Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
fatihpepe kampi baslarda yapmistim canim bugün 1 aylik oldu bebeim..Kamp pek güzel gecmiyodu asiri yoruldum ama etkisi oldu..Tabi bu arada hurmalar, süt yapan çaylar cartlar curtlar doluydu odamda..simdi günü gününü tutmuyo canım bi gün bakiyorum ii gibi bi gün baktin ki nato meme nato süt :) Artik oldugu kadar dedim ben de bu aralar lohusaligi hat safhada yaşayanlardan olarak prolaktinle ugrasamicam Ikinmalar tislamalar aglamalar tavuk gibi ses cikarmalar hapsuruk burun tikanmasi (ki en cok bunu yasiyoruz) mahvetti bir ayda beni..Sonumuz hayrolsun

Cok gecmis olsun burun tikanmadi hapsuruk ve hatta oksuruk kizimdada var (
tavuk gibi ses cikarmasi deyince guldum :))
benim kizda duduk gibi ses cikartiyor arada dr.a bile ogle tarif etmistim normal demisti :))bende dogumda sivi yutmasina baglamistim
ama hala ötuyor arada :)) bende duduklu kizim diye seviyorum
insallah bol sutlu gunleriniz olsun
bugunlerde gececek yeterki Allah saglik versin

:))) tv de bazen buyuk memeli hatun goruyorum ve kadina bundan ne guzel sut gelir gozuyle bakiyorum :))esime bile gosterdim gecen gun insallah lahusaligima baglayip delirdigimi dusunmemistir
Bende tek meme emziriyorum ://
gecen gunde anneme acaba otu yesem inrkler ot yiyip sut yapiyor ded sma cevap vermedi :))
Hani biri desteklese yiyecek gibiyim
ictiklerimi saymiyorum bile nekadar midesizim ya Rabbim

Kizlar bebisim sarilikta baya azaldi sadece yüzünde az kaldi. Sarilik diye iki saate bir uyandiriyordum ama dun doktor ellemeyin beş saate kadar yolu var uyusun dedi bugun hiç ellemedim üç saat falan uyuyo ama korkuyorum da ya sarilik tekrarlarsa ya da uyanamiyo acaba diye korkuyorum sizin bebisler kaç saat uyuyor

Canim gittik doktora alerjik egzama olabilir dedi. Krem verdi onlari kullanicaz ,biri nemlendirici digeri gundr 3kez surulecek bir merhem. Gecmezse bunlari surdukten sonra o zaman herhalde alerji testi yaparlar

Kızlar, göğüslerim çok sızlıyor.içten içten bit sızı var, yara yok göğsümde,memeyi ilk aldığında acıyor.yanlış alıyor sanırım ama sonrasında acı yok.25 günlüğüz bu arada.bu sızılar neden oluyor acaba,ne yapabilirm ki?

fatihpepe bazen tavuk bazen düdük yervyer de at taklidi yapıyor simdiden cok yetenekli kızlarımız Hepimizin bol bol sütü olsun inşallah
zeynepce90 canim valla benim kiz bugün tam bir aylik oldu ve 1 buçuk saat uyanmadan uyusa evin içinde halay çekerim..ya gaz uyandiriyo ya açlık ya da sicramalar Merak etme sen 4 saati gecirme demisti benim ilk dr um..sütünü yeteri kadar aliosa sorun olmaz bence

Benimki de at gibi ses çıkarıyor :) dr da iken de çıkardı normal dedi dr.

Ahh ahhh su lahusalik sikintilari ile ugrasirken
guldurdun beni :))ama soylediklerin cok dogru cok tuhaf sesler cikartiyorlar :))

Uyumayan Bebek yapmışlar arkadaş. Bu nedir yahu 12 saattir uyumadık
Allah yardimcin olsun
Herkesin derdi ayri benimki azda olsa uyuyor ama o arada oglumu dersleri ile ugrasiyorum 1.sinif ders yaptirana kadar gobegim catliyor
Seninki uyumamanin yaninda bide agliyorsa zor bir durum :// ama az sabir hersey duzene girecek

Onumuzun kis olmasi canimi sikiyor ( keske yaz basinda dogum yapsaydim biraz buyunce alir cocuklarimi gezerdim
Tam gezmelik olacak ama mevsim kis olacak
kendimi cezaevinde gibi hissediyorum ://
Bide aglama seanslarim basladi "annemle kapi süsü aldigimiz gunleri bile dusunup agliyorum"
Misafir gelip gidince kendimi tetkedilmis hissediyorum
ayyy ne olur bugunler cabuk gecsin

Benm 20. Gün yok denecek kader azalmıştı şuan 41 olduk eski görüntüme ve kiloma ulaştım korse kullandım bir de krem kullandım Contraxtubex doktorum önermişti

Teşekkür ederim kizlar icim rahatladi hep boyle kalcam sandim

Canim gittik doktora alerjik egzama olabilir dedi. Krem verdi onlari kullanicaz ,biri nemlendirici digeri gundr 3kez surulecek bir merhem. Gecmezse bunlari surdukten sonra o zaman herhalde alerji testi yaparlar

Cnm bende gittim cildiyeye bana da çok küçük vücudunda da olmadığı için ilaç vermeyecem dedi.alerji olabilir mi dedim sütümden geçen yok dedi öyle olsa vücudunda da olurdu.. mustelanın şampuanı kullan dedi öptürmeyin babanın sakalları değmesin dedi.. günde bi kere saf suyla yıkayıp hafif kurula dedi. Foto yüklenirse özelden foto atayım sende at bakalım benziyor mu aynı mı

Drymlh merhaba canım geç oldu ama kusura bakma anca yazabildim gittik doktora bu sancıların normal olduğunu endişelenmemem gerektiğini söyledi ve masaj gösterdi onu yaparsan çok daha rahat edersin dedi doktorun masajından sonra çok rahatladı ve hemen kakasını yaptı birde çok emziriyorsun azalt dedi 3520 doğmuştu bugün 14 günlük 4130 gr olmuş çok kilo almış bu günlerde biz bebeklerin kilo vermesini normal buluyoruz dedi geceleri uyandırma emzirme dedi bu dediklerine pek uyacağımı sanmıyorum çünkü gece en geç 2 saatte bi uyanıyor emmek için birde üstünü çıkarırken çok korktu bebeğim aynını bana da yapıyor banyo yaptırırken de yapıyor sıçrıyor bi yerlere tutunmaya çalışıyor falan doktor hamileliğinde düşük tehkikesimi yaşadın sen dedi ben tabii çok şaşırdım çünkü nerdeyse ilk 6 ayım sorunlu geçmişti meğer benim miniğim anne karnında nasıl etkilenmiş bu durumdan sesli ortamda dursun sürekli dedi ve haftaya tekrar kontrole çağırdı hala hafif sarılık var görünüyor haftaya tshı na bakarız bazen ondan kaynaklıda sarılık hemen geçmeye biliyor falan dedi baya uzun oldu idare et :)

Canım sarılığı düşme eğilimine girdiyse bir daha yükselmez merak etme ve eğer uyuyorsa aman elleme kaç günlük bilmiyorum ama 1. Ayın sonunda 5 saatte 1 emzirsen olur ben 15 . Gğnden aonra 4 saatte 1 emziriyordum geceleri eğer uyuyorsa aman elleme sonra alışır uyanır sürekli bazı bebekler uykuyu sever benim iki kızımda öyle şükür ...ilk kızım sarılık olmuştu zor uyanıyordu ama sarılığı geçince de geceleri uyanmıyordu yani sarılıktan dolayı olmayabilşr meleğin uykucu olacak şanslısın

Kızlar bugn kontrolüm vardı açıklığımın olmadığını öğrendim. Çarşamba tekrar ultrason ve nst olacak. Doğum kendiliğinden baslamazsa persembe yatış olacak 41. Haftamı doldurmuş olacağım ve rahme ilaç konulacak. Yine olmazda sezeryan ama sezeryan konusunda cok tedirginim. Aranızda benim gibi olup doğum yapan var mı? İlaçla cok mu uzun sürer acaba? İlk doğumum olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…