Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bizde de aynı prb var sürekli ıkınma halinde gazı cıkıyor hala aynı doktora sormuştum aslında ama pek net bir cevap alamadım normal buldu diye düşündüm bakalm senin doktor ne diyecek paylaşırsan sevinirim cnm

Bende çok merak ediyorum vallahi bakalım ne dicek iyi şeyler söylesinde gerisi önemli değil Allahım kötü sorunlardan korusun bebeklerimizi
Tabiki yazarım buraya doktordan çıktıktan sonra

Hayirli olsun canim cok sevindim ayni seyleri yasamisiz ben 24 saat cektim o sancilari ama olsun herşeye deger yavrularimizi Allah bize bagislasin )

hatırlıyorum rüzgarın ve senin isyanını. ben onu markaya bağlamıştım. biz Carlson kullanacağız, olmaz demiştim. ama kazın ayağı öyle değilmiş
sen şimdi hiç mi vermiyorsun?

Hiç vermiyorum. Arada pencereden güneşlendiriyorum kol bacak kısmını. Kan ilacınıda test yaptırıp öyle vermeyi düşünüyorum. Gereksiz bir sürü kimyasal katkı giriyor vücutlarına minicikken

Hepsini denedim canım nafile. Bir ellerimin üstünde yürümediğim kaldı

Eminim hepimiz çok seviyoruz onları. Mis kokuları ipek gibi yüzleri var. Lakin şu acazavaz ağlamalar yok mu. Öyle çaresiz hissediyorum ki...
Bugün yeni birşey denedim. Gamzeden okumuştum. Emzirmeye ara verip gazını çıkartıyorum sonra tekrar meme ve en son yine gaz çıkarma. Sanki rahatlattı gibi rüzgarı. Umarım çözüm budur yoksa cidden dibe vurmuş hissediyorum

Senin yerine lohusalığı yaşıyor yani. :) olbey in dediği gibi bir gün baş başa bırakman lazım bebekle. Sonrasında anlayacağını düşünüyorum. Ne yazık ki empati kurmaktan yoksunlar bu konuda.
Benimki de doğumdan beri evden çalışıyor, arada İstanbul' a gidip geliyor. Çok iyi denk geldi bizim için. Aynı anda ebeveynliğe start verdik ve kör topal çıkmaya çalışıyoruz işin içinden. Bir de evde yardımcı 3. 4. Kişiler varsa onlardan feyz alıp iyice arka planda kalıyorlar galiba. Yalnız olunca zor oluyor ama eşlerin adaptasyonu açısından da güzel oluyor.

dün geceden beri tutuyor emzik bizim ki canım hem de düşmesin diye elini yumruk yapıp bastırıyor . tabi şimdi de diyorum emziği ne zaman vermem lazım ? iyi mi yaptım vermekle emziksiz idare edebilir miydin
Benimki hala almıyor canim emsin canim tam uykuya gecegi zaman ver her zaman vermezsin senin için daha rahat olcak canim benimki de alsa keşke kusasi geliyo verince

Walla galiba alisti beni oyuncak etmeye canim uyurken de istiyo hiç normal durmuyo ya uyuyo ya memede beni çok yoruyor bi emzigi alsa bari onunla arada avuturum onu da almiyor bilmiyorum napcam :)

Üç ayda geçer diyorlar canim inşallah en kisa zamanda geçer uc ayi bulmaz bebiste sende rahat edersin

Canimmmm benimmm gozun aydin gozumuz aydin :))
Kazan dibimizde geldi sukurler olsun
Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah

Kizim 11gunluk oldu ve sifayi kapti (
Oglum 4-5gundur hastaydi burnu akiyordu vs.
bugun kiziminda burnu tikandi bu yuzden oksurdu,uykuda kustu(yapisik yapisik) sonra birkac sefer hapsurdu ve burnundan cikti akintilar
insallah cabuk iyilesir
sag gozude capaklaniyor ( cayla sildim insallah iyi gelir
off bu yetememe duygusu cok kotu,su lahusalik gecsede kendime gelsem

Daha intihar esiginde degilim :))
Ama lahusalik cok zor geciyor
ozgurce oglumu alip cikip gezen ben biranda eve hapsoldum ://
Birde surekli hamileligimin son gunleri aklimageliyor ozluyorum sanki :))karnim burnumda esim oglum ben ne guzel geziyorduk,hayal kurup kizimizi bekliyorduk
Ben onun karnimda olmasina cok alismistim ://sanki bi cirpida gecti hamilelik doyamadim hamileligime :))
Eee sizden naber? :)))
bide cabuk ayaklandim kizimda oglum gibi huysuz olmadigindan herkes beni terk etti :))annem bile gunduz gelip gidiyor.oysa ilk bi kac gun gece ne guzeldi sohbet ede ede geciyordu hastanedede oyle cok guzeldi :))
Ayyyy aagliycam yaaaa zaten herseye agliyorum sebepsiz

Oyyy gecmis olsun cok cok cabucak iyilessin kuzular

Oyyy gecmis olsun cok cok cabucak iyilessin kuzular
Tesekkur ederim insallah cabuk gececek oglum daha iyi ama hala rahatsizligi devam ediyor.kizimdanda uzak tutamiyorum daha dogrusu tutmuyorum onada kiyamam
Ama kizim sabaha gore daha iyi sanki anne sutu mucizesi galiba ://
yada ben kendimi boyle teselki ediyorum

canım sağlıkla büyüsün bebişin. rezene ve kimyonu ne kadar ve nasıl veriyorsun peki?
Teşekkürler canım âmin hepimizinki sağlıkla büyüsün inşallah ..Bi Çay kaşığı kimyon tohumunu ve bir Çay kaşığı rezeneyi kaynayan suya atıyorum demliyorum 1 su bardağı kadar gün içinde 2 kere 30 cc veriyorum .kendimde içiyorum

Yarin gidicem cnm doktora ogrenip sana da yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…