Ay bende yicem gaz yapar mı merak ettim bendeKızlar aşure gaz yapar mı? Dayanamadım yedim bir kase şimdi içimde bir korku var
Bizzat başladık doktor kontrolünde aynı saatte verildiğini bilmiyordum iyi oldu sağolun. Biogaia ve nurse hurvey şuruba başladık bizde
Yiyince sonuç bildir olur mu canım işe yarayacak mı merak ediyorumayy ilk defa duydum dur bi dusuneyim ne cekti Canim insallah ise yarar :)
canim emzirme posizyonu alamiorum ki ya beni itiyo ya meme arıyo sonra yorulup emmeye baslio uykulu uykulu emiyo..ya doktor tam emin olamadi gibi yani mastit bence bu dedi o yüzden kullansam mi bilemedim belirtileri nasıldı sende?
ayy ben bu duruyorum oyle yapinca pozisyon degistiriyim diyorum ama yok hala meme ariyoemmeyince de atesim cikio
Canim meme başı şaşkınlığı biberon kullanan bebeğin memeyi de öyle emmek isteyip sadece ucu alıp sütü getirememesikızlar whatsapp grubuna bakamadim mastit teshisi konuldu bugün doktor antibiyotik verdi ama kullanmak istemiyorum! Sürekli sağdan emzirsem geçmez mi ki . Bi de kimisi sıcak uygula dio kimisi soğuk..agrisi çok fena ve bi de meme etrafinda kaşıntıdan evde halay çeker durumdayimBugunler geçecek geçmesine de tükenmek uzereyim.
Bi de meme başı şaşkınlığı diye birşey varmış sanırım kızım ondan oldu meme agzinda olduğu halde kafasını sağa sola oynatıyo meme ariyo umarim emmeyi bırakmaz
Sivilce için sanırım.Bu krem cildi kuruduğu için mi sivilce için mi?
Maşallah Tebrik ederim hayırlısı böyleymiş sağlıklı Mutlu bir ömür dilerimKızlar merhaba tekrardan. 10 ekimde 41+5 haftalıkken normal doğumu baslattık ama suyun hiç kalmaması ve kalp atışlarının ani düşmesinden dolayı acil sezeryana alındım. Hayırlısı buymuş diyorum sanırım bir seyi cok isteyip diretmemek gerekiyor. Yeterki bebeğim iyi sağlıklı olsun. Şimdi ise ona bakmaya doyamıyorum uyurken hep izliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Gözün aydın canım. Hayırlısı böyleymiş. Önemli olan sağlıkla yavruna kavuşman.Kızlar merhaba tekrardan. 10 ekimde 41+5 haftalıkken normal doğumu baslattık ama suyun hiç kalmaması ve kalp atışlarının ani düşmesinden dolayı acil sezeryana alındım. Hayırlısı buymuş diyorum sanırım bir seyi cok isteyip diretmemek gerekiyor. Yeterki bebeğim iyi sağlıklı olsun. Şimdi ise ona bakmaya doyamıyorum uyurken hep izliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Teşekkür ederim canim artik mecbur kullancam agrisi cok çünkü :/ aynen sadece ucunu emiyo ve kahverenginjn hepsini verdigimde de meme ariyo ağzında biberon versem bi dert vermesem bi dert artik sagdigim sütü kasikla vercem en temiziValla canım tabiki karar senin ama ben o kadar kötü oldum ki ne verse kullanacaktım
Dayanabileceksen tabiki kullanma ama bana penisilin ile eşdeğer on iğne yazdı sabah akşam vurguluyorum. Araştırdığımda gore mastit gerileyen kendiliğinden geçen birşey değil aksine ilerleyen bir hastalık ihmal etme derim ben çok kötü oldum sitmalar tuttu hep beni. Kaşıntı o iltihaplanma deri altında çatlaklara sebebiyet veriyor ondandir. Sıcak da soğuk uygulamada doğru canim
Sıcağı emzirmeden önce kanallar açılsın diye
Soğuğu sonrasında rahatlama için. Cok seçenek var bir arkadas olarak geçirmiş ama benim geçmedi. Geçmiş olsun
tamam canım haber ederim :)Yiyince sonuç bildir olur mu canım işe yarayacak mı merak ediyorum
Bugün kontrole gidecektik aslında gidicez diye herhalde hiç kanamadı bugün gerçi pek ağlamadıda:/ umarım birdaha kanamaz kanasada dediğin gibi götürrm cnm drunabebekler gazlandigi zaman kanar genelde..doktora gidilmeli mutlaka mikrop kaparsa enfeksiyon falan zararli olur
Siz iğne yaptırdınz mı cnm nasıl geçti? Umarım bir daha tekrarlamaz sizede çok geçmiş olsn cnmBatikon eski usul kullanılan şey suan %70alkollu bakım seti var
Benim dr sakin davranan biri henüz yeni tanıştık ama. Göbek diyince hemen getirin dedi. Gidince de göbek ciddi dedi. Gotur istersen. K vitamini iğnesi vücutta pıhtılaşmayı hızlandırıyor. Bir daha kanamdi. Banyo sonrası ıslak kalmasın canim ona da dikkat et.
Benim de bes günlükken dustu ve bizim bebek de 20 günlük oldu. 5 gün ile ablayiz:)
Anladm cnm çok geçmiş olsn inşllh birdaha böyle bir durumla karşılaşmayız. Bnmde aklımda bulunsn birdaha kanarsada dr a götürmeyi düşünüyorm hametan kremide sorarm. Çok teşekkürler cnm bilgilendirdiğin içinhayir canim yok ici resmen kan doluyodu hametan surduk sunada gecti diyebilirim
Yaptırdık canimSiz iğne yaptırdınz mı cnm nasıl geçti? Umarım bir daha tekrarlamaz sizede çok geçmiş olsn cnm
Tecrübeli anneler moralim çok bozuk benim nolur bi yardımcı olsun fikir verin napayım ben. Oğlum 20 eylülde doğdu 27 eylül de sarılık bakıldı o zaman total bilirubin 10.91 direkt bilirubin de 0.57 çıkmıştı bu pazartesi doktor kontrolü vardı gelişimi kilosu gayet iyi 20 günde 1 kilo almış oğlum ama sarılıkta doğru düzgün bir geçme yok o gün yine test yapıldı total bilirubin 9.07 direkt bilirubin de 0.55 çıktı 27 eylülden 10 ekime kadar bu kadar az düşmesi normal mi gittiğimiz doktor normal dedi bazı bebekler geç atıyor vücudundan dedi aile dostumuzun kızıda çocuk doktoru onunla konuştum devam eden sarılığın araştırılması lazım bir çok sebebi olabilir dedi anne sütünden kaynaklı devam eden sarılık varmış gittiğim doktor hiç bunlardan bahsetmedi ona da ayrı bi sinir oldum değiştiricem o çocuk doktorunu
Ben 0Rh+ im eşimde 0Rh+ bebeğimizinde kan grubu 0Rh+ bizimki kan grubuyla ilgili değil yani bakalım hafta sonu kan vericez inşallah düşmüş olur değeriİyi aksamlar.biz de sarılık geciriyoruz..üç farklı doktora göründük..tıp fak. Gittik ordaki baya acıkladı.kan grubunun anneden farklı olması yani ben pozitif im bebegim negatif..esim de pozitif..hatta doktor iki kez sordu emin misin die evet dedim.bu durumda sarılık gec geciyomus.hatta ben kendimi cok suclamıstım sarılık oldugu için.doktor kan grubu bu sekilde oldugu için bu bebek zaten sarılık olmaya cok meyilli dedi.sizin de belki kan grubuyla alakalı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?