evet benimde kız:)Amin canim cumlemizi inşallah aynen risk almayalim dedi kizim olcak inşallah seninde kiz dimi
Valla koyuver suni falan doğur gitsin korkutmak gbi olmasın ama ben bebek kakasini yapacak diye korkuyorum öyle diyorlar çünkü haftanın doldu ya ondan çağırmıştırbenimde randevum cumaydı sabah aradılar yarın gel dediler,o zaman acaba dedim suni mi deneyecek? artık sabırsızım valla ne yapcaksa yapsın diyo bi tarafım
Maşallah canım , bizimki de bizi şaşırtır inşallah kontrolde:) kırk uçurma diye bir adet varmış, büyük anneanne evine davet ediyor, eşimle yok almayalım dedik kendi kendimize, mümkünse kimseyi görmeyeyim şu günlerde, teşekkür ederim kuzucum, sana da kolay gelsinsütün eşitlenmesine çok sevindim canım. biz birinci ay da ki kontrolü müzde 3700 aşağısı olursa poposuna vuracaktık bizim cadı 4350 oldu . o çevresel yorumlar ben bu kadar uzaktayım yine de teknoloji yüzünden buluyor. sizlere sabır diliyorum
Sevgili ağrı ikizimayyy canım ya bende ameliyat geçirdim ama dediğim hiçbiri 12 ağustos ta ki acım kadar olmadı. hayatımın en ağrılı günü. aynen bende ikinciyi düşünürken tek korkum sezeryanın ilk günü. bu arada sen ağrılarımın dert ortağısınhala benim sol kasığım vajina olduğu yerdeki kemiğim ağrıyor sende var mı canım
Sezeryen mi olmuştun canım, süt sağma makinan varsa sağıp, göğüsleri yumuşatmalısın, kaşıkla içirebilirsin bebişe.Kizlar dogum yapali 2 gun.oldu ama goguslerim cok.sisti.ne.yapmaliyim boyle beze.var gubi.icinde
Ben de haftaya dermatoloğa randevu aldım, sadece karnım da değil iç bacak ve kalçada da çatlaklar oluşmuş, bana da hiç geçmeyecek gibi geliyor, kafaya takmaya başladım bile, +18 kg ile tamamladım hamileliği, en son tartıldığımda 8 kg hala duruyordu, aşırı iştahsızım zaten, muhtemelen 2-3 kg daha gitmiştir, tartılmıyorum kaç gündür, kilolar gitse bile çatlaklar uğraştıracak sanırım, kadın doğumcuma sordum, senin çatlağın yok ki diyor, kadın beni nasıl görüyorsa ya da daha nelerini görüyorsa bana öatlağın yok diyor, mustela doğum sonrası karın toparlayıcı önerdi, netten bakıyorum, bir body firming var, bir post partum , hangisi olduğuna karar veremedim, bir de daha önce araştırdığım 3 lü karışım vardı, dermatoloğa gideyim, onun tavsiyesine göre başlayacağım ben de bir şeyler, inşallah kurtuluruz canım, sen de etkişi bir şeyler bulursan tavsiyeni bekliyorum.Doğum sonrası kırmızı çatlakların bi çaresi varmıdır? malum bebeler büyüyo kendimize bakmaya başlamak lazım hamile kaldığım kiloma döndüm ama o çizgiler hiç gitmicek gibi
her uykusunda mı yapıyor canım yoksa bazı uykusunda mı. ya canım ben de kan tahlili yapıldı. bi Dr geldi bütün beyin kafatasını inceledi ultrasonla. nöroloji öyle . artı arkadaşının dediği gibi 24 saat kafasına kablo takılı şekilde takip altına alındı. allahtan birşey çıkmadı. yine de içim rahat değil. evet arkadaşının dediği doğru umarım da bişi çıkmaz bebeğe o eziyet edilmesin. bu seferde bi anne olarak için içini yiyecek. bilmiyorum ki ne desem. keşke bilsek neden yapıyor. bende çevremde kime sordumsa geçer diyor. sağlıkla kal bebişi öp yerimeV vendetta42 canım geçen kızım eeg ye girememisti randevuyu da sonraya verdiler bekleyemedim benim dr arkadasi cagirdim evde hem bana deisiklik olur hem de bebege bakariz dedim..kirmadi geldi gün içinde hareketlerine bakti emzirme sirasinda nasıl, uyurken nasıl, cis yaparken,aglarken hepsine baktı..Kızım bazen ellerini birden açıp irkiliyo 10 saniye sonra uykuya dalarken tekrar irkiliyo ellerini birden açıyo yine..1-2 dakika içinde her 10-15 saniyede bi irkiliyo eger çok uzun sürerse uyaniyo..uyandiginda da direk yaptığı sey ıkınmak. Ellerini yumruk yapıyo poposunu dışarı dogru cikariyo ayaklarini karnina cekip kafasını arkaya doğru geriyo ve ıkınıyo ıkınırken de sanki bogazina bisey takilmis da temizlemeye calisiyomus gibi ses cikariyo.Arkadasim direk gaz rahatsiz ediyo bebeği dedi korkulacak bişey yok dedi uyanikken iyice takip etti gözlerine falan bakti korkma bunlar normal dedi..Ama ben yine de eeg cektirmek istiorum dedim.Onda da eger gerekli aletleri takip 24 saat takip icin eve gonderirlerse tamam ama hastanede uyumasi gerekirse sakın ilaçla uyutmalarina izin verme dedi.Ben olsam Bebeğimi yormam bikac ay sonra zaten gececek emin ol dedi ama ben telaşe memurlarinin müdürü olarak tabiki duramiyorumnapcami bilemedim
:)) eylul kizlari suslu ciktiCanım hayırlı olsun maşallah çok tatlı. Benim kızım da aynı böyle saçları falan =)
bana hiç kalçadan iğne yapılmadı ama sezeryan sonrası bir hafta kalçam ve sol bacağım ağrıyordu. dikişlerim almaya giderken araba kullanamadım ve resmen topallayarak gittim. Dr ameliyat sonrası normal dedi ve magnezyum verdi. doğum bitti ama bu ağrılar bitmicek herhalde yaSevgili ağrı ikizimmaalesef ki doğursak da kurtulsak dediğim ağrılardan ben de kurtulamadım, vajinadaki ağrı bitti ama sağ kalçamda dayanılmayacak bir ağrım var, kramp şeklindeydi, eşim masaj yapıyor, sanırım sezaryen sonrası yapılan enjeksiyonlar birikme yaptı, tek noktada sızlıyor resmen, eski halimize ne zaman döneceğiz acaba:)
bende isterim tavsiye yaaaaa. bide göbek altında ki linea denilen o çizgi duruyor mu sizde de. bide bölgesel kararmalar ne durumda umarım kalıcı değildirBen de haftaya dermatoloğa randevu aldım, sadece karnım da değil iç bacak ve kalçada da çatlaklar oluşmuş, bana da hiç geçmeyecek gibi geliyor, kafaya takmaya başladım bile, +18 kg ile tamamladım hamileliği, en son tartıldığımda 8 kg hala duruyordu, aşırı iştahsızım zaten, muhtemelen 2-3 kg daha gitmiştir, tartılmıyorum kaç gündür, kilolar gitse bile çatlaklar uğraştıracak sanırım, kadın doğumcuma sordum, senin çatlağın yok ki diyor, kadın beni nasıl görüyorsa ya da daha nelerini görüyorsa bana öatlağın yok diyor, mustela doğum sonrası karın toparlayıcı önerdi, netten bakıyorum, bir body firming var, bir post partum , hangisi olduğuna karar veremedim, bir de daha önce araştırdığım 3 lü karışım vardı, dermatoloğa gideyim, onun tavsiyesine göre başlayacağım ben de bir şeyler, inşallah kurtuluruz canım, sen de etkişi bir şeyler bulursan tavsiyeni bekliyorum.
20günlük olduk,son 3 gündür vermiyorum.ilk başta süt yokken sarılık olmasın diye günde 3 kere verdik.süt geldikçe günde 2 ye sonra 1 e düştü.Kızlar bebeklerinize mama veriyor musunuz
Canm dün ameliyat oldu çok şükür iyi geçti ama yumurtalık kistiymiş daha doğrusu sol yumurtalık kanal kısmından dönerek kendisi kist olmuş, yani sol yumurtalığı alınmış oldu doktorumuz fotoğrafını çekmiş çok büyük bir kistmiş gerçekten, erken olmasaymış içinde patlama ihtimali varmış doktor iyiki hemen yaptık diyor, beril de şimdilik iyi bir sorun olmazsa bundan sonra cumartesi evimize getireceğiz inşallah, bu arada bende süt sağıp götürüyorum anne sütü alıyor yanitubisimben canım bebeğinin son durumu nasıl operasyon başarılı geçmiştir umArım,güzel haberlerini bekliyorum.
bir arkadaşın bebeği daha pazartesi operasyon geçirecekti ama kim olduğunu unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?