dönem, gebelik süreci ilk üç ayda soğuk havalara, son üç ayda kavurucu sıcaklara denk gelicek. Rabbim kolaylık versin ihş

Bu zor imtihanla Rabbimin izniyle alnının akıyla çıkarsın ihş canım... Kendini strese sokma... bir bakarsın ikiz oluvermiş... Bende bu ay femara kullandım, yumurtlama takibinde iki tane yumurtam gelişdi . Biri 18,5 cm diğeri 21 cm.. Beklemedeyim bende benım de Bat tarihim 4 ocak ... ve 4 ocak benım doğum günüm ihş doğum günü hediyesi olarak gelir bebeğim bana ... 18 aydır bekliyoruz bizde... ilk defa bu ay tedaviye başladım... Birsey daha soracagım size tüp bebeğin maliyeti ne kadar acaba ??

Gözün aydın canım:)
Doktora ne zaman girmeyi düşünüyorsun?

Canım şimdi gitsem rahim duvarı kalınlaşmış deyip gönderecek. ben 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. Hftaya bir kez daha kan veririm sağlık ocagına. Duruma gre b hcg değerine göre giderim doktora. Deneyimliyim acelem yok :)

Canım tüp bebeğimi ben raporla yaptım önce devlette uzun bı surec gecırdım 5 aşılama gibi sonra bana tup bebek ıcın rapor cıkardılar. rapor oldugu ıcın özel hastane de kullandım normalde 5,500 tüp bebek + ilaç parası 7000ni buluyor ama benım 3500 gibi idi . sonrada dondurduklarım ıcın 2000 transfer ucretı ödedim .

Ben haftaya çarşamba gideyim diyorum. Dayanamam o kadar. Yarın bir test daha yaptırırım.
Bu arada sen tecrübeliymişsin, bilirsin. Bu göğüs şişliği ne zamana kadar sürüyor?

Hımm anladım canım ben daha yolun başındayım.. ama yinede ufak ufak bilgiler ediniyorum... birsey söyleyecegım bu aşılamalar devlette olmak zorunda mı yoksa özelde de yaptırıp tüp bebek için rapor çıkarabilrmisin??

bende normalde hep testlerımı erken yaptım poztıfıde gordum kaybetsemde.. bu kez erken yapmayı dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…