Maşallah canm nasıl o kadar kilo almış çok şaşkınım bizimde 3070 gr doğdu 2980 gr a düşmüştü 15. Günde gittiğimde 3200 gr ancak olmuş tabi bizimkinin başından bir ameliyat geçtiği için 10 gün hastanede kaldı ama yine de o kadar kilo alması mümkün olmazdı sanırımG Gul1806tubisimben betuld saçımın sağ önünde kocaman bir tutam beyazım var saçları toplamayinca araya gizliyordum ama bebekle saçları toplamak zorunda kalınca çok dikkat çekiyor. O halimi görünce de dr izin vermiş olabilir annenin ruh sağlığı da bizim için önemli dedi
2.800 gr doğdu 2400 gr düştü sonra 4500 gr olmuş. 15 günde dr. Çağırdı bizi sonraki kontrol 1. Ayda. Sadece anne sütü aldığı için çok sorun değil ama yinede her istediğinde emzirme biraz diyet yaptir dedi dr. Emzirince gazını evde kim varsa o cikartiyor benim kokumu duydukca emmek istiyor bu sayede emmeye ara verebiliyor.
40 i çıkana kadar bebekler nasil bırakırsak öyle kalır bol bol uyur diye düşünmüştüm bunlar folik asit bebeği olduğu için mi boyleler acaba
ve aynı seyleri yasiyoruz senle canim sabah 9 bucukta babasi geldi kizim gözünü bi acti hala uyanık! yatirinca kabul etmio illa al gezdir napcaz bilmiorumOyyy masallah pasaya
ne kadar buyumus tombik olmus :))
bizim kirkimiz hic cikmayacak gibi :))
hersey gittikce zorladiyor kizim saatlerce uyanik kalabiliyor uyukusuda kisa suruyor
surekli ikiniyor ://
Artık oyuncak almak lazım o zaman miniklere:)
Dün 15 gün kontrolumuz vardı 4.5 kg olmuş bizim canavar dr. Diyete devam dedi. Gaz için ilaç verdi bugün başladık umarım faydasını görürüz. Bu arada bebekleriniz dönüyor mu. Bizim sipa yan yatınca sırt üstü, sırt üstü yatirinca yan dönüyor ve ayaklarını hareket ettirerek yattığı yerden aşağıya doğru kayıyor. Dr. Sakın yalnız bırakma koltukta düşürürsun dedi.
Saçlar ne durumda hanımlar bnm 9 aydır boyasız dr onuda sordum boyatabilirsin sütten geçmez dedi. Siz boyattiniz mi
Mevsim geçişinden dolayi bebeği dışarı çıkarma evde birileri bakarken sen çık gez gel dedi. Bebeginizi dışarı çıkarıyor musunuz?
Ben böyle hayal etmemiştim. Bebek geceleri deliksiz uyuyacakti ben bebemi kanguru ya takip fellik fellik gezecektim. Hiç ınstagram annelerine benzemiyor bnm hayat8m
Kızlar mastit oldum sanırım sağ göğsüm çok ağrıyor ateşim var başım sırtım ağrıyor fenayım yani var mı etkili bi çözüm bilen?
Zorlansanda sag yoksa dahada kotu olurKızlar mastit oldum sanırım sağ göğsüm çok ağrıyor ateşim var başım sırtım ağrıyor fenayım yani var mı etkili bi çözüm bilen?
Ben kullanıyorum ve çok memnunum soothieden doğduktan sonra hemen tuttu desem yeridir emzirdim ısrarlı şekilde meme isteyince emziği vermiştim mecbur kalıp (tuvalete gitmem gerekiyordu ) :) yoksa döndüğüm gibi emzirdim yine şuan hala tutuyor emziği çok şükür gerçekten kurtarıcı oluyor emzikHerkese iyi akşamlar arkadaşlar. Bebişlerinizi emziğe alıştıran var mı? Varsa nasıl alıştırdınız? Birde hangi markayı kullanıyorsunuz? Ben aventin normal silikon emziğini aldım ama alıştıramadım. Bir de soothie düşünüyorum kullananlardan yorum alabilir miyim?
Canım tutmayan bebek tutmuyor ben üç çeşit emzik aldım aventin silikonu, soothie ve nuk kauçuk. Silikonu hiç tutmadı soothie biraz emdi sonra attı ağır diye düşündüm sonra nuk kauçuk verdim en çok onu emdi ama onuda canı isterse emiyor benim zorumla istemediğinde sanki midesi bulanıyormuş gibi atıyor, çok istiyorum almasını yoksa sürekli meme istiyor ama malesefHerkese iyi akşamlar arkadaşlar. Bebişlerinizi emziğe alıştıran var mı? Varsa nasıl alıştırdınız? Birde hangi markayı kullanıyorsunuz? Ben aventin normal silikon emziğini aldım ama alıştıramadım. Bir de soothie düşünüyorum kullananlardan yorum alabilir miyim?
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Bebişlerinizi emziğe alıştıran var mı? Varsa nasıl alıştırdınız? Birde hangi markayı kullanıyorsunuz? Ben aventin normal silikon emziğini aldım ama alıştıramadım. Bir de soothie düşünüyorum kullananlardan yorum alabilir miyim?
Ayyy canım şimdi gördüm , Rabbim sağlıkla kucaklarına nasip etsin, güzel haberlerini bekliyorum @mevhibe ikra meyra tuana , güzel meleklerinin fotosunu da bekliyorum merakla.sinemnur canım @mevhibe ikra meyra tuana ikizlerine kavuştu dün gece 23.00 gibi. Henüz net bilgi alamadık bebekler küvezde inşallah hemen annelerine kavuşcak kızlarımız
Canım çok teşekkür ederim, at kılı fırçası neymiş ilk defa duyuyorum:)hemen araştırıp deneyeceğim, cuma günü randevumuz vardı dermatologta, kayınvalidem rahatsızlandı , bebekle gidemedim, çarşamba gideceğim inşallah, ben de yazarın buraya.sinemnur çatlaklar konusunda tavsiye :) eda taşpınarın at kılı fırcası varya 3 gündür onla kendimi fircaliyorum baya bi fark oldu benimkiler kırmızı oyleyse bi dene derim belki isini görür seninde
koku yuzunden baskasinin gaz cikarmasi cok mantikliymis. Ben de deneyeyjm ama bizimkinin gazi cikmiyor yaa. Biz mi beceremiyoruz bilmiuorum ki. Sonra uyuyor cocuk genelde memeden sonra. Uykudan ikinarak aglayarak uyaniyor 10 15 dk sonra. Yine meme istiyor. Yine ayni dongu..G Gul1806tubisimben betuld saçımın sağ önünde kocaman bir tutam beyazım var saçları toplamayinca araya gizliyordum ama bebekle saçları toplamak zorunda kalınca çok dikkat çekiyor. O halimi görünce de dr izin vermiş olabilir annenin ruh sağlığı da bizim için önemli dedi
2.800 gr doğdu 2400 gr düştü sonra 4500 gr olmuş. 15 günde dr. Çağırdı bizi sonraki kontrol 1. Ayda. Sadece anne sütü aldığı için çok sorun değil ama yinede her istediğinde emzirme biraz diyet yaptir dedi dr. Emzirince gazını evde kim varsa o cikartiyor benim kokumu duydukca emmek istiyor bu sayede emmeye ara verebiliyor.
40 i çıkana kadar bebekler nasil bırakırsak öyle kalır bol bol uyur diye düşünmüştüm bunlar folik asit bebeği olduğu için mi boyleler acaba
Bilgim yok canim gecmis olsun ama ihmal etme dr a git hemenKızlar mastit oldum sanırım sağ göğsüm çok ağrıyor ateşim var başım sırtım ağrıyor fenayım yani var mı etkili bi çözüm bilen?
Ya benimki cok aliscak gibiydi. Emmek istiyordu bastada surekli. Hatta yogun bakimdayken bi gece hemsire odaya gelip emziginiz var mi sizinki durmuyor emmek istiyor surekli demisti bulamamistim emzigi goturmedim sandim vermedim. Sonra eve gelince ben kararsiz kaldim daha 10 gunluk cok kucuk, ya sonra duzgun emmezse beni fln diye. Bi kac kere verdigimde cukur cukur emiyordu, avent soothie , ama biraz buyuk mu geldi ne kolay dusuruyordu. Sonra gaz sancilari basladi su an asla kabul etmiyo memeden baska bir sey. Ve pismanim o zmn emzigi vermedigime. Surekli memede su an..Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Bebişlerinizi emziğe alıştıran var mı? Varsa nasıl alıştırdınız? Birde hangi markayı kullanıyorsunuz? Ben aventin normal silikon emziğini aldım ama alıştıramadım. Bir de soothie düşünüyorum kullananlardan yorum alabilir miyim?
Ben de dusundum face veya whatsap olsa diye ama o zmn hic basini alamayiz sanki:)) yine de kurulursa oyle bir grup beni de aliin.Mrb kızlar okumayı çok istiyorum ama vakit yok bu sebeple artık bir WhatsApp grubu kursak mı diye düşünüyorum
Kuzum hastaneden çıkalı 10 gün oldu. Dile kolay 52 gün kaldık çok kilo kaybetti su an 2 aylık 4100 gr. Ama sağlıklı olsun yeter
Uykusu şu an için çok ii inş böyle gider
Benim cadı da emzik almıyor inş alır büyük kızımda çok rahat ettim
Teşekkür ederiz. Çok işlevsel görünüyor. Fiyatı da uygun diğerlerine göre.merhaba güzel anneler ve melek bebişleri .bizimde 40 ımız çıktı şükür ama kimse olmadığından mevlüt olmayacak.. Bu arada bebeklerin ilk gülücüklerine hazırlanın yavaş yavaş .Benim kızım ilk gülücüğünü ablasına verdi 3 gündür ablasına gülüyor bana babaya tık yokbu arada oyun halısı konuşulmuş .Ben büyük kızımda fisherprice ın oyun dünyası jimnastik merkezini kullanmıştım o bildiğimiz oyun halılarına benzemiyor ama o alacağınız oyun halılarını ne yazıkki 6. aya kadar anca kullanabiliyorsunuz çünkü dönemye başlıyorlar ve içlerinde durmuyorlar büyük kızım bununla neredeyse 2 buçuk yaşına kadar oynadı tepe tepe kullandık çünkü yanda topları var onları atabiliyor tepeden ve aşağı düşüyor aşağı düşerken müzik çalıyor ışıklar yanıyor bebek oyuncaklara dokundukça müzik çalıyor buda onu dokunmaya vurmaya teşvik ediyor yada siz müziği devamlı çalması için ayarlayabiliyorsunuz tabi müzik çaldıkça ışıklarıda yanıp sönüyor falan bi inceleyin derim klasik oyun halılarına göre daha işlevli ve daha uzun ömürlü çünkü bu bıdıkların oyuncak eksikleri bitmiyor ilk kızımda dönüp baktığımda aldığım en işe yarar oyuncak o olmuştu.Linki aşağıda incelemek isteyenlere
http://www.fisher-price.com/tr_TR/b...ts/Fisher-Price-Oyun-Dunyas-Jimnastik-Merkezi
Canim nereden alabiliriz.cooook.begendim fiyati ne kadardir lutfen bana yardim et oglusum bayilir bunamerhaba güzel anneler ve melek bebişleri .bizimde 40 ımız çıktı şükür ama kimse olmadığından mevlüt olmayacak.. Bu arada bebeklerin ilk gülücüklerine hazırlanın yavaş yavaş .Benim kızım ilk gülücüğünü ablasına verdi 3 gündür ablasına gülüyor bana babaya tık yokbu arada oyun halısı konuşulmuş .Ben büyük kızımda fisherprice ın oyun dünyası jimnastik merkezini kullanmıştım o bildiğimiz oyun halılarına benzemiyor ama o alacağınız oyun halılarını ne yazıkki 6. aya kadar anca kullanabiliyorsunuz çünkü dönemye başlıyorlar ve içlerinde durmuyorlar büyük kızım bununla neredeyse 2 buçuk yaşına kadar oynadı tepe tepe kullandık çünkü yanda topları var onları atabiliyor tepeden ve aşağı düşüyor aşağı düşerken müzik çalıyor ışıklar yanıyor bebek oyuncaklara dokundukça müzik çalıyor buda onu dokunmaya vurmaya teşvik ediyor yada siz müziği devamlı çalması için ayarlayabiliyorsunuz tabi müzik çaldıkça ışıklarıda yanıp sönüyor falan bi inceleyin derim klasik oyun halılarına göre daha işlevli ve daha uzun ömürlü çünkü bu bıdıkların oyuncak eksikleri bitmiyor ilk kızımda dönüp baktığımda aldığım en işe yarar oyuncak o olmuştu.Linki aşağıda incelemek isteyenlere
http://www.fisher-price.com/tr_TR/b...ts/Fisher-Price-Oyun-Dunyas-Jimnastik-Merkezi
Bulduum.cnm e.bebektede varmisCanim nereden alabiliriz.cooook.begendim fiyati ne kadardir lutfen bana yardim et oglusum bayilir buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?