• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
corasetin pembe bende kullaniyorum cok iyi geldi bebegime
benim iki kizda ayni babasi .... kizlarla tek ortak yonumuz ayni cinsiyette olmamiz :KK66: herseyleri baba .. buyuk kizim tam babasi ama ikincide daha degissede bence babasi olacak gidisat o yonde :KK66: birde bana demezler mi ay sen esini daha cok sevmissin ondan cocuklar babaya benziyor...ahahahahaa ..
ayy bana da onu dediler. Sinir oldum. Ben niye onu daha çok seviyorum, o beni daha çok sevsin:63: lohusa kafası işte:) lohusalığın da son günü:)

Bizim kiz cok ikiniyo zorlaniyor gibi oluyor kaka icin ,sizde de boyle mi? Hele emerken yapiyorsa ter icinde kaliyor basi :110:
Ben gaz icin biogaia kullaniyorum ,siz cok aglayinca mi veriyorsunuz damlayi yoksa hergun mu?

betuld betuld tabi tabi su an cok erken. Nasil istersen uyut :) uyku egitimi icin en uygun zaman gazsiz bi bebekse kilo alimi iyiyse ek gida oncesi zamanlar. Bu da 4.ay civari oluyo. 9 aydan sonra hafiza gelistigi icin olumsuz hatiralari -uyku egitimi malesef bi miktar aglama iceriyor- bu zamandan once halletmek oneriliyor.

Simdi patron bebeklerimiz 3 ay boyunca. Ne isterlerse o :))

Dr en son düşmeye başlamış dedi tekrar yükselme getirme dedi gözlerinin beyaz kısımları da sararmisti açılmaya başladi geçiyor sanırım. Gaz sorunumuz ilk birkaç gün oldu şimdi damla veriyorum çok nadir oluyor mesela bu aksam 11 de uyudu gece 4 e kadar hiç uyanmamis bende uyuyup kalmışım kalktım hemen ama uyanmiyor ki sutumu sağıp öyle verdim uykulu içti zorla.1 saat sonra kendisi uyandı 2 buçuk saat uyanık kaldı şimdi yine kış uykusunda :işsiz:
daha 15 gunluk kucuk annesi biraz zaman gecsin uyanik kalma sureci uzayacaktir ;)

kızlar whatsapp grubuna bakamadim mastit teshisi konuldu bugün doktor antibiyotik verdi ama kullanmak istemiyorum! Sürekli sağdan emzirsem geçmez mi ki . Bi de kimisi sıcak uygula dio kimisi soğuk..agrisi çok fena ve bi de meme etrafinda kaşıntıdan evde halay çeker durumdayim:halay:Bugunler geçecek geçmesine de tükenmek uzereyim.
Bi de meme başı şaşkınlığı diye birşey varmış sanırım kızım ondan oldu meme agzinda olduğu halde kafasını sağa sola oynatıyo meme ariyo umarim emmeyi bırakmaz :110:

kızlar whatsapp grubuna bakamadim mastit teshisi konuldu bugün doktor antibiyotik verdi ama kullanmak istemiyorum! Sürekli sağdan emzirsem geçmez mi ki . Bi de kimisi sıcak uygula dio kimisi soğuk..agrisi çok fena ve bi de meme etrafinda kaşıntıdan evde halay çeker durumdayim:halay:Bugunler geçecek geçmesine de tükenmek uzereyim.
Bi de meme başı şaşkınlığı diye birşey varmış sanırım kızım ondan oldu meme agzinda olduğu halde kafasını sağa sola oynatıyo meme ariyo umarim emmeyi bırakmaz :110:
Canım belki batıl gelebilir ama son günlerde canın birşey çekti mi çektiyse düşün bi yemeyi dene ben yedim iyileştim antibiyotiği kullanmadan önce bunu bi dene derim

kızlar 2 aylık olduk bugün Dr dan geldik 5600 olmuş bizim cadı. bir ay da 1250 almış Dr özellikle sordu mama veriyor musun diye hayır dedim. kilo alımı biraz fazla olunca tabi :KK45::KK45: gelişimine baktı boynunu tutuşuna falan çok iyi dedi. şu kalça usg bi hafta sonra o da iyi çıkaydı bi. bu arada bu havalarda grip olan hiç kimse yi bebekle aynı oda da sakın bulundurma dedi. gel de bunu gelen misafirlere anlat . eşime dedim 6 ayı dolana kadar evde yokum ben kimseyi kabul etmicem:KK47::KK47:

cok cok gecmis olsun
mastit dendimi icim cok kotu oluyor
emzirmeyi biraktiktan sonra mastitin bir turu olan granulomatoz mastit olmustum ve iki sene kortizon tedavisi gordum sonundada sag memedeki enfeksiyonlu kanallari aldir sonuc;tek meme emziriyorum
sende ilacini ihmal etme daha kotu olmasin

kizinin hangi memeyi emmiyorsa onu sanki diger memeyi veriyotmus gibi emzir,yani bacaklari gobegine dogru degilde koltuk altina dogru olsun(insallah anlatabilmisimdir :))
mastit olan memeyi sagmayi dene belki sutun tadi kotu gelir emmez kizin
tekrar coook gecmis olsun

Anneler bu biogaia ve aguline surup u nasil veriyorsunuz? Dr unuz nasil onerdi? Ben de aldim da dr a sormadim. Eczaci gunde 5 damla demis biogaia icin. Aguline surup yokmus da esim arayacak diger eczanelerde. Ins bulur

Gecmis olsun canim benim bebiste oyle meme agzinda saga sola ceviriyor agzini sonra agliyor cildirtiyor beni :rolleyes:

Sanirim bizim bebek kolik. Oglenden aksama kadar emmedigi ve uyumadigi zamanlarda hep aglar bir halde. Uykulari da 5 10 dk gunduz sonra tekrar aglamalar Alti temiz karni tok derdi ne anlamadim. Yiprandim cidden

benim iki kizda ayni babasi .... kizlarla tek ortak yonumuz ayni cinsiyette olmamiz :KK66: herseyleri baba .. buyuk kizim tam babasi ama ikincide daha degissede bence babasi olacak gidisat o yonde :KK66: birde bana demezler mi ay sen esini daha cok sevmissin ondan cocuklar babaya benziyor...ahahahahaa ..
Derler derler hurafeler den dalagim sisti.

Valla canım tabiki karar senin ama ben o kadar kötü oldum ki ne verse kullanacaktım
Dayanabileceksen tabiki kullanma ama bana penisilin ile eşdeğer on iğne yazdı sabah akşam vurguluyorum. Araştırdığımda gore mastit gerileyen kendiliğinden geçen birşey değil aksine ilerleyen bir hastalık ihmal etme derim ben çok kötü oldum sitmalar tuttu hep beni. Kaşıntı o iltihaplanma deri altında çatlaklara sebebiyet veriyor ondandir. Sıcak da soğuk uygulamada doğru canim
Sıcağı emzirmeden önce kanallar açılsın diye
Soğuğu sonrasında rahatlama için. Cok seçenek var bir arkadas olarak geçirmiş ama benim geçmedi. Geçmiş olsun

Anneler bu biogaia ve aguline surup u nasil veriyorsunuz? Dr unuz nasil onerdi? Ben de aldim da dr a sormadim. Eczaci gunde 5 damla demis biogaia icin. Aguline surup yokmus da esim arayacak diger eczanelerde. Ins bulur

G Gul1806 ve lalola lalola biogaia etki etmesi için hergün aynı saatte verilmeli. 10-15 gün içinde etkili oluyor. Bir gün verip bir gün vermemek olmaz. Aguline şurup günde 4 defa 1 çay kaşığı kadar. Biogaia 5 damla.

Tecrübeli anneler moralim çok bozuk benim nolur bi yardımcı olsun fikir verin napayım ben. Oğlum 20 eylülde doğdu 27 eylül de sarılık bakıldı o zaman total bilirubin 10.91 direkt bilirubin de 0.57 çıkmıştı bu pazartesi doktor kontrolü vardı gelişimi kilosu gayet iyi 20 günde 1 kilo almış oğlum ama sarılıkta doğru düzgün bir geçme yok o gün yine test yapıldı total bilirubin 9.07 direkt bilirubin de 0.55 çıktı 27 eylülden 10 ekime kadar bu kadar az düşmesi normal mi gittiğimiz doktor normal dedi bazı bebekler geç atıyor vücudundan dedi aile dostumuzun kızıda çocuk doktoru onunla konuştum devam eden sarılığın araştırılması lazım bir çok sebebi olabilir dedi anne sütünden kaynaklı devam eden sarılık varmış gittiğim doktor hiç bunlardan bahsetmedi ona da ayrı bi sinir oldum değiştiricem o çocuk doktorunu

Canım belki batıl gelebilir ama son günlerde canın birşey çekti mi çektiyse düşün bi yemeyi dene ben yedim iyileştim antibiyotiği kullanmadan önce bunu bi dene derim
ayy ilk defa duydum dur bi dusuneyim ne cekti Canim insallah ise yarar :)
cok cok gecmis olsun
mastit dendimi icim cok kotu oluyor
emzirmeyi biraktiktan sonra mastitin bir turu olan granulomatoz mastit olmustum ve iki sene kortizon tedavisi gordum sonundada sag memedeki enfeksiyonlu kanallari aldir sonuc;tek meme emziriyorum
sende ilacini ihmal etme daha kotu olmasin

kizinin hangi memeyi emmiyorsa onu sanki diger memeyi veriyotmus gibi emzir,yani bacaklari gobegine dogru degilde koltuk altina dogru olsun(insallah anlatabilmisimdir :))
mastit olan memeyi sagmayi dene belki sutun tadi kotu gelir emmez kizin
tekrar coook gecmis olsun
canim emzirme posizyonu alamiorum ki ya beni itiyo ya meme arıyo sonra yorulup emmeye baslio uykulu uykulu emiyo..ya doktor tam emin olamadi gibi yani mastit bence bu dedi o yüzden kullansam mi bilemedim belirtileri nasıldı sende?
Gecmis olsun canim benim bebiste oyle meme agzinda saga sola ceviriyor agzini sonra agliyor cildirtiyor beni :rolleyes:
ayy ben bu duruyorum oyle yapinca pozisyon degistiriyim diyorum ama yok hala meme ariyo :( emmeyince de atesim cikio :(

Back