Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kızlar bugün muayenede doktor hiç acik ligin olmadigini söyledi bu haftalarda en az bir cm açıklık bekleriz dedi.. suni sancı ve sezeryanin ışığını yakti. üstelik suni verip te açılamayacak olanlara adaysın. okadar ağrıyı çektirip sezeryana almak istemem dedi.. 39+4 teyiz. cumartesiye kadar bekleyeceğiz.. açılma olması için ne yapmam gerekiyor.. 8 ay boyunca hep ise gttm hareketsiz değildim ama bazı rahim açılmaz dedi toplu iğne ucu kadar bile yok sıfır dedi çok moralim bozukk..napcm bilmiyorum.normal doğuma hazirlamisken psikolojimi şimdi sezeryan çıktı.. o na hazirlanacagim cumartesi normal dogurursam şaşmam.. aklım çok karisik

Kızlar malesef normal yapamadım sezeryan istedim ağrıya dayanamadim kızım geldi çok şükür 3695 kg 50cm boy çok şükür iyiyiz

Ikiniz icin ne hayirliysa o olmustur canim uzulme hic. Saglikla buyusun kuzucun.

Selamlar bebekler de ateş kaç olmalı? Dünden beri bebeğimde hafif yeşil kaka var sarı da yapiyor. Şimdide ateşi 36.9 36.2 ydi dün ne yapayım gideyin mı Dr a?

Yenidogan surecinde (28gun) 37.5i gecince hastaneye getirmek gerekiyordu. 1.ay asisindan sonra 38i gecerse 1 cay kasigi calpol verirsiniz demislerdi. Sen yine de takip et ates yukselme egilimdeyse 37,5e dogru gotur istersen.

Yasaycaginiz en buyuk zorluk bu olsun canim. Gecmis gitmis olsun. Saglikla hastaneden cabucak ciksin berilimiz :)

Canim saglikla al kucagina bir cirpida insallah. Guzel haberlerinizi bekliyoruz.

Sütüm yok bide kndimi çok kötü hissediyorum. O aç ve ben hiç bişey yapamıyorum cimdiklesem ne vercem bilmiyorum şaşırdım kaldım

Canim sutu sen getiremwzsin kendi de gelmez bebek emincevgelir. Kendini kotu hissetme emzirmeye uyandirmaya calis surekli. Islak pamukla yuzunu sil altini ac soy. Ben ilk gunler ciplak emzirdim hep cok cabuk yorulup uyuyor diye.

Çok geçmiş olsun ya çocuğun yorgunluğu üstüne hastalık da hiç çekilmez.

canm dünyann sonu değil sezeryan olmak,ama son ana kadar her şey olabilir bunu da unutma .ama neden cumartesiye kadar bekleyip karar veriyo dr onu anlamadım riskli bi durum yoksa beklesin 41-42 yi.açılma olması için işte burda hep konuşulan şeyler var.ilişki,merdiven çıkma,yürüyüş,hurma,çömelme kalkma,gibi..onları bi dene istersen ama ümidini yitirme.verilen en son karar senin ve bebğin için en uygunu olsun yeter ki

Kızlar malesef normal yapamadım sezeryan istedim ağrıya dayanamadim kızım geldi çok şükür 3695 kg 50cm boy çok şükür iyiyiz
tebrik ederim canım..i kinizede sağlıklı günler diliyorum..
Rabbim yardimcin olsun - dualarimiz seninle..
cumartesi son gün. 41. haftayı istersen bekleriz ama ben bekleme taraftarı değilim dedi risk almak istemeyiz normal yolla gelcek olsa bugun birazcik aciklik hissederdim hamile olmayan birinin rahmi gibi rahmin dedi. 42. haftayi zaten hiç söylemiyor. okadar bekletmm diyor. hayirlisi olsun bakalim... sana ne diyecek doktorun ya en acaba haberlerini bekliyoruz

Benim bebis de cok uykusuz kizlar ne yapicagimizi bilemiyoruz gercekten. Gunduz soyle derin bi 1 2 saat uyku cekemiyoruz hic. 40indan sonra duzelir mi acaba ?
Bir de haftaya ilk asimiz var ates yapar mi acaba?

benimde yarın kontrolüm,geçen hafta benimde rahim kapalıydı,ama dr um ben beklerim dedi 41+ lar dada doğurabiliriz dedi,normal doğumu destekliyo,benimde çatı kemiklerimde basıklık var bende sezeryan olabilirim 2 sine de hazırladım kendimi sağlık olsun ...yarın yazarım gelişmeleri

hakkında hayirlisi olsun ınş canım güzel haberlerini bekliyoruz☺

İnş herşey yolundadır canım. Ben de seninle aynı durumdaydım, propess ile açılmam oldu ve doğum yaptım. Ama bende su azaldığı için 41e kadar beklemedik, 40+3te koyuldu propess.
Hersey yolundami hic bilmiyorum saat 19:00da doktor aciklik muayenesi yapti cok az acilma var dedi kasilmalar duzenli geliyor kasiklarimdada sanci hissediyorum 2 saatte bir nst cekiyolar bekliyoruz bakalim kucuk hanimin keyfini :)

Buraya yazarım kuşum tavsiyeleri, linea bende boylu boyunca ve duruyor, 6-12 ay arası geçiyormuş, süt verme döneminde de hormon seviyelerinden ötürü koyulaşan renklerdeki açılma süresi de uzayabiliyormuş.
6-12 mi? Ben de hergün aynaya bakıyorum azaldı mı diye. Daha çok bakacakmışım demek ki bende de boylu boyunca, göğüslerimin altına kadar uzanıyor.

Çok geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün
Bebeğin olmuştur herhalde canım Allah kolaylıklar versin sagsalim kucağına alda paylasirsin bizimle
Canım açıklık olması içinde birşeyler varmış ilaç falan Dr. Sorsana bi bazı Dr.lar okadar sezeryanci oluyo ki başka yol sunmuyor hamilelere çok gıcık ben 8. Ayda Dr. Degistirdim guvenmedigim icin buralarda özelde 41. Haftayı bekleyen Dr. Bulursan kaçırma çünkü pek yok bnm Dr.da 41e kalmani istemiyorum ama herşey yolunda gerekirse bekleriz dedi çok mutlu oldum

2 gündür aynı durumdayım, şuan başım boynumdan kopup düşecek gibi gece 3,30-7 arası uyudu benimki de. Emerken uyuyor gibi, yatağa koyar koymaz uyanıyor. Ama biz gaz çıkartamıyoruz,belki ondandır.

İlk 12 saat hiç açılma olmadı bende de. 15 saat geçince suyum geldi. Ondan sonra da açılma başladı. İlaçtan 21 saat sonra doğum oldu.

Cok sevindim cnm acilma olmadigi icin üzülüyodum ilaci koyali 13 saat oldu heran su gelebilir o zaman bendende inşallah yani

6-12 mi? Ben de hergün aynaya bakıyorum azaldı mı diye. Daha çok bakacakmışım demek ki bende de boylu boyunca, göğüslerimin altına kadar uzanıyor.
Maalesef öyleymiş canım, güneşten de korumak lazımmış, şimdiden seneye yaz tatili planları yapıyorum, mayo modelleri baksam iyi olacak diyorum kendi kendime, daha uzun bir süre bizimle anlaşılan bu İzler çatlaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…