Bizde de aynı prb var sürekli ıkınma halinde gazı cıkıyor hala aynı doktora sormuştum aslında ama pek net bir cevap alamadım normal buldu diye düşündüm bakalm senin doktor ne diyecek paylaşırsan sevinirim cnmYarın doktora götürücez oğlumu inşallah ama nette araştırdım biraz kakasında da beyaz beyaz parçalar var bide böyle sancısı olunca sütüm fazla geliyor olabilir sanırım şuan ki belirtiler onu gösteriyor ön sütü fazla aldığı durumlarda bu yaşadığımız sorunlar oluyormuş öyle kısa kısa o memeden o memeyede geçirmiyorum 1 ini bitirip öyle diğerine geçiyorum ama bilmiyorum bakalım eşim pompa alacak bana idareten az önce elimle sağdım biraz öyle emzirdim inşallah işe yarar rabbim dertsiz derman vermesin inşallah onu öyle görmek çok üzüyor bizi düzelir kısa zamanda inşallah
Bende çok merak ediyorum vallahi bakalım ne dicek iyi şeyler söylesinde gerisi önemli değil Allahım kötü sorunlardan korusun bebeklerimiziBizde de aynı prb var sürekli ıkınma halinde gazı cıkıyor hala aynı doktora sormuştum aslında ama pek net bir cevap alamadım normal buldu diye düşündüm bakalm senin doktor ne diyecek paylaşırsan sevinirim cnm
Yehuuuuu sonunda doğurdum kızlarrr grubu kapatan ben oldum.1 ekim 18 de kızımız nehir dünyaya geldi.10 saatlik normal doğum sancılarıyla kanala giremedi yavrum.sonumuz sezeryan oldu şükür iyiyiz.annelikte; tam anlatılan yaşanılan herşey gibiymiş gerçekten
hatırlıyorum rüzgarın ve senin isyanını. ben onu markaya bağlamıştım. biz Carlson kullanacağız, olmaz demiştim. ama kazın ayağı öyle değilmiş
sen şimdi hiç mi vermiyorsun?
Canim benim bebis de öyleydi üç saat kesintisiz gaz için aglardi netten baktim kimyon diyorlar yemeklere katiyorum kimyonlu su içiyorum çok şükür rahatladi bebegim kendi cikartabiliyor gazlari aglamalari da azaldi baya bi dene istersen
canimmm.. kocaman sariliyorum sana.. inan gececek..
oglumda dibe vurmustum resmen bu gaz yuzunden. az sabir 3 ayda daha iyi olacak en gec 6 ayda kesin bitecek insallah. insanin kendini en caresiz en bitkin hissettigi zor zamanlar bunlar. ruzgar kuzum insallah en kisa zamanda huzurlu gunler gecirmeye baslayacak.
Canım benim inşallah geçecek ve şaşırtıcı şekilde bu günleri özleyeceğimiz günler gelecek. Dışarı çıkman çok iyi olmuş. Bana da markete gitmek bile çok farklı geliyor. Dün arkadaşlarımızla dışarı çıktık. o kadar iyi geldi ki. Nefes aldığımı hissettim. Bir saat de olsa bebekten konuşmamak resetledi bizi.
Senin yerine lohusalığı yaşıyor yani. :)benim 29 gün oldu. Kızımdan çok eşim bunaltıyor. yeni taşındığımız için sürekli bir problem çıkıyor evde. eşim de teknik servisi çağır şunu çöz, bunu hallettir modunda. eve hergün usta geliyor, benim kucağımda çocuk çıldırmış vaziyette tepiniyor, Ada'mın dediklerinin yarısını stresten anlayamıyorum. sonra akşam beyefendi geliyor, şunu hallettin mi bunu hallettin mi. eksik görünce söylenmeler ya da söylenmese bile suratıyla belli etmeler filan. Haftasonu sen hallet o Zaman diyorum, ben çalışıyorum diyor. Benim evde hiç durmadan çocukla ilgilendiğime inanmıyor. Duş almaya zor fırsat buluyorum halbuki
Benimki hala almıyor canim emsin canim tam uykuya gecegi zaman ver her zaman vermezsin senin için daha rahat olcak canim benimki de alsa keşke kusasi geliyo verincedün geceden beri tutuyor emzik bizim ki canım hem de düşmesin diye elini yumruk yapıp bastırıyor .tabi şimdi de diyorum emziği ne zaman vermem lazım ? iyi mi yaptım vermekle emziksiz idare edebilir miydin
Walla galiba alisti beni oyuncak etmeye canim uyurken de istiyo hiç normal durmuyo ya uyuyo ya memede beni çok yoruyor bi emzigi alsa bari onunla arada avuturum onu da almiyor bilmiyorum napcam :)ah o kaynanalar yok mubayılıyolar sütün yetmiyo demeye ....gündüzleri seni hissetmek istiyo ondan hep memede kalmak istiyo ama sonrası feci alışkanlık yapar dikkat et... biraz ağlamalarından zarar gelmez ağlayarak alışacaklar sen kur düzenini ona bırakma sonra oyuncak ediyorlar seni
Üç ayda geçer diyorlar canim inşallah en kisa zamanda geçer uc ayi bulmaz bebiste sende rahat edersinHiç vermiyorum. Arada pencereden güneşlendiriyorum kol bacak kısmını. Kan ilacınıda test yaptırıp öyle vermeyi düşünüyorum. Gereksiz bir sürü kimyasal katkı giriyor vücutlarına minicikken
Hepsini denedim canım nafile. Bir ellerimin üstünde yürümediğim kaldı
Canimmmm benimmm gozun aydin gozumuz aydin :))Yehuuuuu sonunda doğurdum kızlarrr grubu kapatan ben oldum.1 ekim 18 de kızımız nehir dünyaya geldi.10 saatlik normal doğum sancılarıyla kanala giremedi yavrum.sonumuz sezeryan oldu şükür iyiyiz.annelikte; tam anlatılan yaşanılan herşey gibiymiş gerçekten
Daha intihar esiginde degilim :))Kızlar Eylül de geçti, hepimiz doğurduk çok şükür. Hep gebelikti, doğumdu, bebek bakımıydı derken kendimizi unuttuk. Lohusalık nasıl geçiyor? Biz sonuna geldik ama açıkçası ne kadar güzel bir gebelik ve doğum geçirdiysem o kadar bunaltıcı bir lohusalığım oldu. Sizde moraller nasıl? Aramızda depresyona girip intihar edenler yok dimi? :))
Kizim 11gunluk oldu ve sifayi kapti(
Oglum 4-5gundur hastaydi burnu akiyordu vs.
bugun kiziminda burnu tikandi bu yuzden oksurdu,uykuda kustu(yapisik yapisik) sonra birkac sefer hapsurdu ve burnundan cikti akintilar
insallah cabuk iyilesir
sag gozude capaklaniyor( cayla sildim insallah iyi gelir
off bu yetememe duygusu cok kotu,su lahusalik gecsede kendime gelsem
Tesekkur ederim insallah cabuk gececek oglum daha iyi ama hala rahatsizligi devam ediyor.kizimdanda uzak tutamiyorum daha dogrusu tutmuyorum onada kiyamamOyyy gecmis olsun cok cokcabucak iyilessin kuzular
Çok şükür iyi canm, benimde sezeryan kesiğim acısı hala geçmedi ama maşallah benim kuzum hiç sesini çıkartmıyor sadece bol bol emmek istiyor, göğüs uçlarımı artık hissetmiyorumGözünüz aydın canım benim. Beril bebek iyidir inşallah.
Teşekkürler canım âmin hepimizinki sağlıkla büyüsün inşallah ..Bi Çay kaşığı kimyon tohumunu ve bir Çay kaşığı rezeneyi kaynayan suya atıyorum demliyorum 1 su bardağı kadar gün içinde 2 kere 30 cc veriyorum .kendimde içiyorumcanım sağlıkla büyüsün bebişin. rezene ve kimyonu ne kadar ve nasıl veriyorsun peki?
Bizde var cnm çok hemde alnı yanaklar göz üstü olur diyolar ama henüz gitmedim doktora haftaiçi gidecem sen gittin mi
Birde arkadaşlar 3 yaşındaki oğlumla ilk binecek birde 40 günlük olacak bebeğimle uçağa binecez önerileriniz var mı bi sıkıntı olur mu zararlımı acaba biraz tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?