- 25 Eylül 2013
- 247
- 416
- 103
Cok gecmis olsun burun tikanmadi hapsuruk ve hatta oksuruk kizimdada varfatihpepe kampi baslarda yapmistim canim bugün 1 aylik oldu bebeim..Kamp pek güzel gecmiyodu asiri yoruldum ama etkisi oldu..Tabi bu arada hurmalar, süt yapan çaylar cartlar curtlar doluydu odamda..simdi günü gününü tutmuyo canım bi gün bakiyorum ii gibi bi gün baktin ki nato meme nato süt :) Artik oldugu kadar dedim ben de bu aralar lohusaligi hat safhada yaşayanlardan olarak prolaktinle ugrasamicam Ikinmalar tislamalar aglamalar tavuk gibi ses cikarmalar hapsuruk burun tikanmasi (ki en cok bunu yasiyoruz) mahvetti bir ayda beni..Sonumuz hayrolsun
:))) tv de bazen buyuk memeli hatun goruyorum ve kadina bundan ne guzel sut gelir gozuyle bakiyorum :))esime bile gosterdim gecen gun insallah lahusaligima baglayip delirdigimi dusunmemistirAh kızlar herkes çıldırmak üzere sanırsam. Lohusalık bu sütsüzlük, bebeğin halleri benide perişan etti. Alıp başımı uzaklara gidesim var. Bana verilen içeceği hiç doğum yapmamış bir kadına verseler yemin ederim inek olup çıkardı yaaaa
Bizde var cnm çok hemde alnı yanaklar göz üstü olur diyolar ama henüz gitmedim doktora haftaiçi gidecem sen gittin mi
Birde arkadaşlar 3 yaşındaki oğlumla ilk binecek birde 40 günlük olacak bebeğimle uçağa binecez önerileriniz var mı bi sıkıntı olur mu zararlımı acaba biraz tedirginim
fatihpepe bazen tavuk bazen düdük yervyer de at taklidi yapıyor simdiden cok yetenekli kızlarımız Hepimizin bol bol sütü olsun inşallah
zeynepce90 canim valla benim kiz bugün tam bir aylik oldu ve 1 buçuk saat uyanmadan uyusa evin içinde halay çekerim..ya gaz uyandiriyo ya açlık ya da sicramalar Merak etme sen 4 saati gecirme demisti benim ilk dr um..sütünü yeteri kadar aliosa sorun olmaz bence
Ahh ahhh su lahusalik sikintilari ile ugrasirkenfatihpepe bazen tavuk bazen düdük yervyer de at taklidi yapıyor simdiden cok yetenekli kızlarımız Hepimizin bol bol sütü olsun inşallah
zeynepce90 canim valla benim kiz bugün tam bir aylik oldu ve 1 buçuk saat uyanmadan uyusa evin içinde halay çekerim..ya gaz uyandiriyo ya açlık ya da sicramalar Merak etme sen 4 saati gecirme demisti benim ilk dr um..sütünü yeteri kadar aliosa sorun olmaz bence
Allah yardimcin olsunUyumayan Bebek yapmışlar arkadaş. Bu nedir yahu 12 saattir uyumadık
benim ki az cok toparlandi sayilir... 26 agustos ta yapmistim dogum alt karnim hafif sarkik seklinde duruyor ama ben cok hareketliyim belki ondan zayifladim hemen...ama cokkk yorulorum ..dun tum evin camlarini sildim perdelerini yikadim kapilar yerlerrr...neyseki esim evdeydi baya yardimci oldu sagolsun..
Benm 20. Gün yok denecek kader azalmıştı şuan 41 olduk eski görüntüme ve kiloma ulaştım korse kullandım bir de krem kullandım Contraxtubex doktorum önermişti
Canim gittik doktora alerjik egzama olabilir dedi. Krem verdi onlari kullanicaz ,biri nemlendirici digeri gundr 3kez surulecek bir merhem. Gecmezse bunlari surdukten sonra o zaman herhalde alerji testi yaparlar
Canım sarılığı düşme eğilimine girdiyse bir daha yükselmez merak etme ve eğer uyuyorsa aman elleme kaç günlük bilmiyorum ama 1. Ayın sonunda 5 saatte 1 emzirsen olur ben 15 . Gğnden aonra 4 saatte 1 emziriyordum geceleri eğer uyuyorsa aman elleme sonra alışır uyanır sürekli bazı bebekler uykuyu sever benim iki kızımda öyle şükür ...ilk kızım sarılık olmuştu zor uyanıyordu ama sarılığı geçince de geceleri uyanmıyordu yani sarılıktan dolayı olmayabilşr meleğin uykucu olacak şanslısınKizlar bebisim sarilikta baya azaldi sadece yüzünde az kaldi. Sarilik diye iki saate bir uyandiriyordum ama dun doktor ellemeyin beş saate kadar yolu var uyusun dedi bugun hiç ellemedim üç saat falan uyuyo ama korkuyorum da ya sarilik tekrarlarsa ya da uyanamiyo acaba diye korkuyorum sizin bebisler kaç saat uyuyor
Gaz sancısı ndan dolayi mi uyuyamiyor.ege ona çözüm bulursan yazarmisin.2 gündür bizde aynıyiz çünküUyumayan Bebek yapmışlar arkadaş. Bu nedir yahu 12 saattir uyumadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?