koku yuzunden baskasinin gaz cikarmasi cok mantikliymis. Ben de deneyeyjm ama bizimkinin gazi cikmiyor yaa. Biz mi beceremiyoruz bilmiuorum ki. Sonra uyuyor cocuk genelde memeden sonra. Uykudan ikinarak aglayarak uyaniyor 10 15 dk sonra. Yine meme istiyor. Yine ayni dongu..
Bilgim yok canim gecmis olsun ama ihmal etme dr a git hemen
Ya benimki cok aliscak gibiydi. Emmek istiyordu bastada surekli. Hatta yogun bakimdayken bi gece hemsire odaya gelip emziginiz var mi sizinki durmuyor emmek istiyor surekli demisti bulamamistim emzigi goturmedim sandim vermedim. Sonra eve gelince ben kararsiz kaldim daha 10 gunluk cok kucuk, ya sonra duzgun emmezse beni fln diye. Bi kac kere verdigimde cukur cukur emiyordu, avent soothie , ama biraz buyuk mu geldi ne kolay dusuruyordu. Sonra gaz sancilari basladi su an asla kabul etmiyo memeden baska bir sey. Ve pismanim o zmn emzigi vermedigime. Surekli memede su an..
Ben de dusundum face veya whatsap olsa diye ama o zmn hic basini alamayiz sanki:)) yine de kurulursa oyle bir grup beni de aliin.
Bu arada cook gecmis olsun. Cok uzun kalmissiniz, neyi vardi kuzunun? Allah bir daha hastalik gostermesin insallah.