Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Allah yardımcınız olsun, hiç korkmayın bebiş nasibiyle gelir, onu kucağınıza aldığınızda kendinizi daha da güçlü, onun için her şeyi yapabilecek güçte hissedeceksiniz, inşallah güzel bir gelecek yakındır sizin için.

Bizimki de emzik almadı, wee yi aldı.bayılarak emmiyor ama en azından ağzında tutuyo.

Canım ya kıyamam, ben ankarada doğdum büyüdüm, ankaraya evlendim, ablam yine de çok üzülmüştü, geçen sene de konyaya geldik iş sebebiyle, avlam eşime defalarca sormuştu, "gitmeseniz olmaz mı"diye, ablamla aramızda 6 yaş var ama bazen küçük annem gibidir, seni çok iyi anlıyorum, bakarsın seneye onlar da şehir değiştirir, hataya gelirler yanınıZa, hayat bizler için nelere gebe bilemitoruz ki, herkes yerinde mutlu olsun inşallah, hiç üzme kendini, eminim düğünde de çok güzel olacaksınız prenseslerinle, kardeşini de tebrik ederim, mutluluklar..

Ben 22 kilo almistim bugun 7. gunumuz 10 kilo gitti cok sukur :) ilk basta hep boyle sarkik mi kalcak dedim bende cok terliyorum inşallah kalan kilolarimizda gider karnimizda toparlanir eski halimize doneriz

Kızlar merhaba
Doğumdan sonra vitamin takviyesi alıyor musunuz. Hamileyken kullandığınız vitamin ilacına devam eden var Mı? Varsa hangi vitaminleri kullanıyorsunuz
Alıyorum canım. Vitamin elevit, demir ferrum fort. Bir de lactamilin kakaolu içeceğinden içiyorum.

Merhaba kizlar cookkk uzun bir aradan sonra herkese slm lar cok zor bir dogum sureci gecirdim o yuzden ancak toparlanabildim umarim sizlerde iyisiniDir. Dogum yapan arkadaslar nasil yaptiginizi paylasirsaniz listeye yeni ilave bolum yapalim
26 ağustos normal doğum.

Bu arada sut sagma makinesi almayi dusunuyorum elektrikli olanindan fikri veya tavsiyesi olan var mi
Ben hastane tipi kiraladım. Medela lactina markası.
Kızlar humana çayını içenler günde kaç bardak içiyorlar?
2-3 bardak canım. Birkaç gündür yoğunluktan unutuyorum. Aklıma getirmişken içeyim. :) ama bünye meselesi olsa gerek bende çok işe yaramadı. Biraz sakinleştirdiğini söyleyebilirim sadece.

Hayırlısıyla kucağına al inşallah canım, kilosuna hiç takılma, 2500 civarı doğanlar doğum sonrası kilo atağına geçiyorlar baksana bizim topikte gördüğüm kadarıyla durum öyle, sağlıkla gelsin kuzucuk sütünle besler çarçabuk aldırırsın sen kiloları annesi. Gelişmelerden haberdar et beni de lütfen, öpüyorum ...

Hanımlar bizimde sütümüz pek iyi sayılamz mama olarak aptamil 1 numara aldık siz mama ne veriyorsnz sizce her acıktığnda vermelimiyim.
Birde normal doğum yapanlar göbeğiniz ne durumda ben bel korsesi takıyorm bir kaç gündür hiç çıkarmadm ama öyle çok darda değil iyimi kötümü olur bilmiyorm yaa
kızımda göbeğimi hiç bağlamamıştı fena bir göbeğim vardı doğmdan sonra hep bundada korkuyom göbeğin kalmaması için ne önerirsinz acaba:/

benim kizimda 36+3 te dogdu ama kuvezde kalmadi 2540 dogdu..senin kizin neden kuvezde kaldi..

sagol cnm ... bizimde aramizda 5 yas var universite haricinde hic ayri kalmadik simdi esyalarini toplamasi falan zoruma gidiyor artik orda yasayacak olmasi fikrine alisamadim buraya yerlesmeleri imkansiz gibi birsey esinin isi sebebiyle..ama hayirlisi tabi Allah kavusmali ayrilik versin ne diyelim

Kızlar günaydın D vitaminine başladıktan sonra gaz problemi yaşayan oldu nu? Bebek bekleyen anneler sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini.
Merhaba canim, 2016 ocak annesiyim. D vit gaz yapmaz canim. Benimkide gazli bi bekti hala arada gazi oluyor malesef cok arastirmistim. D vitamininde bakmistim

Canim gecmis olsun. Oglum 9. Ayi bitmek uzere. Reflulu bir bebekti . Emerken yada mama verince yanlis kaciyordu kac kere , morariyordu. Yastikla yatirdim. Beline kadar yastikla yatti. Basini yan ceviriyirdum. Dik emziriyordum. Dik besliyordum. Kesik sut onemli degil fazlasini kusuyirdur. Her emdikten sonra gazini mutlaka cikar . Gaz cikmayinca sutude kusabiliyor. Gazi refluye sebep oluyor demisti bize dr .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…