Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
DIPTISDIPTIS hayırlı olsun. 40 çıkınca bi akıllı akıllı bakar olmuş sanki. Darısı başımıza:)

Saol B Besyildiz darısı size Aynen takip etmeye başladı. Deneme amaçlı dönencesini açtım oyuncakları takip ediyor. Ben ilk 6 ay tam anlamıyla göremiyor diye biliyordum ama basbaya görüyor sıpa

Benimki krizlere giriyor once memeyi almazsa. Mecbur uyanirsa tekrar emziriyorum ben de

Anacım benim ki öyle bir ağlıyor ki uyanınca meme diye aboooo sanki bi yerini sıkmışım gibi cimcime o yüzden önce meme veriyorum
Al benden de o kadar..

Zeytinyagi diyor herkes iyi geliyor diye. Benim de yaralarim var ama idare edilebilir gibi z.yağını hic denemedim kullandığım kremden memnunum. Earth mama angel markasi. Organik bir krem, tamamen yaglardan olusuyor. Bir dene istersen. Ya da once zeytinyagini dene ise yaramazsa kremi denersin
Kremi-yagi surup gogus kalkani takmak baya ise yariyor sanirim, benimkiler oyle azaldi
Allah hayirlisiyla kucagina almaui nasip etsin. 41+4 te dogurmus biri olark seni cok iyi anliyorum. Her gece ruyalrimda sancilandigimi dogum yaptigimi gormekten uyuyamaz olmustum. 41+5 doktorun verdigi son muhletti, suni sanci olmazsa sezeryan olcaktim cok sukur bir gun oncesinden kendiliginden basladi. Darisi basina. Sicak banyo ve battaniyeyle yatmayi dene. Merdiven in cik. Bir de meryem ana otu. Tavsiye ederim.

Dün 15 gün kontrolumuz vardı 4.5 kg olmuş bizim canavar dr. Diyete devam dedi. Gaz için ilaç verdi bugün başladık umarım faydasını görürüz. Bu arada bebekleriniz dönüyor mu. Bizim sipa yan yatınca sırt üstü, sırt üstü yatirinca yan dönüyor ve ayaklarını hareket ettirerek yattığı yerden aşağıya doğru kayıyor. Dr. Sakın yalnız bırakma koltukta düşürürsun dedi.
Saçlar ne durumda hanımlar bnm 9 aydır boyasız dr onuda sordum boyatabilirsin sütten geçmez dedi. Siz boyattiniz mi
Mevsim geçişinden dolayi bebeği dışarı çıkarma evde birileri bakarken sen çık gez gel dedi. Bebeginizi dışarı çıkarıyor musunuz?
Ben böyle hayal etmemiştim. Bebek geceleri deliksiz uyuyacakti ben bebemi kanguru ya takip fellik fellik gezecektim. Hiç ınstagram annelerine benzemiyor bnm hayat8m

Arkadaslar ize bir sey daniscam eger ben sezeryan olursam gittigim hastane bir gub yatiriyor bir baska hastane var o hastanede sirf sezeryan yapan bir doktor var alaninda iyi orda iki gun kaliniyor simdi 7 ay boyunca bir doktora gozukup sezeryan olcagim kesinlesirse son zamanda doktor degistirmek mantiklimi birde hastanenin iki gun yatirmasi sezeryan icin cok arti biseymi normal dofumdada doktorum eger gece dogumun olursa nobetci kimse o geliyor dedi kafam karsti ama bir normal dogumda sabaha kadar sanci surdugu icin yetisirim dedi ya surmezse bu doktorum konuskan o sezeryanci cok sessiz doktor degistirsemmi degistirmesemmi bilemedim

MERiN_ Benimki de 15 gunlukken donmeye basladi canim. Cok hareketli masallah eli ayagi hic durmuyor. Gece uzerini bile aciyor. Sacimi ben de boyatamadim sutten gecmiyorsa boyatalim artik. Ya da ise baslayacagim zaman da boyatabilirim. Bu habere sevindim

Onları da deneyeyim bakalım ne olacak şu acıdan bir kurtulsam bebişime rahat rahat emzireceğim

Bende senin gibi gezmeyi planlıyordum ama hem havalar tam hasta olma havası hemde her an memede olduğu için cesaret edemedim birkaç defa doktor sağlık ocağıniçin çıkarttım onda da arbayla gittik geldik, bende slinge koyup en azından sahile giderim diyordum nerdeeee saçlarımı boyatma konusunu pek bilmiyorum ben çok boyatan biri değilim ama saçlarımı kestirmeye girmem lazım ne zaman fırsat bulacağım bilmiyorum, maşallah senin kuzucuğa pek bi hareketli çıktı bizimkide çok hareketli ama henüz sırt üstünden yana dönmedi ama eller ayaklar kafa hiç durmuyor artık uzun süre kafasını dik tutabiliyor bizimde bugün 17 günlük oldu

Ben sezeryan oldum bir gece kaldım hiç sorun olmadı hatta ertesi eve geldim duşa bile girdim bu durum biraz seninle alakalı herkesde aynı olmayabilir kendini iyi hissedersen hastanede kalmak pek de iyi değil insan evine gitmek istiyor eğer yanında yardım edecek birileri varsa

4.5 mu masallahhh. Kac kg dogmustu?
Bizimki de 21 gunluk merak ediyorum kilosunu. Daha 4.5 olmamistir sanirim. Bu 15 kontrolune dr mu cagirdi sizi, siz mi goturdunuz?
Benimki daha donmuyor. Kundakliyken kafasini kaldiriyor donecek gibi ama daha tam icraat yok :)
Benim saclarda boya yok ama emzirirken boyatilabiliyor diye biliyorum.
Ben de hep cok gezmeyi hayal etmistim . Guya her gun slinge koyup yuruyuse fln ciikacaktim ama kazin ayagi oyle degilmis. Su gaz sancisi bi bitse belki olur da insan hasta etmekten de deli gibi korkuyormus. Zaten dogunca 7 gun yogunbakimda kaldi yavrum

Bana ilk günden taktırdı çokda iyi oldu 5 gün filan takmıştım hareketlerimi rahatlattı
Ben normal dogum uaptim. Saracaktim karnimi. Doktor rahim duvarlari birbirine yapisir diye izin vermedi..

Seninle aramizda 4 gun varmis sadece :)
Hayaller hayatlar iste. Biz de saglik ocagi ve dr disinda babaannesine gittik bi kere, o da arabayla.

Bilmiyorum ki canm doktor kendisi istedi sonraki hafta kontrole gittim gayet iyi durumdasın dedi, aynen canm yaa hayallerimizi biraz daha büyüdüğünde gerçekleştireceğiz galiba, hasta olmasınlarda erteleriz ne yapalım

Canim cok mecbur kaldim yaptim ama duzelmedi artik pazartesi gostercem dr a cidden çok kötü geçiyo günler biberon meme farketmeksizin hava yutuyo Saol kuzum
Dun bir arkadas daha yazmisti aynisinii.

Masallahh hayirli ugurlu olsun. Bizde yariladik 20 gunluguz:))
Mevlit fln yapacak misiniz. Su an bana cok zor geliyor oyle seylerle ugrasmak insallah 40i ciktiginda daha kolaylasmis olur.
Oluyo mu oyle :))
kimdi acaba ya napti ki çikmazlardayim resmen ; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…