Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kalca ultrasonumuz cekildi.sag kalca eklemi acisi alfa 60 derece olculdu.buda tam alt sinir degeri dedi.normal ama 1 ay sonra tekrardan usg cekip bakalim dedi.yani 60 dan asasi olsun istemiolar.bakalim ins 1 ay sonra dahada duzelir acisi.
Bizimde bugün çekilde alfa 62 bir diğerinde de 63. Normal dedi Barış bey. Bizim sorunumuzda bebeğimin yüzü döküntü içinde. Henüz krem kullanma bu ay sonu geçer dedi ben biraz ısrar edince coresatin pembe verdi. Aşırı kuruyan yerlerine süreceğim inş biran önce geçer. Merak ediyorum dertsiz günümüz geçecek mi, hep bir sorun var hepimizde

yorumu çok komikkk eşinin ben 59 gündür tek bakıyorum eşim çok yoğun çalışıyor akşam uyumaya geliyor. haftada anca bi gün izinli. tuvalete zor gidiyorum yemek yapmak işkence hele . ama rahatım yinede. yanında birileri olanlara özeniyorum

Benimkinde de çok döküntü var ya. Bir de milletten kız çocuğu bu, yazık, ilerde çok problem yaşar gibi yorumlar alınca iyice takıyorum. Sanki ömür boyu kalacak 2 ay dolunca mı geçiyormuş?

Benimkinde de çok döküntü var ya. Bir de milletten kız çocuğu bu, yazık, ilerde çok problem yaşar gibi yorumlar alınca iyice takıyorum. Sanki ömür boyu kalacak 2 ay dolunca mı geçiyormuş?
Bizim doktor öyle diyor. İnş geçer canım. Yediklerine dikkat et. Çikolata, cipsli şeyler falan yeme. Baharattan uzak dur bir süre birde

hic vicdan yapma :)) herkesin frekansi beklentisi hayata bakisi farkli.

ben de aynen senin gibi hissediyordum ve oyle bi cennet kokmadi bana yahu dedigimde afaroz ediliyordum nerdeyse :)) gazlar cazlar gecip bizim catik kasin yuzu gulmeye basladikca 6.aydan sonrailiski seviyemiz degismeye baslamisti oglumda. ama asil ask olayi kesinlikle karsilikli konusup anlasabildigimiz empati kurabildigi 3 yas ve sonrasidir bizim. o zamana kadar gunluk mutluluklar - ihtiyaclar dengesinde gidiyordu olayimiz :))

ya kızlar dün bir misafirim iki çocuklu evime geldi
. çocuklarının ikisi de hem burnu akıyordu hem hapşuruyorlardı. elimden geldiğince bebeği odasına kaçırdım ister istemez kucağıma alıp içeri gelmek zorunda kaldım.Son üç saattir bebeğim üst üste hapşırma ya başladı. grip olursa napacağjm ya ya da önlem. olarak bişiler yapamaz mıyım ? tecrübeli anneler yardım dünden beri uyuyamıyom

Bende nezle olmustum, malesef oglumada gecti. Dünden beri burnu hafif akiyor. Bazen nefes alirken hirilti geliyor. Burun akmasina karsi kuru sogani dörde bölüp bas ucumuzda bulunduruyorum. Onun faydasi oldu biraz. 17 günlügüz daha, tecrübeli anneler sizin bildiginiz baska cözüm varmi?

Kuru nane varsa kaynat bir çay kaşığı içir bence canm soğuk algnlığna giribe birebir oluyor. İnşllah girip olmamıştır yaa

Kuru nane varsa kaynat bir çay kaşığı içir bence canm soğuk algnlığna giribe birebir oluyor. İnşllah girip olmamıştır yaa
tamam canım denicem umarım olmamıştır ya. onun bebeği 8 ay önce oldu ben banyo yaptım gittim. ellerimi yıkadım yine de dokunma dım bebeğe. o da çıktı geldi ya

Ah kızlar normal dogum taraftari degildim pek arka tarafimda catlaklik vardi ama doktorum normal diye tutturunca normal dogumda arka tarafimda çok büyük catlakligim olmus oturup kalkamiyorum bebegimi emzirmek işkence gibi geliyor bugün doktora gittim cok kotu catlamissin dedi krem verdi iyileşmezsem haftaya ameliyat dedi bebegim küçük nasil emzircem onunla nasil ilgilencem kaynanam bakacak ama o gaz sancilari zamaninda o aglarken ben nasil hasta yatakta yatarim offf çok kötüyüm kizlar ya inşallah ameliyata gerek kalmaz ama doktor kremle gecmeyebilir dedi.

ay canım ya yarın bakayım eşime aldırayım hemen ben anlamıyorım bu millet hastayken niye bebek görmeye gelir. bi hafta sonra gel . bebeğime söz verdim umarım artmaz 6 ayı dolana kadar kimseyi kabul etmicem

Yow yoow aynıyız. Beşiğini hunharca sallayıp uyusana ya yeter diye çığlık attığımda oldu
Kendimi ciddi kötü hissediyorum bazen. Ya hatta uyku sersemi numara yapıyor bu bırakın ağlasın ben bezdim bile dedim
Çook seviyorum ama uykusuzken insanın sabrı kalmıyor. Lohusa kafası dedikleri bu olsa gerek benimki cennet falan kokmuyor, gaz çıkarınca yada kaka yapınca gayet foseptik gibi kokuyor, üstünü örtüyorum lakin şimdi tepkileri arttı. Gözleriyle izleme, gülücük bak işte o noktada beni parmağında oynatıp finoya bağlayabilir sıpa.
Şu aguline denen şurubu doktoruna danış derim. Kullanmaya başladığımızdan beri bebek olayının nasıl keyifli birşey olduğunu tattım

Folik asit mi yoksa arpaları mı fazla bunların bilemedim. Benim kız da büyüdükçe huysuzlaşma dalında oscar adayı. Eşyam geldi istanbul' a ne yerleştirebiliyorum ne bebeği bırakabiliyorum. Babannenin evine bıraktım sütümü sağıp. Ne babanne ne anneanne birlikte zaptedebildi. Çığlık çığlığa ağlayıp kucağıma alınca sustu. İlk günler onore oluyordum aa benim çocuğum kucağımda susuyor vs diye. Ama yok tatlım sürekli yapışık ikiz gibi gezmek de bunaltıyor. Ben de çoğu zaman sevgisiyle endişesi arasında kalıyorum. Kendini yalnız hissetme yani minnoş lohusam benim.
Bu arada 15 günlük bebeğe diyet başla diyen doktorun ağzına ıslak odunla vurayım. Anne sütü obez yapmaz. Ne zaman istiyorsa emzir. Benim de kilo alımı ilerde ama mamayla olduğu için ihtiyatlı gitmek durumundayım. Ben evladıma bakıp gururlanırdım şahsen %100 benim eserim diye. :) Emmeden mahrum kalmasın yavrucaklar. Dünyanın en güzel duygusu.

Benim minik de abinin okuldan getirdigi mikroplardan sebep arada yasiyor hastalik olaylarini. Serum fiz ve bol emzirme disinda bisi yapamiyoruz su an. Ben bi de bella-b chest rub krem kullaniyorum ayak altina ve gogsune. Oglumun doktoru onermisti bebekken cidden cok faydasini gorduk her yasinda.

Kızlar çok üzgün ve sinirliyim. Gorumcemin 2 yaşında çok yaramaz bir oğlu var bugün bizdelerdi. Oğlumu kıskanıyor hakli olarak annesi de nispet eder gibi bebeği kucağına aldiginda çocuğunu kışkırttığı için cocuk iyice taktı kafaya bizim oğlanı. Elinde ne bulsa bebeğin odasına hızla kosup besiginin içine atıyor yüzüne felen geliyor. En son akşam ben emzirirken odasında saniyelik geldi oglumun kafasına eliyle sert vurdu gitti. Yavrum uyuyordu çocuk neye uğradığını şaşırdı. O kadar üzüldüm ki tamam o da çocuk yaptığının farkında değil olsun o an kendimi zor kontrol ettim. Bebegime birşey olmuş mudur? Dr gitsek mı acaba? Kendimi çok kotu hissediyorum çocuğumu kucagimdayken bile koruyamadim ne biçim anneyim sahip çıkamadım canının acimasina karşılık birşey yapamadim coknkotu bir anneyim ben

Canım notunu okuyunca üzüldüm kendine cok buyuk haksizlik ediosun kötü annelik böyle olmaz ne anneler var..aslinda burda görümcenin duyarli olmasi gerekirdi çocuğuyla güzel güzel konuşmali anlatmaliydi..bebegine allahin izniyle bişey olmaz canım benim kiz omzumdayken bana kafa atio bazen cani acio aglio dr olur bunlar ama şiddetli bi darbe almasin dedi herhalde seninki de o kadar şiddetli bi darbe deildir demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…