Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bizzat başladık doktor kontrolünde aynı saatte verildiğini bilmiyordum iyi oldu sağolun. Biogaia ve nurse hurvey şuruba başladık bizde

Yiyince sonuç bildir olur mu canım işe yarayacak mı merak ediyorum

Canim meme başı şaşkınlığı biberon kullanan bebeğin memeyi de öyle emmek isteyip sadece ucu alıp sütü getirememesi

Kızlar merhaba tekrardan. 10 ekimde 41+5 haftalıkken normal doğumu baslattık ama suyun hiç kalmaması ve kalp atışlarının ani düşmesinden dolayı acil sezeryana alındım. Hayırlısı buymuş diyorum sanırım bir seyi cok isteyip diretmemek gerekiyor. Yeterki bebeğim iyi sağlıklı olsun. Şimdi ise ona bakmaya doyamıyorum uyurken hep izliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba Anneler monovit d bebeğinize veriyormusunuz yarın 15. Gün sağlık ocağı 15. Gün başlayın dedi

Maşallah Tebrik ederim hayırlısı böyleymiş sağlıklı Mutlu bir ömür dilerim

Gözün aydın canım. Hayırlısı böyleymiş. Önemli olan sağlıkla yavruna kavuşman.

Teşekkür ederim canim artik mecbur kullancam agrisi cok çünkü :/ aynen sadece ucunu emiyo ve kahverenginjn hepsini verdigimde de meme ariyo ağzında biberon versem bi dert vermesem bi dert artik sagdigim sütü kasikla vercem en temizi
Yiyince sonuç bildir olur mu canım işe yarayacak mı merak ediyorum
tamam canım haber ederim :)

bebekler gazlandigi zaman kanar genelde..doktora gidilmeli mutlaka mikrop kaparsa enfeksiyon falan zararli olur
Bugün kontrole gidecektik aslında gidicez diye herhalde hiç kanamadı bugün gerçi pek ağlamadıda:/ umarım birdaha kanamaz kanasada dediğin gibi götürrm cnm druna

Siz iğne yaptırdınz mı cnm nasıl geçti? Umarım bir daha tekrarlamaz sizede çok geçmiş olsn cnm

hayir canim yok ici resmen kan doluyodu hametan surduk sunada gecti diyebilirim
Anladm cnm çok geçmiş olsn inşllh birdaha böyle bir durumla karşılaşmayız. Bnmde aklımda bulunsn birdaha kanarsada dr a götürmeyi düşünüyorm hametan kremide sorarm. Çok teşekkürler cnm bilgilendirdiğin için

Kizlar bebegim 10 gunlik gobegimiz dusmustu haftasonu bugun az bisey kanama olmis saf alkol sprey almistik onunla temisliyodum neden olmis olabilri normalmi?

İyi aksamlar.biz de sarılık geciriyoruz..üç farklı doktora göründük..tıp fak. Gittik ordaki baya acıkladı.kan grubunun anneden farklı olması yani ben pozitif im bebegim negatif..esim de pozitif..hatta doktor iki kez sordu emin misin die evet dedim.bu durumda sarılık gec geciyomus.hatta ben kendimi cok suclamıstım sarılık oldugu için.doktor kan grubu bu sekilde oldugu için bu bebek zaten sarılık olmaya cok meyilli dedi.sizin de belki kan grubuyla alakalı olabilir

Ben 0Rh+ im eşimde 0Rh+ bebeğimizinde kan grubu 0Rh+ bizimki kan grubuyla ilgili değil yani bakalım hafta sonu kan vericez inşallah düşmüş olur değeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…