- 9 Ocak 2011
- 3.714
- 1.564
- 133
Allah daha buyuk dert vermesin insallah. Bunlar hemen hemen her bebegin gecirdigi surecler.Bizimde bugün çekilde alfa 62 bir diğerinde de 63. Normal dedi Barış bey. Bizim sorunumuzda bebeğimin yüzü döküntü içinde. Henüz krem kullanma bu ay sonu geçer dedi ben biraz ısrar edince coresatin pembe verdi. Aşırı kuruyan yerlerine süreceğim inş biran önce geçer. Merak ediyorum dertsiz günümüz geçecek mi, hep bir sorun var hepimizde
Allah yardimcin olsun canim ya masallah sana.yorumu çok komikkk eşinin ben 59 gündür tek bakıyorum eşim çok yoğun çalışıyor akşam uyumaya geliyor. haftada anca bi gün izinli. tuvalete zor gidiyorum yemek yapmak işkence hele . ama rahatım yinede. yanında birileri olanlara özeniyorum
Ay Allah immm insanlarin su kendini bilmezlikleri, olur olmaz yorumlari beni benden aliyor.. takma kafaya baskalarinii.Benimkinde de çok döküntü var ya. Bir de milletten kız çocuğu bu, yazık, ilerde çok problem yaşar gibi yorumlar alınca iyice takıyorum. Sanki ömür boyu kalacak 2 ay dolunca mı geçiyormuş?
Hastayken bebek gormeye niye gelirler kiiiya kızlar dün bir misafirim iki çocuklu evime geldi
. çocuklarının ikisi de hem burnu akıyordu hem hapşuruyorlardı. elimden geldiğince bebeği odasına kaçırdım ister istemez kucağıma alıp içeri gelmek zorunda kaldım.Son üç saattir bebeğim üst üste hapşırma ya başladı. grip olursa napacağjm ya ya da önlem. olarak bişiler yapamaz mıyım ? tecrübeli anneler yardım dünden beri uyuyamıyom
Cabucak iyilesirsin insallah. Gaz sancisi geldigi zaman ayakta olsan da cok bir sey yapilmiyor ki, oyle dusunme. Kendini bunaltma, sen bir an once iyi ol ki bebegine de bakabil sonra.Ah kızlar normal dogum taraftari degildim pek arka tarafimda catlaklik vardi ama doktorum normal diye tutturunca normal dogumda arka tarafimda çok büyük catlakligim olmus oturup kalkamiyorum bebegimi emzirmek işkence gibi geliyor bugün doktora gittim cok kotu catlamissin dedi krem verdi iyileşmezsem haftaya ameliyat dedi bebegim küçük nasil emzircem onunla nasil ilgilencem kaynanam bakacak ama o gaz sancilari zamaninda o aglarken ben nasil hasta yatakta yatarim offf çok kötüyüm kizlar ya inşallah ameliyata gerek kalmaz ama doktor kremle gecmeyebilir dedi.
Kotu anne olan sen degil de gorumcen sanki. Insanlar cocuklarini kiskandirmaktan ne zaman vazgececek acaba. Ya da niye o sahip cikmiyor cocuguna.Kızlar çok üzgün ve sinirliyim. Gorumcemin 2 yaşında çok yaramaz bir oğlu var bugün bizdelerdi. Oğlumu kıskanıyor hakli olarak annesi de nispet eder gibi bebeği kucağına aldiginda çocuğunu kışkırttığı için cocuk iyice taktı kafaya bizim oğlanı. Elinde ne bulsa bebeğin odasına hızla kosup besiginin içine atıyor yüzüne felen geliyor. En son akşam ben emzirirken odasında saniyelik geldi oglumun kafasına eliyle sert vurdu gitti. Yavrum uyuyordu çocuk neye uğradığını şaşırdı. O kadar üzüldüm ki tamam o da çocuk yaptığının farkında değil olsun o an kendimi zor kontrol ettim. Bebegime birşey olmuş mudur? Dr gitsek mı acaba? Kendimi çok kotu hissediyorum çocuğumu kucagimdayken bile koruyamadim ne biçim anneyim sahip çıkamadım canının acimasina karşılık birşey yapamadim coknkotu bir anneyim ben
Cok sert bir darbe değilse bir sey olmaz insallah, arada benimki de kendi kendine kafasini yuzunu vuruyor omzuma