Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Korkutmak istemem ama benim 22 gun once oldu kese yırtılmasından dolayi dinlen bence yogun calsma bendr dogumdan 1 gun oncesine kdar calsyordum

Korkutmak istemem ama benim 22 gun once oldu kese yırtılmasından dolayi dinlen bence yogun calsma bendr dogumdan 1 gun oncesine kdar calsyordum

Kendi isim oldugu icin calismak zorundayim sagolsun arkadaslar yardimci oluyorlar yinede yogun calisiyorum..hazirliklarimi tamamlayamamaktan korkuyorum insallaj vaktinde gelir..seninkini kuveze aldilar mi

@Drymlh V vendetta42 tarif etmeye çalışayım masajı midesinin olduğu yerden başlayıp saat yönünde dairesel bi hareketle ovdu karnını başladığı yerde bitirdi ovmayı sürekli
Ay canim o videoları izledim oyle yapmaya çalışıyorum olmuyor bende. Ta kac saat sonra gaz cikarip kakasini yapiyor benle alakasi yok bile. Ben sadece vicdanımi rahatlatiyorum o hareketleri yaparak

suyum geldiginden dolayi 36 + 3 te dogum yaptim..dikkat et herseyin hazir olsun simdiden...bazen zamanini beklemeye biliyor bebekler

Kizlar ya bebegim dün aksamdan beri yesil sulu ve icinde siyah gibi moktalar halinde kakasini yapiyor. Bilmiyorum ishal mi ama sadece anne sütü veriyorum acaba usuttu mu bi de halsiz sürekli uyku halinde dunden beri

suyum geldiginden dolayi 36 + 3 te dogum yaptim..dikkat et herseyin hazir olsun simdiden...bazen zamanini beklemeye biliyor bebekler

Cantamiz hazir bir tek battaniyr eklicem bir lacgun icinde onuda halletcem insallah..is yerinde halletmem gereken isler var onlarin dogumdan sonraya kalmamasi gerek havalar pek soguk olmaz ama isinma sirununu yinede dogumdan once halletmem gerek tek basima hem evi ona hazirlamaya calisiyorum hemde isyerini..bebesinin durumu nasil kuveze aldilar mo

Oyyy masallah masallah tekrar gecmis olsun
Meme ucuna z.yagi surup kalkan kullandim cok cabuk etki ediyor
birde emzirirken memeyi alttan tutup verdim daha cabuk tutuyor ve daha az aciyor
Bende krem sürüp kalkan kullanıyorum ama çok uzun süre kalmıyor ki çok çabuk meme istiyor, bide memeyi bir kapıyor ağzından alamıyorum parmağımı ağzının kenarından sokmaya çalışıyorum hava aldın da versin diye dudaklarını büzüyor açmak mümkün değil

Hahhaha sesli guldum resmen. Akilli bidik memeden ayrilmamak icin taktik gelistirmis resmen. Masallah kuzuya :))

Bu teknikleri uygulamadan önce omzuna dik yatırıp belini ovmayı deniyor musun canım

yok cnm cok sukur kuveze almadilar..mememide hemen aldi anne sütü baya yaradi melegime simdi kendi ayliklarini yakaladi cok sukur
tabi anne karninda ne kadar kalsa o kadr iyi ins zamaninda gelir melegin

Anneler benim bebegimde kolik var eger bebeginiz ayni saatlerde huzursuzlaniyorsa ve cok agliyorsa sizinkilerde de olabilir. Benimki geceleri ayni saatte inleme ikinma seklinde ardindan da aglama fasli basliyor. Kolik uygulamalari indirdik tele. Fayda etti baya. Gunduzleri de uyutamadigimda onlari aciyorum rahatliyor kuzum

oldumu canim dogumun

Kizlar sorum olacak dolaptaki anne sutumu isittigimda nekdar dayanır bazen icemior digerimi telef etmek istemiyorum nrk adat sure olabilir kaç defa daha isitabilirim acaba kaç saat
Daha dayanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…