Korkutmak istemem ama benim 22 gun once oldu kese yırtılmasından dolayi dinlen bence yogun calsma bendr dogumdan 1 gun oncesine kdar calsyordumHerkese gunaydin tatli bebislerinizede dogum yaklastikca benimde bebeklere ilgim artti hormonlardan galiba..
Benim dogumada az kaldi yogun calistigim icin erken dogmasindan korkuyorum...sizinlerim dogumlari nasil oldu doktorun soyedigi tahmini dogum tarihi tuttumu yada kac gun once kac gun sonra oldu..
Korkutmak istemem ama benim 22 gun once oldu kese yırtılmasından dolayi dinlen bence yogun calsma bendr dogumdan 1 gun oncesine kdar calsyordum
Ay canim o videoları izledim oyle yapmaya çalışıyorum olmuyor bende. Ta kac saat sonra gaz cikarip kakasini yapiyor benle alakasi yok bile. Ben sadece vicdanımi rahatlatiyorum o hareketleri yaparak@Drymlh V vendetta42 tarif etmeye çalışayım masajı midesinin olduğu yerden başlayıp saat yönünde dairesel bi hareketle ovdu karnını başladığı yerde bitirdi ovmayı sürekli
ins cnm aminnn...yakinmisizBende dörtyolda oturuyorum canm hic uzme kedini insallah kardesinde yeni yuvasnda mutlu olur
suyum geldiginden dolayi 36 + 3 te dogum yaptim..dikkat et herseyin hazir olsun simdiden...bazen zamanini beklemeye biliyor bebeklerHerkese gunaydin tatli bebislerinizede dogum yaklastikca benimde bebeklere ilgim artti hormonlardan galiba..
Benim dogumada az kaldi yogun calistigim icin erken dogmasindan korkuyorum...sizinlerim dogumlari nasil oldu doktorun soyedigi tahmini dogum tarihi tuttumu yada kac gun once kac gun sonra oldu..
suyum geldiginden dolayi 36 + 3 te dogum yaptim..dikkat et herseyin hazir olsun simdiden...bazen zamanini beklemeye biliyor bebekler
Aynen öyle canm her gaz çıkardığında aferin maşallah kızıma diyorumIste anne olmak birinin gaz cikartmasina kaka yapmasina mutlu olmak demek :)))
Bende krem sürüp kalkan kullanıyorum ama çok uzun süre kalmıyor ki çok çabuk meme istiyor, bide memeyi bir kapıyor ağzından alamıyorum parmağımı ağzının kenarından sokmaya çalışıyorum hava aldın da versin diye dudaklarını büzüyor açmak mümkün değilOyyy masallah masallah tekrar gecmis olsun
Meme ucuna z.yagi surup kalkan kullandim cok cabuk etki ediyor
birde emzirirken memeyi alttan tutup verdim daha cabuk tutuyor ve daha az aciyor
Bende krem sürüp kalkan kullanıyorum ama çok uzun süre kalmıyor ki çok çabuk meme istiyor, bide memeyi bir kapıyor ağzından alamıyorum parmağımı ağzının kenarından sokmaya çalışıyorum hava aldın da versin diye dudaklarını büzüyor açmak mümkün değil
Bu teknikleri uygulamadan önce omzuna dik yatırıp belini ovmayı deniyor musun canımBizde dün ilk gaz sancısını yaşadık uzun süre gaz sancısı olduğunu anlamadım sürekli memede kalmak istiyor yatağına yatırdığımda iki dk sonra tekrar uyanıp tekrar meme istiyordu, açlık olmadığı çok belli çok az emiyor uykuya dalıyordu en sonunda evde kiraz çekirdeği torbadı vardı onu ısıtıp karnına koydum rahatlayıp gaz çıkardı rahat bir uyku çekti sonra tekrar emdi yine huzursuzluğu başladı bu seferde bebe yağıyla ayşe önerin gaz masajı tekniklerini uyguladım yine gaz çıkarmaya başladı ama her emzirmede aynı şeyler
yok cnm cok sukur kuveze almadilar..mememide hemen aldi anne sütü baya yaradi melegime simdi kendi ayliklarini yakaladi cok sukurCantamiz hazir bir tek battaniyr eklicem bir lacgun icinde onuda halletcem insallah..is yerinde halletmem gereken isler var onlarin dogumdan sonraya kalmamasi gerek havalar pek soguk olmaz ama isinma sirununu yinede dogumdan once halletmem gerek tek basima hem evi ona hazirlamaya calisiyorum hemde isyerini..bebesinin durumu nasil kuveze aldilar mo
Bende kararsız kaldım canım bekleyip kendi gelmesi mi yoksa müdahele ile doğumu baslatmak mı konusunda. Umarım seninki gibi olur da doğumhanede bulurum kendimi normal doğumu (özellikle doğal müdahelesiz doğumu) cok istiyorum. İnş bebeğim de benim kadar istiyordur :)
Ben devam ediyorum,vinelacKızlar merhaba
Doğumdan sonra vitamin takviyesi alıyor musunuz. Hamileyken kullandığınız vitamin ilacına devam eden var Mı? Varsa hangi vitaminleri kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?